☑️اگر فعالیت روزانه در بازار سرمایه دارید حتما این مطالب را با دقت مطالعه فرمائید :
🔷بزرگترین خطاهایی که معاملهگران مرتکب می شوند :
🔹 هر شخصی در معامله ممکن است ضرر کند، به هر حال اگر در یک بازه طولانی پيوسته متحمل ضرر ميشوید، ميتوان نتیجه گرفت که به طور قطع برخی موارد را به اشتباه انجام ميدهید. بزرگترین خطاهایی که تا به حال معاملهگران مرتکب شدهاند، شامل موارد زیر است:
1 - فقدان یک حد زیان (Stop-loss) تعریف شده و مشخص: به مراتب گفتهام که «یک فرد ميتواند با پرتاب دارت به سمت یک سری
سهام و انتخاب تصادفی آنها، سودآوری کسب کند، اگر حد سود (Stop-profit) و حد زیان (Stop-loss) مناسب داشته باشد- اختیار معامله (Option) ميتواند این توانایی را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. »
2 - مبارزه با یک روند (Trend): یک ضربالمثل قدیمي هست که ميگوید: «روند دوست شماست. » اکثریت مردم طبق تئوری گلهای، همیشه دنبالهروی یکدیگرند، مردم همیشه به صورت جمعی به یک جهت حرکت ميکنند، زیرا دوست دارند که اندیشهها و عقایدشان توسط دیگران تایید شود. مثلا اگر یک نفر بگوید که سهام شرکت الف را دوست دارد، هیچ تناقضی با این که شما نیز بگویید این سهام را دوست دارید، وجود ندارد. وقتی جریان پیوستهای از پول، یک روند را در یک موجودی ایجاد کرده است، یکی از آسانترین راههای کسب سود، همراه شدن با روند است. اما فراموش نکنید که ریسک آن را پوشش (Hedge) دهید تا وقتی که فرش از زیر پای شما کشیده ميشود، شما جایی برای نگهداشتن خود در آن مهلکه داشته باشید و از رنج و ياسي که سایرین را در بر خواهد گرفت، مصون باشید.
3 - حرص و طمع: انجام معاملات برای کسب سود کلان یکشبه و بدون برنامه هیچ مفهومي جز قمار ندارد. اگر برنامه خوب از پیش تعریف شده نداشته باشید به مثابه این است که قمار ميکنید. چگونه برنامه درست را تشخیص دهیم؟ آنچه را که قصد انجامش را دارید، به طور واقعی یا در ذهن، به همسر، بهترین دوست یا بدترین دشمن خود بگویید. اگر آنها منطق درستی در گفتههای شما نميبینند، شما در حال قمار هستید و نميتوانید به صورت استراتژیک فکر کنید و تصمیم بگیرید.
4 - تقبل ریسک بیش از حد تحمل: بزرگترین و محتملترین خطای افراد، پذیرش ریسک بالاتر از حد تحمل خود است. بسیاری از افراد در معاملات فقط به فکر پولی هستند که در آن معامله قرار است به دست آورند، بدون اینکه به این مساله توجه کنند که اگر آنها در این معامله شکست بخورند، چه اتفاقی خواهد افتاد. وقتی که آن اتفاق غیر قابل اجتناب ميافتد، درد و رنجی سخت آنها را فرا گرفته و وادارشان ميکند تا به طور جدی به خروج از بهترین تجارت دنیا فکر کنند. شکست همیشه اتفاق ميافتد، کلید موفقیت یافتن یک استراتژی مناسب با روحيات خود است. به علاوه اعمال استراتژيهاي مدیریت پول (Money Management) در هر معامله یک مساله حیاتی است.
5 - معامله با استراتژی غلط: این موضوع هم شبیه بند چهارم است. بند چهارم بیشتر روی ریسکهای بالا در رابطه با حجم قرارداد در هر استراتژی معامله بحث ميکند. معامله با استراتژی غلط شاید بزرگترین مسالهای است که گریبانگیر بسياري از افراد است.
اگر فکر ميکنید که بعد از شکست و زیان نميتوانید سرزنده و خوشحال در بازار باقی بمانید، شاید بهترین کاری که ميتوانید انجام دهید جستوجوی استراتژیهای با ریسک پایین و نوسانات کم است. استراتژیهای یقهای (Collar)، پروانهای (Butterfly)، و تقویمي (Calendar)، استراتژیهایی با ریسک کم و با سود خوب هستند.
