دماسنج رونق و رکود بورس
🔺بررسیهای «دنیای اقتصاد» حاکی از آن است که در سال جاری و تا سقف اردیبهشت، بازار سهام با افزایش ارزش معاملات خرد همراه بوده است؛ به گونهای که در روز 16اردیبهشت، سقف سال 1402 این پارامتر در عدد 24هزار و 840 میلیارد تومان به ثبت رسیده است.
🔺با شروع ریزش بازار اما، ارزش معاملات خرد نیز همسو با شاخصهای سهامی با افت همراه شده است.
🔺از اوایل مرداد، به جز موارد معدودی، ارزش معاملات خرد همواره کمتر از 5هزار میلیارد تومان بوده است. این موضوع بیانگر این نکته است که نقطه شروع به سردی گراییدن تنور معاملات سهام، از میانههای اردیبهشت بوده است.
🔺این روند از اوایل مردادماه، غلظت بیشتری به خود گرفته و با قرار گرفتن ارزش معاملات خرد در سطوحی کمتر از 5 هزار میلیارد تومان، رخوت بیشتری در تالار شیشهای احساس شده است که این موضوع تا آخر سال نیز ادامهدار بوده است./دنیای اقتصاد
طلا هم طبق تحلیل پیش رفت لایک نمی کنید بنده دیروز نقد کردم منتظر 2800 هستم
امروز دلار سکه طلا را همه جا سیگنال میکنند با تارگتهایی فضایی و دم از ریزش بیشتر بورس میزنند و غیر مستقیم دارند ترغیب خرید سکه میکنند چقدر این دوره شبیه دعوت مردم به بورس در سال 99 هست گفتند طلا و دلار نخرید در بورس سرمایه گذاری کنید و تارگت 10 میلیونی دادند امروز دقیقا برعکس هست
در حراج چهارم ۱۵ هزار و ۶۹۱ ربع سکه به قیمت ۱۲ میلیون و ۴۸۵ هزار تومنه معامله شد
آکادمی بورس آنلاین
در حراج چهارم ۱۵ هزار و ۶۹۱ ربع سکه به قیمت ۱۲ میلیون و ۴۸۵ هزار تومنه معامله شد
و این حراج چقدر شبیه صندوق پالایش و دارایکم هست
آکادمی بورس آنلاین
طلا هم طبق تحلیل پیش رفت لایک نمی کنید بنده دیروز نقد کردم منتظر 2800 هستم
این دلیل نیست شما بفروشید شاید تحلیل غلط شود
هدایت شده از آکادمی کریپتو آنلاین💰
دوستان چرا رمز ارز معرفی نمیکنم و پیشنهاد سیو سود کردم ؟
بخاطر اینکه دلار هم روند اصلاحی گرفته و بیتکوین هم
دوست نداریم ضرر کنید چون اینطور موارد هر دو اصلاح کنند ضررتان دوبل میشود
#کاما
خط روند نزولی را شکسته به نظر در حال الگوی سذوشانه معکوس میباشد در صورت شکست خط گردن 3600 تائید میگردد ومیتواند تا سقف خود رشد کند
#ثپردیس
به کف کانال نزولی رسیده که همپوشانی با حمایت 17400 را دارد نباید بشکند حدضررتان باشد بشکند حمایت بعدی 16239 میباشد که حمایت بسیار معتبری هست و انجا احتمال چرخش قیمت وجود دارد که انجا بهترین نقطه میانگین و خرید میباشد
تجدید ارزیابی خودروسازان در انتظار مجوز وزارت اقتصاد
دنیای اقتصاد : دیوان محاسبات کشور خواستار تسهیل مجوز تجدید ارزیابی داراییهای دو خودروساز بزرگ کشور به منظور حمایت از خودروسازی و بهبود ساختار مالی این صنعت شد. دیوان محاسبات کشور اعلام کرد: این نهاد نظارتی با تجدید ارزیابی دارایی خودروسازان موافقت و از این موضوع حمایت کرد. اما در نهایت این وزارت اقتصاد است که باید با تجدید ارزیابی خودروسازان موافقت کند، موضوعی که هنوز رسما تایید نشده است. بر اساس این گزارش، در پی برگزاری جلسات متعدد و بررسیهای صورتگرفته توسط حسابرسان و کارشناسان دیوان محاسبات کشور، این نهاد نظارتی خواستار تسهیل مجوز تجدید ارزیابی داراییهای دو خودروساز بزرگ کشور به منظور حمایت از صنعت خودرو و بهبود ساختار مالی آنها شد. البته دیوان محاسبات همین چندی پیش از وزارت اقتصاد خواست که مسیر تجدید ارزیابی خودروسازان را تسهیل کند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی دیوان محاسبات کشور اخیرا در نامهای به وزیر امور اقتصاد، خواستار تسهیل مجوز تجدید ارزیابی داراییهای دو خودروساز بزرگ کشور به منظور حمایت از صنعت خودرو، بهبود ساختار مالی آنها شده بود. در این نامه آمده بود: «تصمیمهای اقتصادی بر طیف وسیعی از مردم که به عنوان سهامدار در بازار سرمایه مشغول به فعالیت هستند یا تحت عنوان سهام عدالت، مالکیت سهام شرکتهای واگذارشده را دارند، اثرگذار خواهد بود. جریان قیمتگذاری در صنعت خودرو به دلیل تلاطم ارزی منجر به افزایش زیان انباشته در این صنعت شده که ادامه فعالیت برای دو شرکت بزرگ را با مشکلات اساسی روبهرو کرده است».
خودروسازان بزرگ کشور از چند ماه پیش مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدهاند و برای رهایی از آن باید یا زیان را جبران کنند یا افزایش سرمایه دهند. با توجه به اینکه امکان جبران زیان در شرایط فعلی بهخصوص با وجود قیمت گذاری دستوری وجود ندارد، قرار است به واسطه تجدید ارزیابی اموال و دارایی خودروسازان، سرمایه ثبتی آنها در بورس افزایش یابد تا از محدوده ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شوند. گزارش ارسالی خودروسازان بزرگ کشور به بورس، نشان از تداوم زیاندهی آنها در ۹ماه امسال دارد. طبق گزارشی که ایرانخودرو و سایپا (بهعلاوه زیرمجموعه این شرکت یعنی پارسخودرو) در قالب «اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای ۹ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲» به بورس ارائه دادهاند، مجموع زیان انباشته آنها تا پایان آذر به ۱۷۴هزار میلیارد تومان رسیده است. گفته میشود این رقم طی دو سه ماه گذشته بالاتر رفته است.
با توجه به اعلام حمایت دیوان محاسبات از تجدید ارزیابی خودروسازان، باید منتظر ماند و دید وزارت اقصاد چه تصمیمی در این مورد خواهد گرفت. البته به نظر میرسد در نهایت با تجدید ارزیابی خودروسازان موافقت خواهد شد، زیرا در غیر این صورت، آنها به سمت اعلام ورشکستگی خواهند رفت.