مرضیه، زن میشود، مادر میشود و در روزهایی که همه محکوماند به سکوت آغشته به ترس، انسان بودن را بیتوجه به نوع جنسیت، اما با مبارزههایش به نمایش میگذارد؛ انسانی که در کنار زندگی شخصی و خانوادگی و رسیدگی به همسر و هشت فرزنداش، خوب میداند که چه مسئولیتی در این جهان دارد و تا کجایش باید پیش برود؛ حتی اگر او را نیمه جان و افتاده بر کف اتاقِ هتلی در سوریه پیدا کنند و او نتواند اسم کاملش را، یعنی «مرضیه حدیدچی دباغ»، بلند فریاد بزند.
📍توضیحات بیشتر دربارهٔ کتاب را از طریق لینک زیر بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=55364
#معرفی_کتاب
#بانوی_پیشرو
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در نگاه اول فکر میکنید ضجه های این زن خدای نکرده برای زخمی شدن فرزند اوست
🔹اما در ادامه مشخص میشود سگ ولگردی به سگ او حمله کرده و همین دستمایه دعوا و درگیری میان چند نفر حاضر در صحنه شده است؛دقت کنید هیچ گونه محافظی برای سگ بهمراه ندارند..
👈شیوع بیماری ها مختلف ، سلب اسایش روانی و جسمی و بسیاری از مشکلات که نشان میدهد سگ گردانی هیچ سنخیتی با دین و قانون ما نداره هیچ بهانه ای برای مسئولین باقی نمیگذارد.مابقی ماجرا را در ویدئو مشاهده میفرمایید...
#سبک_زندگی
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆همسرتان را با اسم صدا کنید به آنها امنیت میدهید.
#دکتر_عزیزی
#همسرانه
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
کاهش بودجه زنان در سایه سکوت
🔹در شرایطی که روز به روز ثابت میشود زنان چه نقش پررنگی در جامعه و خانواده دارند، بودجه اختصاصیافته به این حوزه کاهش چشمگیری داشته است. این کاهش منابع مالی به ویژه در عرصههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، میتواند منجر به تشدید چالشهای زنان شود.
🔹با این وجود قدمهای هرچند کوچکی که فراکسیون زنان مجلس برای افزایش بودجه برداشت بینتیجه ماند. همچنین در روزهای تدوین و تصویب لایحه بودجه، معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هیچ اقدام و صحبتی نکردند. حتی یک نشست خبری یا مصاحبهای هم نداشتند که مطالبات کنشگران این حوزه را به گوش مسئولین امر برسانند.
🔸برای اینکه از روند کاهش بودجه مطلع شوید این گزارش را از دست ندهید.
@Fars_Zendegi
May 11
post audio.mp3
4.22M
فایل صوتی مداحی
شجاعت باادب
#سید_مجید_بنی_فاطمه
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ویدئویی که کاربران عرب و پاکستانی از اتفاقات #سوریه منتشر کردهاند.
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
🔸به اسم آزادی، اَسیرَت می کنند!🔸
🔶شیاطین میگویند «انسان آزاد است» و با این آزادی، انسان را بندۀ همه چیز میکنند!! اما انبیاء میگویند: «انسان بنده است» و با این بندگی، او را از بندگی دیگران آزاد میکنند! انبیاء با بندگی، انسان را از بندگیِ مخلوق آزاد میکنند و شیاطین به اسم آزادی، انسان را اسیر همۀ چیزهای پَست میکنند.
انبیاء با بندگی، انسان را از زندان نجات میدهند و شیاطین به اسم آزادی، انسان را زندانی میکنند
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○
*🖌مستندات قانونی و مفاد قانونی مجازات به فرمایش امام خامنه ای در خصوص جرم بودن و لزوم برخورد با مرتکبان خالی کردن دل مردم در مقام ارایه تحلیل:*
جرم ترساندن مردم و تشویش اذهان عمومی جرمی است که شخص با گفتار، رفتار و یا نوشتار به صراحت یا به تلویح وکنایه، سبب آشفتگی ذهنی جامعه گردد؛ چه آنچه نسبت داده شده مطابق با واقع باشد و یا آن که دروغ باشد. و فرقی هم نمیکند مرتکب این حرف را از طرف خودش بگوید یا اینکه بگوید این حرف را از کس دیگری شنیده است و منتشر میکند.