@boursilibraries
💢💢15 اشتباه ویرانگر روانشناختی در معاملات 👇👇👇👇👇
1 - ترس رسیدن قیمت به حدضرر یا ترس از ضررکردن
2 - خروج خیلی زود از معاملات
3 - امید و آرزوی بیجهت با مواجه با واقعیت تلخ بازار.
4 - خشمگین شدن پس از یک معامله ضررده به دلیل احساس قربانی بودن در دست بازار
5 - معامله با پولی که توانایی از دست دادنش را ندارید یا معامله با وام و پول قرضی
6 - افزودن به معامله ضررده (خرید سهام در روند نزولی برای کم کردن میانگین خرید)
7 - خریدوفروش هیجانی
8 - شادی بیش از اندازه پس از یک معامله سودده
9 - محدود کردن سود به دلیل عزت نفس پایین
10 - پیروی نکردن فرد از سیستم معاملاتی خود
11 - زیاد فکر کردن به یک معامله پیش از ورود - شک کردن به درستی یک معامله پس از ورود
12 - معامله کردن با حجم نادرست و عدم مدیریت ریسک
13 - معامله بیش از حد به دفعات زیاد
14 - ترس از معامله کردن به دلیل نداشتن سیستم معاملاتی و ترس از اتفاقات غیرقابل انتظار
15 - تحریکپذیر و تندخو شدن پس از روز معاملاتی
@boursilibraries
راهنماي مدیران عامل شرکت های سرمایه گذاری يا يازده اصلي كه مديران عامل شركت هاي سرمايه گذاري بايد هميشه رعايت كند.
قسمت اول:
مدیر عزیز
آنچه در ادامه می خوانید ماحصل ۱۷ سال تفکر و تعمق نگارنده در باب چگونگی اصول و فروع مدیریتی شرکت های سرمایه گذاری است پس به سادگی از کنار آن عبور نکن.
اصل اول : هرگز میاموز
بیا از همین ابتدا با یکدیگر روراست باشیم. تو چیز های زیادی از سرمایه گذاری نمی دانی. اگر می دانستی احتمالا مدیرعامل نبودی. یا مدیر سرمایه گذاری بودی یا نهایتا کانال یا گروهی در تلگرام داشتی. اینکه اکنون بر آن مسند تکیه زدی، خود به تنهایی گواه آن است که چیزی در تو غلط است. و تو این مساله را خیلی زود در همان هفته های اول متوجه می شوی. در اینجا اشتباه مرگبار بزرگی ممکن است در کمینت نشسته باشد: اینکه شروع کنی به آموختن. به دانشگاه بازگردی یا از یکی از افرادی که فکر می کنی خبرگی دارند بخواهی به تو آموزش دهد.
حتی فکر این اشتباه را نکن. دانستن بزرگترین سمی است که در مقطع حساس کنونی می تواند وارد بدنت شود. علم انسان را متواضع و خاشع می کند. یادگیری فرد را شنوا می کند و هیچ سمی برای مدیرعامل یک نهاد مالی از این بدتر نیست که اعتماد به نفس اش را به واسطه درک گستردگی علم از دست بدهد. پس یادگیری را بگذار برای بازنشستگی و اکنون تا می توانی ژست “دانش من کافیست” بگیر.
اصل دوم : رهبر منتقدان خویش باش
هر روز صبح در شرکت فریاد بزن و بگو :
“روند کاری ما اشتباه است. ما در این شرکت فعالیت مان کم است. باید بیشتر فعال باشیم. “
تو نمی دانی چه چیز اشتباه است ولی آنها که می دانند چه چیز اشتباه است یا فکر می کنند می دانند از این حرفِ تو خشنود می شوند.
اصل سوم: مرد تغییر باش
همه چیز های که می توانی را تغییر بده. محل فیزیکی شرکت، سال مالی شرکت، ساختار تشکیلاتی شرکت، سربرگ های شرکت، هرچیزی که می شود تغییر داد. حمله به تغيير ويژگي مردان بزرگ است و حيف است تو تلاش نكني اين ويژگي را در تسخير خودت دربياوري.
لوگوي شركت را تغيير بده. اضافه كاري هايي از جنس تغيير انجام بده : مثلا دستور بده لوگوي شركت را روي دستمال كاغذي ها چاپ كنند. خلاصه از اين قسم فعاليت ها كه خودت بهتر مي داني.
اصل چهارم : فاصله ايجاد كن و سپس اين فاصله را پر كن.
