🌷مهدی شناسی ۹۹🌷
💠اسامی امام زمان عج الله فرجه
🌹کارِ الطَّیر🌹
🔸امام حسن عسکری علیه السلام خطاب به حضرت مهدی علیه السلام فرمودند: واعلم ان قلوب اهل الطاعة و الاخلاص نزع الیک مثل الطیر الی او کارها (تحف العقول، ص ۳۲۴)
☝️🏻بدان که دل های اهل بندگی و اخلاص به سوی تو پر می کشند. همچنان که پرنده به سوی آشیانه اش پر میکشد.
🔺البته این طور نیست که محبت یک طرفه باشد، بلکه امامان معصوم علیهم السلام نیز نسبت به شیعیان واقعی ابراز علاقه و محبت کرده و می کنند، و در غم و شادی آنان شریکند.
🌼بدان دل افراد مطيع و قلب افراد مخلص به طرف تو كنده ميشود همانطور كه پرنده به طرف لانه اش كنده ميشود،اهل اخلاص هم به طرف تو ميايند و بدون تو آرام و قرار ندارند.
👈🏻فرزند من حكم لانه پرنده را دارد يعنی:
1⃣ لانه ی پرنده بالا قرار دارد و هرگز پايين ساخته نميشود. پس اگر ما قصد حضرت را بكنيم هرگز گرفتار دنيای پست و دَني و پايين نميشويم و هر لحظه در حال اوج گيري هستيم.
نميشود اسير عالم ماده باشيم و بسوی امام زمان هم ميل كنيم.
2⃣ آرامش پرنده در اينست كه در لانه قرار گيرد. بنابراين خود را آزمايش كنيم كه آيا قلب ما بسوی امام زمان پر ميزند؟ آيا ما در كنار حضرت به آرامش ميرسيم؟
آيا لطف و مرحمت حضرت ما را پشتيبانی كرده است؟ آيا همانطور كه پرنده در پناه بردن به لانه ترس ندارد، ماهم در پناه بردن به امام زمان وحشت داريم و ازهيبت او ميترسيم يا در آغوش و معيت او آرام ميگيريم؟
🔅پرنده صبح به صبح پر ميزند تا شب به لانه اش برسد، آيا ما هم صبح به صبح تلاش ميكنيم تا به امام زمانمان برسيم؟
✅دقت كنيم كه اگر چنين ويژگیهايی نداريم تا فرصت هست از خدای سبحان درخواست كنيم تا رابطه پرنده و لانه در مورد ما هم محقق شود.
🌱در دياری كه تويی بودنم آنجا كافی است...
🌱آرزوی دگرم غايت بیانصافی است...
#مهدی_شناسی
#قسمت_نود_و_نهم
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم💠
امام زمان 060.mp3
7.03M
▪️بعضی تاکربلا آمدند؛
و در فرصتِ تاریکی فانوس ها
تاریکیِ ابدی را برگزیدند و رفتند!
و بعضی
درآخرین لحظات، به میدان عاشقی پیوستند.
✔️و امروز فرصت انتخاب توست
🍂🌻🍂🌻
| دو رخسار سماواتے
دو انسان خدا سیما ...
دو عیسے دم دو موسے ید
دو حسن خالق سر مد ...
یکی عالی یکی اعلا
یکی صادق یکی احمد ...|
#ولادتامامصادقورسولخدامبارک✨🌼
#ظهور_بسیار_نزدیک_است
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم
💚❤️💚💐پیامبر اسلام (ص) به خاطر شخصیت، رفتار و کردار برجستهای که داشتند پیامبر رحمت و مهربانی نامیده شدند تا جایی که خداوند متعال در آیه ۱۵۹ سوره مبارکه آل عمران فرموده اند: «فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُمْ ۖ وَلَوْ کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لَانفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ ۖ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ ۖ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَوَکِّلِینَ» «به سبب رحمت خداست که تو با آنها این چنین خوشخوى و مهربان هستى.
اگر تندخو و سختدل مىبودى از گرد تو پراکنده مىشدند. پس بر آنها ببخشاى و برایشان آمرزش بخواه و در کارها با آنان مشورت کنید و چون قصد کارى کنىد بر خداى توکل کنید که خدا توکلکنندگان را دوست دارد.» یعنی رحمتی از سمت خداوند متعال بوده است که این طور مهربان شدهای؛ مهربانی که زبانزد بوده است و به همین دلیل، نمونه مهربانی پیامبر (ص) را نمیتوان پیدا کرد و در برابر همه افراد این چنین مهربان بودند و این فضیلت اخلاقی حضرت محمد(ص) در همه ابعاد زندگی شخصی، اجتماعی و تبلیغ مشهود بوده است و همه اینها بر اساس مهربانی پیامبر اعظم (ص) شکل گرفته است.
#ظهور_بسیار_نزدیک_است
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم