⭕️نگرانی مشترک اصلاحطلبان و اینترنشنال از محاکمه اوباش مسلح
🔹همانطور که قابل پیشبینی بود، رسانههای ضدایرانی ازجمله BBC، اینترنشنال، صدای آمریکا و رادیو فردا با هیاهو و جنجال درباره اعدام یکی از آشوبگران به نام «محسن شکاری» مدعی شدند که اعدام آشوبگرانِ مسلح، منجر به ترس نشده بلکه به خشم بیشتر دامن خواهد زد.
🔹همزمان در ایران هم رسانههای اصلاحطلب و فعالان این طیف بهحکم اعدام یکی از آشوبگران اعتراض کردهاند اما چرا اصلاحطلبان، دقیقاً همصدا با رسانههای ضدایرانی از محاکمه اوباش مسلح و تروریستها نگران شدهاند؟ مگر منافع مشترکی وجود دارد؟
@boyegolenarges
💢 تاکتیک "تیرباران کامنتی" در شبکههای اجتماعی
🔻 شاید این متن خیلی جنبهی عمومی نداشته باشد و مخاطب اصلی آن افراد سرشناس، #سلبریتیها و #اینفلوئنسرها باشند. اما دانستن این #تاکتیک برای عموم افرادی که در #فضای_مجازی فعال هستند بسیار مهم و راه گشاست.
برای بسیاری از افراد پیش آمده که وقتی موضع خاصی میگیرند با کامنتهای متفاوتی از طرف هوادارانشان مواجه شوند. گاهی کامنتهای خوب و محبتآمیز و گاه بد و ناامید کننده، البته به فرمایش حضرت مولا علی ع در هر دو حالت فرد نباید خودش را ببازد و از تحسین دیگران مغرور یا از تحقیر آنها احساس یاس کند. اما برای کشور ما که اساساً زیر حملات گسترده و بی وقفهی دشمنان ایران قرار دارد، این کامنتها مانند رگبار گلولهی تیربار ام61 وُلکان عمل میکند، و متاسفانه در این پنج شش سال اخیر شاهد بودهایم که بسیاری از سلبریتیهای ما از این گلوله باران جان سالم بهدر نبرده، و مسیر حق را گم کردند.
🔻به طور کلی این "تیرباران کامنتی" با سه نوع محتوای روانشناختی تهیه و علیه اهداف استفاده میشود.
1️⃣ مرحلهی اول؛ کامنتهای توهینآمیز. این کامنتها با هدف عصبانی کردن و بهم ریختن تعادل روانی فرد نوشته میشوند. در این مرحله اکثر کامنتها فحش و ناسزاهای رکیک و ناموسی است و کلمات و صفتهایی بسیار بیشرمانه، تا هر چقدر هم که فرد سعهیصَدر داشته باشد و به روی خودش نیاورد، باز از درون دچار آشفتگی روحی و پریشانی در تصمیمگیری شود.
2️⃣ مرحلهی دوم؛ کامنتهای شرمندهساز. در این مرحله کامنتها شکل مهربانانه و دلسوزانه بخود میگیرند و با جملاتی مانندِ؛ (از شما بعید بود چنین مطلبی را عنوان کنید!) یا (در شان شما نبود) و یا (از شما توقع نداشتیم) فرد را در شرایطی قرار میدهند که از کرده، یا گفتهی خود احساس شرمساری کند و کامنتهای فوق را نوعی لطف نسبت به خود قلمداد نماید. در این مرحله که به مرحلهی شرمندهسازی شهرت دارد، فرد که با کامنتهای توهینآمیز حس حقارت و عصبانیت را همزمان تجربه میکرده، از خودش خجالت میکشد که چرا موضعی گرفته یا مطلبی گفته که با نظر عام جامعه در تضادی این چنین قرار داشته، حال آنکه تمام این گلوله بارانِ کامنتی که گاه تا صدها هزار کامنت میرسد (با توجه به میزان شُهرت فرد) توسط چند ده نفر اتفاق میافتد و اساساً این کامنتها و نگارندههایش وزنی در جامعه ندارند یا در بهترین حالت وزن بسیار اندکی دارند. در این دو مرحله، فرد از نظر روانشناختی به مرحلهی پذیرش میرسد، زیرا از کردهی خود پشیمان است و به دنبال مَفری برای رهایی میگردد اما از آنجا که این حملات با هدف ناتوانسازی و تنبیه فرد صورت میگیرد هرگز دارای گذارههایی برای گفتگو و پرسش و پاسخ نیستند و هدف یا خواستهی خود را با رویکردی کاملا دیکتاتور مابانه به هدف خود تزریق میکنند. فرد که پریشان و مستاصل شده ناگهان با کامنتهای دیگری مواجه میشود.