مرزهاي مديريتي خيلي پر رنگي با كارمندان ترسيم كن. حتما ناهاري متفاوت از همه بخور. بسيار كِلَسي است كه ناهار را از منزل بياوري. اين هم تفاوت را پر رنگ مي كند هم از جنس مردم بودن را تقويت مي كند. اصلا هم مهم نيست كه راننده ات ساعت ١١ با ماشين شركت مي كوبد مي رود منزل و از حاج خانم ناهار را مي گيرد و مي آورد.
توجه كن كه هنگام عبور و مرور تو شخصي بايد مراقب باشد كه احدي از كاركنان قصد استفاده از آسانسور را نداشته باشد. مبادا در آن هواي اندك هوا بين آن مقام عظيم الشان و ديگران قسمت شود.
حال كه مرز ها را كشيدي و فاصله را ايجاد كردي حالا پر شان كن. سرزده به ناهار خوري شركت برو و با كاركنان ناهار بخور جلسه هم انديشي بگذار و با همه شوخي كن. اينطوري مردي از جنس مردم مي شوي.
اصل پنجم: نيكي با مردمان
در طول جلسات سرمايه گذاري همه را تاييد كن. به هيچ وجه با كسي مخالفت نكن. اگر كارشناسي گفت سهم الف به اين دلايل خوب است تو هنگام شنيدن سرت را تكان بده و تاييد كن و اگر همان زمان كارشناس ديگري از معايب آن سهم گفت، تو باز سرت را تكان بده و تاييد كن. فراموش نكن : تا مرد سخن نگفته باشد، علم و هنرش نهفته باشد. مخالفت يعني سخن گفتن، پس تا مي تواني موافقت پيشه كن.
اصل ششم: ريشه هاي خود را گسترش بده
صندلي هايي كه زير دست تو هستند، امانت اند و تو بايد اين امانت را به صاحبانش برگرداني. صاحبان كساني هستند كه تو را كمك كردند تا صندلي كه در آن چپيدي را تصاحب كني. مبادا جو شايسته سالاري بر تو چيره شود. بايد تلفن را برداري و به رييس هيات مديره، مدير بالا دستي يا هركسي زنگ بزني و بگويي فلان صندلي خالي است، شما پيشنهادي نداريد؟ شركت تو بايد هميشه پر باشد از خواهرزاده هاي افرادي كه مي توانند در لحظات حساس سرنوشت تو را رقم بزنند.
اصل هفتم:رضايت كاركنان نيمي از خرد است
اگر مي خواهي نامي نيك در آن شركت دست و پا كني، حقوق ها را افزايش بده، كارانه بده، در تمام مناسبت ها چيزهايي بين پرسنل انفاق كن. البته واضح است كه از محل تنخواه شركت. اجازه بده كاركنان هم احساس شراكت كنند در بزم شاهانه ات. اينگونه بعد از رفتنت همچنان افرادي هستند دوران مديريت تو را درخشان ترين دوران شركت نامگذاري كنند.
پايان قسمت اول
نویسنده :کامیاری
راهنماي مدیران عامل شرکت های سرمایه گذاری يا يازده اصلي كه مديران عامل شركت هاي سرمايه گذاري بايد هميشه رعايت كند.
قسمت دوم :
اصل هشتم: مشاورانت را مخفي كن
تو سه گروه مشاور داري :
الف - خواهر زاده ي مديران بالا دستي كه علاقه به حضور مستقيم در شركت ندارند ولي علاقه به دريافت حقوق دارند.
ب - افرادي كه تو دوست داري بهشون پولي برسد ولي هنوز نمي داني تحت چه عنواني
ج- مشاوران واقعي
عده اي از مديران ناپخته هستند كه بر اساس اصل اول مرتكب اين اشتباه مي شوند كه فكر مي كنند حال كه آنها چيزي نمي دانند مي توانند تلاش كنند و مشاوران شايسته اي پيدا كنند. تا اينجاي كار خوب است ولي مساله اينجاست كه تو نمي تواني كيفيت دانش آنها را بسنجي پس به اين نتيجه مي رسي كه ده مشاور بهتر از يك مشاور است. اين غلط است. اشتباه است. عبور و مرور ١٠ مشاور به دفتر تو پيام هاي غلطي به محيط ساطع مي كند. اولا آن مشاوران مي فهمند كه تو نمي فهمي و خود آنها منبعي براي شايعات مي شوند. ثانيا خود مشاوران ممكن است گاها بدنامي هايي داشته باشند كه حال تو انگ شراكت با آنها را خواهي خورد. ثالثا اين مشاوران ممكن است در تضاد با يكديگر سخن بگويند و تو را بيشتر گيج كنند. رابعا همه ي آنها با تو تضاد منافع دارند و زياد شدن اين تضاد منافع ممكن است برايت خطر آفرين باشد. يك اشتباه كافيست تا شهرتت به عنوان مدير سالم به خطر بيافتد.
