فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر دلسوزانه علامه حسنزاده آملی به خانمی که در جلسه گفت صلوات بفرستید
@bsansoor
تاریخچه پیادهروی اربعین
🔺از نقلهای تاریخی این گونه به دست میآید که تشرف به بارگاه ائمه اطهار(ع) با پای پیاده، از زمان حضور ائمه رایج بوده و در نقاط مختلف سرزمین اسلامی صورت گرفته است؛ ولی در قرنهای گوناگون اسلامی و به مقتضای حکومتهای مختلف، مشکلات بسیاری به خود دیده و همان گونه که زیارت ائمه اطهار(ع) در زمانها و مکانهای مختلف دچار سختیهای فراوان بوده، این سنت نیز دارای فراز و نشیب بوده است.
🔹 حاکمان حکومتهای شیعی مانند حکومت آل بویه و حکومت صفویه، به این سنت حسنه اقدام کرده و سعی در تبلیغ آن بین شیعیان داشتهاند. بنا به نوشته ابن جوزی، جلال الدولة، یکی از نوادگان عضدالدولة، در سال ۴۳۱ ه. ق با فرزندان و جمعی از یاران خود برای زیارت، رهسپار نجف شده و از خندق شهر کوفه تا مشهد امیرالمؤمنین(ع) در نجف را که یک فرسنگ فاصله بود، پیاده و با پای برهنه پیمود.
🔹در زمان حکومت صفویه نیز اهتمام بسیاری بر زیارت با پای پیاده صورت گرفته است. شاه عباس صفوی و علمای بزرگ عصر ایشان همچون مرحوم شیخ بهایی، برای رواج فرهنگ زیارت در بین مردم، در سال ۱۰۰۹ ه. ق از اصفهان عزم مشهد کرده و با پای پیاده به زیارت امام علی بن موسی الرضا(ع) رفت. نقلهای دیگر تاریخی نیز شهادت بر این مطلب میدهد.
🔹 علما و بزرگان نیز، به تأسی از ائمه اطهار(ع)، اهتمام بسیار زیادی به این سنت حسنه داشتهاند و نقل شده که زیارت کربلا با پای پیاده، تا زمان مرحوم شیخ انصاری (قده) مرسوم بوده و حتی نقل شده است که ایشان طبق نذری که داشته، با پای پیاده به زیارت امام علی بن موسی الرضا(ع) رفتهاند و مرحوم آخوند خراسانی (قده) نیز به همراه اصحابشان با پای پیاده به زیارت کربلا مشرف میشدند. میرزا حسین نوری (قده) اهتمام بسیاری به این امر مهم داشته و هر سال در روز عید قربان به همراه جمعی از زائرین امام حسین(ع) به پیادهروی از نجف تا کربلا اقدام میکردند و این سفر، سه روز به طول میانجامید.
🔹تشرف به کربلا با پای پیاده، تا زمان محدث نوری (قده) بین طلاب و فضلای حوزه نجف رسم بود، ولی با وارد شدن اولین نوع از اتومبیلها به منطقه، سفرهای کاروانی تعطیل شده و به دنبال آن، زیارت با پای پیاده نیز بسیار کمرنگ شد و به فراموشی سپرده شد. ولی پس از مدتی و با مطرح شدن آیتاللهالعظمی سید محمود شاهرودی (قده) به عنوان یکی از اساتید و مدرسان با نفوذ معنوی حوزه نجف، به علت التزام و اصرار ایشان در پیاده رفتن به کربلا، مجددا مسئله پیاده رفتن به کربلا به عنوان یک سفر مقدس رایج شد و با توجه به این که در این سفر، بعضی از ایرانیان نیز گاهی اوقات، ایشان را همراهی میکردند، رفته رفته مردم عراق به این مسئله توجه نموده و این گونه سفرهای مقدس رواج یافت.
🔹 ایشان حدود ۲۶۰ مرتبه، مسیر کربلا را با پای پیاده پیموده و در این سفر معنوی، جمعی از اطرافیان و شاگردان، ایشان را همراهی میکردند. این امر سبب شد تا پیادهروی کربلا بین طلاب و حوزویان رواج بسیاری پیدا کند و نقل شده است که مرحوم علامه امینی در زیارتهایی که به کربلای معلی داشتهاند، براى کسب پاداش بیشتر، بارها مسیر بین نجف تا کربلا را با پای پیاده پیمودهاند. این امر، چنان بین روحانیون ساکن در نجف اشرف رواج پیدا کرده بود که غالب طلاب بارها مسیر این شهر تا بارگاه امام حسین(ع) را پیاده پیموده و حتی در غیر زمان اربعین و عرفه نیز گروههایی از طلاب، پیاده به سمت کربلا حرکت میکردند. غالب علمای معاصر نیز در سفر پیاده کربلا شرکت کرده و کرامات و خاطرات زیبایی از این سفرها نقل شده است.