البته برای تحقق جرم مذکور باید قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به عنوان سوء نیت خاص وجود داشته باشد.
ماده ۶۹۸ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مقرر میکند:
✅️"هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیلهی نامه یا شکواییه یا مراسلات یا عرایض یا گزارش یا توزیع هرگونه اوراق چاپی یا خطی با امضاء یا بدون امضاء اکاذیبی را اظهار نماید یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت راسا یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی تصریحا یا تلویحا نسبت دهد؛ اعم از این که از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد شود یا نه، علاوهبر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم شود."
با توجه باینکه راههای نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم مردم، استفاده از رسانهها شامل نوشتاری، صوتی، تصویری یا مجازی برای انتشار مطالب است.
✅️قانون مطبوعات که ناظر بر فعالیتهای رسانهای و مطبوعاتی در کشور است، در ماده ۶ خود، نشریات را به جز موارد مشخصشده در قانون، در انتشار سایر مطالب آزاد دانسته است.
مثل: نشر مطالب الحادی و مخالف موازین اسلامی- اشاعه فحشاء و منکرات - ایجاد اختلاف ما بین اقشار جامعه، به ویژه از طریق طرح مسائل نژادی و قومی - اهانت به دین مبین اسلام و مقدسات آن و...یکی از این موارد که در بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات آمده، عبارت است از «پخش شایعات و مطالب خلاف واقع یا تحریف مطالب دیگران است.
✅️ ماده ٧۴۶ فصل جرایم رایانهای قانون مجازات در این خصوص مقرر کرده است:
"هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانهای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند یا رأسا یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد."
✅️ ماده 744 قانون مجازات اسلامی در فصل جرایم رایانهای میگوید:
«هر کس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»
✅️ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی:
“هرکس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروهها و سازمانهای مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید، به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم میشود.”
✅️ماده 500 مکرر الحاقی 1399/10/24 نیز در باب القائات روانی و ذهنی می فرماید:
'هر کس در قالب فرقه، گروه، جمعیت یا مانند آن و استفاده از شیوه های کنترل ذهن و القائات روانی در فضای واقعی یا مجازی مرتکب اقدامات زیر گردد، چنانچه رفتار وی مشمول حد نباشد، به حبس و جزای نقدی درجه پنج یا یکی از این دو مجازات و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه پنج محکوم می گردد. مجازات سردستگی فرقه یا گروه مزبور مطابق ماده130 (حداکثر مجازات) تعیین گردیده
✅️ماده 509 هم مقرر داشته در صورتیکه در زمان جنگ کسی مرتکب یکی از جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی موضوع این فصل شود به مجازات اشد همان جرم محکوم میگردد.
✅️ماده ۵١٢ همان قانون نیز اغوا و تحریک مردم به قصد بر هم زدن امنیت کشور به جنگ و کشتار با یکدیگر را جرم انگاری نموده و مجازات ۵ سال حبس را برای مرتکب آن مقرر کرده است.
✍️بنابراین با توجه به آنچه که قانون مجازات اسلامی، قانون مطبوعات و فصل جرایم رایانهای قانون مجازات اسلامی آمده است، هرگاه کسی با نوشته، اعلامیه، سخنرانی، صحبت کردن، انتشار مطالب مطبوعاتی، نوشتن در فضای مجازی یا به هر نحو دیگری اقدام به تحریف یا تحریک و تشویش و نشر اکاذیب به قصد ضرر رساندن به دیگری کند، از نظر قانون مجرم بوده و باید پاسخگوی رفتار خود باشد. همچنین اگر اعمال ارتکابی در زمان جنگ یا با باند و سردستگی باشد حداکثر مجازات را در پی خواهد داشت.
#بیانات_رهبری
#سوریه
○●║✿بانـــــوی پیشـــــــرو✿║●○