اصل نهم - مدير سرمايه گذاري وفادار داشته باش
معاون سرمايه گذاري مهمترين سمت براي توست. زيرا او اولين نفري است كه مي فهمد تو هيچ نمي فهمي. پس انتخاب معاون سرمايه گذاري از انتخاب همسر هم مهمتر است. بايد فردي وفادار و فاقد جاه طلبي پيدا كني كه در تمام ايام كارهاي تو را مخفيانه انجام دهد و صدايش در نياييد. فراموش نكن اين سمت مهمترين سمت است كه در آن وفاداري، جاه طلب نبودن و دانش هر سه به يك ميزان مهم اند.
اصل دهم - مصاحبه كن
رابطه خوبي با خبرنگاران داشته باش. از آنها پذيرايي خوب بكن. هداياي مناسب بده و مصاحبه كن. هيچ مصاحبه اي را از دست نده. بگو سوال ها را برايت بفرستند و تو جواب ها را بعدا برايشان پس مي فرستي. بهيچ وجه از چيزي انتقاد نكن و نسبت به اينده بدبين نباش. اگر شاخص ٢٠٠ هزار است تو پيشبيني شاخص ٣٠٠ هزار واحدي در آينده را بكن. اگر ٣٠٠ است تو از ٤٠٠ حرف بزن. تمام دورنما ها را روشن بدان و بستر را براي جهش بازار سرمايه هموار قلمداد كن. همواره حرفي را بزن كه مردم دوست دارند بشنوند.
اصل يازدهم : پورتفوي را تغيير نده
اين بزرگترين اشتباهي است كه ممكن است انجام دهي. تو براي خريد سهام جديد بايد سهام قديمي را بفروشي. در اين جا چند حالت مي تواند رخ دهد:
سهامي كه تو فروختي بالا رود كه فحش مي خوري.
سهامي كه خريدي پايين بيايد كه فحش مي خوري.
سهامي كه خريدي بالا رود كه براي كسي مهم نيست.
پس بيكاري كه گزك دست دشمنانت بدهي؟ هيچ كاري نكن اگر پورتفو پايين امد بگو خريدهاي قبلي هاست. اگر بالا رفت تو گزارش تفسيري بنويس مراقبت و پالايش دائمي سبد باعث اينها شده است. دائم به خودت بگو : چرا عاقل كند كاري؟
پي نوشت : دوست عزيز اگر اكنون مديري و هيچ كدام از اين ها شامل حال تو نميشه، متاسفانه تو مديري هستي كه سر جاي خودت هستي و به زودي طي يك توطئه تغيير خواهي كرد. از الان تاسف مرا پذيرا باش.
نویسنده : کامیاری
@boursilibraries
چند ضرب المثل خارجی:
🔹 جامایکا:
قبل از آنکه از رودخانه عبور کنی، به تمساح نگو “دهن گنده”.
تفسیر: تا وقتی به کسی نیاز داری، او را تحمل کن و با او مدارا کن.
معادل خر خود را از پل گذراندن
🔹 هاییتی:
اگر میخواهی جوجههایت سر از تخم بیرون آورند ، خودت روی تخممرغ ها بخواب.
تفسیر: اگر به دنبال آن هستی که کارت را به بهترین شکل انجام دهی آن را به شخص دیگری غیر از خودت مسپار.
🔹 لاتین:
یک خرگوش احمق، برای لانهی خود سه ورودی تعبیه میکند.
تفسیر: اگر خواهان امنیت هستی، عقل حکم میکند که راه دخالت دیگران را در امور خود ببندی
🔹 آفریقا:
هر سوسک از دید مادرش به زیبایی غزال است.
تفسیر: معادل فارسی اش می شود ، اگر در دیدهی مجنون نشینی ، به غیر از خوبی لیلی نبینی.
🔹روسی:
بشکهی خالی بلندترین صدا را ایجاد میکند.
تفسیر: هیاهو و ادعای زیاد نشان از تهی بودن دارد
به قول انیشتین دو چیز خیلی سرو صدا میکند / خورده پول و خورده معلومات.
🔹 اسپانیا:
برای پختن یک املت خوشمزه ، حداقل باید یک تخم مرغ شکست.
تفسیر: بدون صرف هزینه به نتیجه مطلوب دست نخواهی یافت
🔹 روسی:
هر که چاقوی بزرگی در دست دارد، لزوماً آشپز ماهری نیست.