3️⃣ مرحلهی سوم؛ کامنتهای تهدید آمیز. در این مرحله کامنتها به وضوح خشن هستند از تهدید به اسیدپاشی و چاقو زدن تا حمله به خانواده و خانه، و یا آتش زدن خودرو یا حتی تجاوز و تعدی و قتل. حالا که فردِ مورد هدف در استیصال کامل به سر میبرد، تهدید او، هویتش را زیر فشار قرار میدهد و فرد خود را در لبهی پرتگاهی میبیند که به زودی از آن فروخواهد افتاد، پس تصمیمات آنی برای حفظ آبرو یا جان خود میگیرد و عقب نشینی را بهترین راهحل تصّور میکند، غافل از اینکه همین عقبنشینی فوری و بدون تامل و تفکر، دقیقا هدف اصلی و نهایی این "تیربارانکامنتی" است. در موارد بسیاری هدفِ مورد نظر دیگر جرات ارائه نظر در رابطه با موضوعات مهم کشور و خصوصا حمایت از آرمانها یا اهداف سرزمینیاش را از دست داده و سعی میکند با تغییراتی در سبک زندگیاش در شبکههای اجتماعی خود را شبیه جماعتی کند که زیر گلوله بارانِ چنین کامنتهایی قرار نمیگیرند، و احتمالا با خودش میگوید؛ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو!.
♦️ این سه مرحله یعنی توهین و تحقیر، شرمندهسازی، و ترساندن، در بلند مدت از فردِ موردِ هدف یک عاملِ بیجیره و مواجب میسازد که حالا بیهیچ حملهای، خودش پیش پیش برای تیم حریف، گل به خودی بزند و حتی از باورها و اعتقاداتش به طور کامل دست بکشد.
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برلی_ایران
@boyegolenarges
موسسه خدمات درمانی بسیجیان در راستای مأموریت خود مبنی بر خدمت رسانی به جامعه گرانقدر بسیجی و با هدف کاهش سهم بسیجی از هزینه های درمان، کمک به کاهش اثرات روحی و روانی بیماری بسیجیان و همچنین جبران خسارت ناشی از بروز حوادث (نقص عضو و از کارافتادگی) و خطر فوت اقدام به ارائه خدمت بیمه تکمیل درمان و عمر و حوادث و آتش سوزی به جامعه هدف نموده است
┏━━🍃🌺🍃━━┓
https://rubika.ir/nnaabbb
┗━━━🍂
🌸🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ
@boyegolenarges
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آیا شما اعتیاد اینترنتی دارید؟
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
@boyegolenarges
🔴 سجده شکر بازیکنان مراکش بعد از پیروزی مقتدرانه برابر پرتغال و صعود به مرحله نیمه نهایی👌👏👌
#جامجهانی #جهانی
@boyegolenarges
🔺اگر خبر فروش و ارسال اولین محموله تسلیحاتی کشورمان به ارمنستان واقعیت داشته باشد یک #خبر_خوب و غرور آفرین است که نباید لابلای اخبار حاشیهای گم شود؛ فروش تسلیحات از سوی یک کشور تحریم شده، در کنار ارزآوری و قدرت آفرینی برای کشور، گویای موفقیت نگاه جهادی و اعتماد به متخصصان داخلی میتواند باشد!
#ما_میتوانیم
#ایران_قوی
@boyegolenarges
14 بار دیگه فراخوان بدید
15 روز هم اعتصاب کنید
16 ثانیه هم نمیتونید نظام رو ساقط کنید
چون
44 ساله گنده تر از شما نتونستن
#فتنه
@boyegolenarges
🌷 امام صادق (عليه السلام) :
✍ زمانی که مومن #مرتکبگناهی میشود ، خداوند تا هفت ساعت به او مهلت میدهد ؛ اگر در این زمان #توبه کند برایش نوشته نخواهد شد.
📗 کافی؛ جلد٢
#حدیث
@boyegolenarges
✅ توبیخ بچه خطاکار
اگر در جمع فامیل و دوستان رفتاری از کودکتان سر زد که مطابق با اصول تربیتی شما نبود لازم نیست که در جمع او را تنبیه یا سرزنش کنید یادآوری نکات تربیتی و قوانین مورد نظر به کودک باید در منزل و به طور خصوصی صورت گیرد کودکان برای قضاوت دیگران راجع به خودشان اهمیت فراوانی قائلند و چنانچه در حضور دیگران مورد توبیخ قرار گیرند رنجیده خاطر میشوند و در پاره ای موارد رفتارهای تلافی جویانه از آنها سر خواهد زد. چنانچه حریم خانواده امنیت و اطمینان لازم را برای کودک فراهم کند او به راحتی میتواند اشتباهات خود را بپذیرد.
#تربیت_کودک
#تربیت_فرزند
#تربیت_صحیح_فرزند
@boyegolenarges