#ورود_پول_هوشمند
رمپنا، آپ، ولپارس، وآوا، سیلام، کلوند، کرماشا، شاملا، وپخش، وبشهر، غسالم، غبشهر، تبرک، بسویچ، لطیف، وسکرمان، وسخوز، وسهرمز، شپارس
@bours_bartar
مجامع از تعطیلی ۶ روزه بورس مستثنی شدند!!
بورس ٢۴ : سازمان بورس و اوراق بهادار در حالی از فردا ٢٩ تیرماه تا یکشنبه سوم امرداد اعلام تعطیلی کرده که حدود ١٢٠ شرکت بورسی و فرابورسی در این روزها مجامع عادی سالانه خود را برگزار می کنند و بسیاری از شرکت ها فقط تا ٣١ تیر فرصت قانونی برگزاری مجمع دارند.
حال این سوال مطرح است که آیا مجامع هم تعطیل می شوند؟
محسن انصاری مهیاری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار که با خبرنگار بورس ۲۴ در خصوص برگزاری یا لغو برگزاری مجامع شرکت ها با توجه به تعطیلی ۶ روزه ادارات تهران سخن می گفت ، اعلام کرد :با توجه به این که مطابق با اساسنامه، شرکت ها موظف هستند حد اکثر تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی نسبت به برگزاری مجمع عمومی عادی اقدام نمایند ، بنابراین برگزاری مجامع به قوت خود باقی است.
این مقام نظارتی افزود : اختیار برگزاری یا عدم برگزاری بر عهده هیات مدیره ناشران پذیرفته شده در بورس و فرابورس است.
وی گفت: در صورت برگزاری مجامع ، نمایندگان سازمان بورس در مجامع حضور خواهند داشت و مشکلی از این بابت نیست.
@bours_bartar
بورس برتر (vip رایگان)
🔻#عرضه_اولیه_وهامون🔻 ▪️نام شرکت: شرکت سرمایهگذاری هامون صبا ▪️نماد: وَهامون ▪️حداکثر سهمیه هر فرد:
تعویق عرضه اوليه نماد معاملاتی
#وهامون
تاريخ ثبت سفارش عرضه اولیه شرکت سرمایهگذاری هامون صبا به چهارشنبه 1400/05/06 موكول شد.
مدير عمليات بازار فرابورس ايران
@bours_bartar
2683815_854.pdf
1.82M
📝متن و ترجمه دعای روز عرفه امام حسین (ع)
#التماس_دعای_ویژه
هدایت شده از Vip_bartar
#آموزشي
#نوسانگيري
برخی فیلترها مانند «حجم معاملات» و «کف قیمتی ماهانه» میتواند به شناسایی سهمهای مناسب برای نوسان گیری کمک کنند.
در بیشتر موارد، این کار در سهمهای کوچک بازار انجام میشود و نوسان گیران، دشواری نوسان از سهمهای بزرگ و بنیاد محور را به جان نمیخرند.
سهامداران شرکتهای بنیادی با توجه به اهداف بلند مدتی که دارند این سهمها را خریداری میکنند و به راحتی آن را از دست نمیدهند.
نوسانگیران در بیشتر موارد، سهمهای فرابورسی را برای نوسان گیری انتخاب میکنند. زیرا این سهمها برای رشد حداکثری در یک روز، نیاز به پر شدن حجم مبنا ندارند و زودتر از سهمهایی با حجممبنای بالا تحت تاثیر جو بازار قرار میگیرند.
شناوری سهم نیز نکته مهمی است که نوسان گیران آن را در نظر قرار میدهند. در واقع، هرچه شناوری سهم کمتر باشد، میزان عرضه توسط سهامداران آن کمتر است. بنابراین نوسان گیران سهمی را انتخاب میکنند که به هنگام ورود و خروج کمترین دردسر را برایشان داشته باشد.
نوسان گیران مبالغ کم را برای نوسان وارد بازار نمیکنند. به دست آوردن سود ۵ الی ۱۰ درصدی در صورتی برای نوسان گیر به صرفه است که هزینه کارمزد معاملات برای آنها چندان بالا نباشد.
بنابراین نوسان گیر، محدودیت سرمایه ندارد. او سرمایه سنگینی را وارد سهم میکند و پس از به دست آوردن نوسان مد نظر از آن سهم خارج میشود. البته با توجه به زمان کوتاه بازگشت سرمایه در استراتژی نوسان گیری، عدهای به صورت اعتباری خرید میکنند.