تفسیر: دسترسی به امکانات مطلوب ضامن موفقیت نیست
🔹 ژاپنی :
اگر می خواهی جای رئیس ات بشینی پس هلش بده بره بالا
تفسیر: برای پیشرفت زیر آب کسی رو نزن.
با ارتقای شغل رئیست تو هم جای او قرار خواهی گرفت نیازی به زیر آب زنی نیست
🔹 آلمانی
تا آفتاب می درخشد، علف ها را خشک کن
تفسیر : معادل ضرب المثل فارسی تا تنور داغ است نان را بچسبان
یعنی استفاده مناسب از فرصتها و اینکه زمان خیلی مهم
🔹انگلیسی
مقام و ثروت همچو پرنده هستند که بال دارند و آماده پریدن
تفسیر: اگر جایگاه و پست و ثروتی که کسب کردی بدون زحمت و دقت بوده باشه زود از دستش خواهی داد و همچون پرنده بال زده میپرد .
باد آورده را باد میبرد
🔹اسکاتلندی
مراقب پول خردهایت باش وگرنه اسکناسهای درشت خود مراقب خود هستند.
تفسیر: احساس مسئولیت در همه امور ولو کوچک و مراقبت از هزینه ها ولو بی اهمیت
.
🔹 انگلیسی
"کسی که فقط لندن را دیده باشد لندن را هم نمیشناسد"
منظورشان این است که شما باید پاریس و رم و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه
@boursilibraries
یک قلم و یک تکه کاغذ گاهی خیلی می تواند کمکتان کند
هر معامله گری قطعا نقاط ضعف بالایی دارد
که باید یکی یکی آنها را برطرف کند
برای این کار ابتدا باید مروری بر معاملات گذشته خود داشته باشید و آنها را روی یک کاغذ یاد داشت کنید
مثلا ببینید بیشتر ضرر های شما از کجا بوده؟
آیا خریدهایتان اشتباه است و زمانی میخرید که انتهای روند است؟
آیا فروشهایتان بیشترین ضرر را میزنند؟
یعنی یا از روی ترس در قیمتهای پایین فروخته اید و یا در سود بوده اید و نفروخته اید و زیان شده است؟
آیا عدم تمرکز شما بر روی بازار سرمایه باعث شده است معاملاتی هیجانی داشته باشید ؟
یعنی تصمیم درست راگرفته بوده اید ولی بر اساس جو موجود در تایم معاملات تصمیمتان را تغییر داده اید و مرتکب اشتباه شده اید؟
آیا حضور شما در گروهها و کانال های مختلف باعث بر هم خوردن تمرکز شما شده است؟
و هر نکته ای که به ذهنتان میرسد و بنده الان مجال نیست بازگو کنم
همه را بنویسید
یک به یک
بعد از ابتدا هر چه نوشته اید را دوباره بخوانید
تمام اینها می شود روزنه های معاملاتی شما در گذشته
روزنه هایی که سودهای شما را از بین میبرند
پس باید یکی یکی آنها را درست کنید
خیلی از افراد خریداران خوبی هستند ولی فروشندگان خوبی نیستند
یا طمع میکنند نمی فروشند
یا می ترسند همان سهمی که در قیمتهای بالا نفروخته اند را در قیمتهای پایین از روی ترس ناشی از زیان میفروشند
برای تمام اینها راه حل پیدا کنید
یادتان باشد رفتار ذاتی شما مختص خود شماست
هیچ فردی نمی تواند برای شما نسخه کامل تجویز کند
💢پس توصیه میکنم خودتان طبیب خود شوید 💢
از آن کاغذ و خودکار استفاده کنید تا کم کم به یک استراتژی معاملاتی دست پیدا کنید
ببینید اصل حضورتان در بازار سرمایه برای چه بوده؟
مگر غیر از این است آمده اید سهمی را پایین بخرید و بالاتر بفروشید
خوب همه قرار است این کار رابکنند
اما قبول کنید همه نمی توانند بر سیستم ذهنی خودشان تمرکز کنند و گاها بالا میخرند و پایین میفروشند
قرار نیست همه مثل هم باشند
ولی مهم است شما خودتان بدانید چه قرار است انجام دهید
دقت کنید
مدام گفتم
خودت
خودتان
فقط خود شما
این یعنی باید یاد بگیری خودت یک استراتژی داشته باشی
هیچ کسی نمی تواند جای شما تصمیم بگیرد
هیچ کسی
@boursilibraries
۱. مسئولیت پذیر باشید
رسیدن سریعتر به موفقیت بیشتر در معامله گری، قبول مسئولیت کامل رخدادها در معاملات است. معامله گران موفق می دانند که آن ها تنها فردی هستند که دکمه خرید یا فروش را فشار می دهند. هیچ فرد دیگری این کار را انجام نمی دهد. به واقع یک معامله گر موفق که دچار اشتباه شده است خطای خود را قبول می کند. او می گوید اشتباه انجام و تمام شده است و دیگر کاری نمی توان کرد. بنابراین پس از ارتکاب یک اشتباه تمرکز معامله گر موفق به آنچه که باید در قدم بعدی انجام دهد معطوف و متمرکز خواهد شد.
برخی از افراد بسیار موفق حتی سعی میکنند در تمامی جوانب زندگی مسئولیت کامل تمامی کارهای خود را بپذیرند تا از طریق این عادت، پذیرش مسئولیت در آنها به طور کامل نهادینه شود.
گرانت گاردون (Grant Cardone) نویسنده کتاب قانون ده برابر می گوید: مردمی که از پذیریش مسئولیت سرباز می زنند معمولا در انجام اقدامات لازم خوب عمل نمی کنند و در نتیجه در بازی موفقیت عملکرد خوبی ندارند. مردمان موفق سطوح بسیار بالایی از مسئولیت را برگردن میگیرند تا از این طریق برای خود موفقیت خلق کنند. آن ها حتی برای شکست ها نیز چنین رفتاری دارند.
شخصا شاهد موارد بسیاری بوده ام که با از دست دادن کنترل خود در برنامه ام از دست بازار دیوانه شده ام. با این حال به سرعت دریافته ام که تنها راه برگشت به مسیر عادی ام قبول مسئولیت کامل اشتباهم و تمرکز مجدد و برگرداندن اوضاع به شرایط قبلی است و خیلی ساده می توانم بگویم که هیچ راه دیگری وجود ندارد.
@shirmard80
💢💢15 اشتباه ویرانگر روانشناختی در معاملات 👇👇👇👇👇
1 - ترس رسیدن قیمت به حدضرر یا ترس از ضررکردن
2 - خروج خیلی زود از معاملات
3 - امید و آرزوی بیجهت با مواجه با واقعیت تلخ بازار.
4 - خشمگین شدن پس از یک معامله ضررده به دلیل احساس قربانی بودن در دست بازار
5 - معامله با پولی که توانایی از دست دادنش را ندارید یا معامله با وام و پول قرضی
6 - افزودن به معامله ضررده (خرید سهام در روند نزولی برای کم کردن میانگین خرید)
7 - خریدوفروش هیجانی
8 - شادی بیش از اندازه پس از یک معامله سودده
9 - محدود کردن سود به دلیل عزت نفس پایین
10 - پیروی نکردن فرد از سیستم معاملاتی خود
11 - زیاد فکر کردن به یک معامله پیش از ورود - شک کردن به درستی یک معامله پس از ورود
12 - معامله کردن با حجم نادرست و عدم مدیریت ریسک
13 - معامله بیش از حد به دفعات زیاد
14 - ترس از معامله کردن به دلیل نداشتن سیستم معاملاتی و ترس از اتفاقات غیرقابل انتظار
15 - تحریکپذیر و تندخو شدن پس از روز معاملاتی
@boursilibraries
بهترین خرید در بدترین شرایط !!!
وارن بافت برای اینکه به بچه هایش لطف کند در یک کریسمس چند هزار دلار به آنها کمک کرد، او فکر می کرد بزرگترین هدیه را به آنها داده است و با خود حساب می کرد که تا هنگام مرگش این چند هزار دلار به میلیون ها دلار تبدیل خواهند شد
بافت به رشد سرمایه اعتقاد داشت، او در سالهایی که بازار ها به هم می ریخت می دانست که بزرگترین فرصت های سود آوری پیش روی اوست در دهه 70 وقتی اکثر سرمایه گذاران در بازار بد بین و فراری بودند وارن بافت با خوش بینی سرمایه گذاری می کرد و شرایط بد به صورت طبیعی ادامه داشت به طوری که نرخ بیکاری در آمریکا به 15 درصد رسید و این شرایط ادامه داشت تا رئیس جمهور وقت آمریکا پاول ولکر را به سمت رئیس جدید فدرال رزرو منصوب کرد، در سال 1981 رئیس جمهور جدید ریگان نیز به فعالیت های همچون حذف مالیات ها و خصوصی سازی و حمایت از تصمیمات ولکر روی آورد و توانست در اواخر سال 1982 وضعیت اقتصادی را بهبود دهد
سرمایه وارن بافت طی سال های 1978 تا 1983 از 89 میلیون دلار به رقم خیره کننده 680 میلیون دلار رسید !!!
وارن بافت در بدترین روزهای افتصادی بهترین سرمایه گذاری ها را انجام داد
با حوصله و با وقت کافی چون می دانست او از بازار سود می خواهد و بهترین سود در بهترین خرید است و بهترین خرید در پایین ترین قیمت است و پایین ترین قیمتها فقط و فقط در زمانی حاصل میشود که بدبینی ها به اوج خود می رسند
آن زمان بهترین و تکرار می کنم بهترین زمان سرمایه گذاری است اما برای آنها که سرمایه گذاری را درک کرده اند
افرادی به بازار آمده اند تا ماهی فلان درصد سود کنند
وقتی پایان ماه میرسد و حساب می کنند که سودی نداشته اند ناراحت و نگرانند
اگر جزو این افراد هستید پولتان را به بانکها بسپارید و بروید
شما در این بازار سودی نخواهید کرد
بدانید که بهترین خرید ها در نا امیدانه ترین شرایط وجود دارد
امید در چیست ؟
ما انسانیم و برای زنده بودن خواهیم جنگید
وقتی همه چیز خراب میشود تازه بسیاری برای درست کردنش تلاش می کنند
وقتی همه چیز خراب میشود قیمت سهام نمی تواند خوب باشد و افت می کند و افت می کند
و وقتی آن عزیزان بالایی می فهمند اوضاع خراب تر از آن چیزی است که فکرش می کردند جام هایشان را سر می کشند و شمشیر ها را غلاف می کنند و اوضاع را کم کم بهتر می کنند و باز قیمت سهام در آن وضعیت نمی ماند و در بهبود اوضاع بیشترین رشد ها را شاهد هستیم
اگر می خواهید در بازار بورس موفق باشید به زمان سود کردنتان فکر نکنید
زمان اهمیتی ندارد
شما فقط بهترین خریدها را داشته باشید و صبر کنید تا معجزه رشد های قیمتی را ببینید
ببینید که در گذشت زمان چطور ثروتمند شده اید
اگر اسیر زمان هستید در این بازار سودی نخواهید کرد
و اگر فکر می کنید اوضاع خیلی بد است بدانید که سهم ها در بهترین شرایط برای خرید است پس سرمایه گذاری کنید و فقط صبور باشید
چقدر ؟؟؟
مهم نیست فقط صبور باشید تا نفس ها تنگ شود و آن زمان که نفس می گیرد و مرگ نزدیک میشود انسان بیشترین تلاش را برای زنده ماندش می کند و آن زمان کمترین ارزش را دارد و چنان که بلند شد آرام آرام به ارزشش پی می برد انگار که هیج وقت به زوال نرفته است
پس روز های به تعبیر بسیاری بد بازار را به عنوان بهترین روزهای خرید در ذهن خود داشته باشید
@boursilibraries
🔆 اقتصاد در جهان 🔆
⭕️ اقتصاد مرسوم :
دو تا گاو ماده دارین
یكیش رو می فروشین و یه گاو نر می خرین... به تعداد گاوهای گله ی شما افزوده میشه و اقتصاد رشد می كنه... پول براتون همینطور سرازیر میشه و می تونین به بازنشستگی و استراحت بپردازین ...
❌ اقتصاد هندی :
دو تاگاو ماده دارین ...
اونها رو می پرستین و عبادت می كنین!
❌ اقتصاد پاكستانی :
هیچ گاوی ندارین ... ادعا می كنین كه گاوهای هندی مال شما هستن ... از آمریكا طلب كمك مالی می كنین ... از چین طلب كمك نظامی می كنین ... از انگلیس هواپیماهای جنگی ... از ایتالیا توپ و تانك ... از آلمان تكنولوژی ... از فرانسه زیر دریایی ... از سوییس وام بانكی ... از روسیه دارو ... و از ژاپن تجهیزات ... با تمام این امكانات گاوها رو می خرین و بعد ادعا می كنین كه توسط جهان مورد استثمار قرارگرفتین !
❌ اقتصاد آمریكایی :
دو تا گاو ماده دارین ... یكیش رو می فروشین و دومی رو تحت فشار مجبور می كنین كه به اندازه ی ۴ تا گاو شیر تولید كنه ... وقتی گاوتون افتاد و مرد اظهار تعجب و شگفتی می كنین ... تقصیر رو گردن یه كشور گاودار میندازین و بعد طبیعتا" اون كشور یه خطر بزرگ برای بشریت به حساب میاد ... یه جنگ برای نجات جهان به راه میندازین و گاوها رو به چنگ میارین!
❌ اقتصاد فرانسوی :
دو تا گاو ماده دارین ... دست به اعتصاب می زنین چون می خواین سه تا گاو داشته باشین!
❌ اقتصاد آلمانی :
دو تا گاو ماده دارین ... اونها رو تحت مهندسی ژنتیك قرار میدین ... بعد گاوهاتون ۱۰۰ سال عمر می كنن و ماهی یه وعده غذا می خورن و خودشون شیرشون رو می دوشن!
❌ اقتصاد انگلیسی :
دو تا گاو ماده دارین... كه هر دو تاشون گاو دیوونه هستن! ﴿جنون گاوی دارن! ﴾
❌ اقتصاد ایتالیایی :
دو تا گاو ماده دارین ... نمی دونین كه اونها كجا هستن ... پس بیخیال میشین و میرین سراغ ناهار و استراحتتون!
❌ اقتصاد سوئیسی :
۵۰۰۰ تا گاو ماده دارین ... هیچكدومشون مال خودتون نیستن ... از كشورهای دیگه پول می گیرین كه دارین گاوهاشون رو نگه می دارین!
❌ اقتصاد ژاپنی :
دو تا گاو ماده دارین... اونها رو از نو طراحی ژنتیكی می كنین ... هیكل گاوهاتون یك دهم اندازه ی طبیعی میشه و ۲۰ برابر معمول هم شیر تولید می كنن ... بعد شونصد تا كارتون و عكس برگردون وآدامس با شخصیت گاوهاتون با چشمهای درشت می سازین و اسمش رو میذارین Cowkemon و توی تمام جهان پخش می كنین و می فروشین !
❌ اقتصاد چینی :
دو تا گاو ماده دارین ... ۳۰۰ نفر آدم دارین كه گاوها رو می دوشن ... بعد ادعا می كنین كه سیستم استخدامی و شغلی كاملی دارین و تولیدات گاویتون در سطح بالایی قرار داره و هر كس رو هم كه آمار واقعی رو بیان كنه بازداشت می كنین.
❌ اقتصاد ایران .....
@boursilibraries
#سرمایه_گذار_موفق_باشیم
یک معامله گر باید خرد یک شطرنج باز، دقت یک تک تیرانداز و سجع و گام یک موسیقی دان را داشته باشد!
@boursilibraries
👤 ویلیام دلبرتگن
🔸 من میتوانم بهترین قوانین جهان و برترین روشهای تعیین موقعیت یک سهم را در اختیار شما قرار بدهم و بعد از آن شما ممکن است به خاطر عامل انسانی که بزرگترین ضعف شماست پول خود را از دست بدهید!
🔹 شما به قوانین پایبند نخواهید بود؛ شما به جای تکیه بر حقایق، بر اساس ترس و امید عمل خواهید کرد؛ شما تعلل خواهید نمود؛ شما صبر خود را از کف خواهید داد؛ شما در عملکرد خود بیش از حد عجول خواهید بود و یا زیاد از حد تأخیر خواهید کرد و از این رو و به علت ضعف انسانی خود، موجب شکست خود خواهید شد و سپس بازار را مسئول خواهید دانست!
🔸 به خاطر داشته باشید این اشتباهات شماست که موجب ضرر میگردد و نه بازار یا گردانندگان آن! بنابراین در پایبندی به قوانین بکوشید یا حداقل از سفتهبازی و معاملات پرخطر بپرهیزید؛ چرا که در این صورت محکوم به شکست خواهید بود.
🔹 اگر فقط ضعف طبیعت انسان را مطالعه نمائید و ببینید این فناپذیران چگونه ابلهانی هستند! آنگاه سود کردن از طریق فهم ضعف طبیعت انسان و حرکت در خلاف جهت عامه مردم و انجام کاری خلاف آنچه دیگران انجام میدهند را امری ساده خواهید یافت.
👌🏻 به عبارتی دیگر شما بر اساس دانش، نزدیک کف خرید نموده و بر اساس دانش، نزدیک سقف میفروشید. در حالیکه دیگرانی که تنها حدس میزنند عکس این کار را انجام میدهند.
🔱 زمانی که در مطالعه قیمت، زمان و حرکات گذشته بازار صرف گردد؛ پاداشی ارزشمند برای شما بدنبال خواهد داشت!
@boursilibraries