🔹سفر پیاده تا کربلا، به مرور زمان در عراق گسترش بسیاری پیدا کرد و در مناسبتهای مختلف، زائران امام حسین(ع) از سراسر این کشور، به سمت کربلا حرکت کرده و با پای پیاده مسیر شهرشان تا کربلای معلی را میپیمودند و در بین آن مناسبتها، پیادهروی اربعین از جایگاه ویژهای برخوردار بود. با روی کار آمدن دولت بعث عراق، حکومت با این مسئله به شدت برخورد نموده و بسیاری از زائرین پیاده را اسیر و اعدام کرد و این مراسم مذهبی را به تعطیلی کشانید، ولی بعد از سقوط صدام، عشق حسینی، دلباختگان امام حسین(ع) را به سمت خود کشانده و دوباره این سنت حسنه و ارزشمند را برپا کرده است.
✍سید سجاد مرتضوی
@bsansoor
14000705_42626_1281k.mp3
3.9M
صوت بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹 در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی علیهالسلام. ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
@bsansoor
بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی وارد عراق شدند
🔺رئیس سازمان حج و زیارت:
🔹بر اساس برآوردها بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی وارد خاک عراق شدهاند.
🔹تا روز سهشنبه اوج ورود زائران به کشور عراق است و پس از آن شاهد روند بازگشت این زوار خواهیم بود.
🔹شرایط مناسبی برای زائرانی که قصد بازگشت زمینی از مرز مهران به کشور دارند، فراهم شده تا حلاوت و شیرینی این سفر در ذهن آنها باقی بماند.
@bsansoor
با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید
🔺 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع):
🔹شما امروز در فضای مجازی میتوانید افکار درست و صحیح را منتشر کنید و به مسائل پاسخ دهید و میتوانید به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.
🔹 البته اصل قطعی در این باب پیروی از شیوهی اخلاقی است. باید از این کاری که بعضی افراد با دشنام و فریب و دروغ دربرابر افکار عمومی مواجه میشوند، اجتناب کرد.
🔹 باید منطق را به اخلاق مزیّن کرد حقایق را منتشر کرد. امروز همه باید در این میدان حرکت کنیم.
🔹با معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید
🔹 جوانهای ما امروز مجهز به فکر و معنویت و آگاهیهای فراوان هستند. خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین و افشاگری یعنی راهی که زینب کبری در این چهل روز طی کرد، وارد شوید.
🔹 راه امام حسین راه شیرین و موفقی است که به نتیجه قطعی میرسد. با استفاده از معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید؛ راه این است.
@bsansoor
مقتدر که باشی، پروتکل ها هم به نفع تو تغییر میکنند؛ حساب کار دست نوچه های ملکه می آید؛ شلوار پلنگی های دوران رفسنجانی و روحانی و لاریجانی با حجاب میشوند. دیگر از تحقیر لباس روحانیت با پاهای برهنه عجوزه انگلیسی خبری نخواهد بود!
#ایران_قوی
✍🏻 irani hastam
@bsansoor
چند نکتهخاص پیرامون واکسنکرونا
1️⃣ واکسیناسیون عمومی تصمیم رسمی و قطعی نظام است و تمام ظرفیت حاکمیت در پی تحقق عملی کردن آن است. قطعا اکثریت غالب مردم نیز از این تصمیم حمایت میکنند و در فرایند آن در حال مشارکت هستند.
🔸 برای مجاب کردن اقلیت کوچکی که بر اثر تبلیغات سوء برخی جریانات از واکسینه شدن ابا دارند نیز برنامه های مدونی از طرف حاکمیت طراحی و در حال اجرا است که در طول چند ماه آتی نیز آنان در این فرایند شرکت خواهند کرد.
2️⃣ در حال حاضر جریان مخالف واکسن به چند دسته تقسیم شده است و این انشقاق نشان دهنده آغاز شکست سناریوی طراحی شده سرویس های خارجی در این حوزه است:
🔸 گروه اول
از مخالفین واکسن، با کلیت واکسن موافق اما مخالف واکسیناسیون عمومی هستند
🔸 گروه دوم
از مخالفین واکسن، با واکسن های ایرانی و برخی از واکسن های وارداتی موافق هستند اما مخالفتشان با واردات واکسن آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی هست بعلاوه مخالف واکسیناسیون عمومی هستند
🔸 گروه سوم
مخالفین واکسن، صرفا موافق واکسن ایرانی است اما با واکسن های وارداتی و واکسیناسیون عمومی مخالف هستند
🔸 گروه چهارم
نیز با کلیت واکسن مخالف است
🔹نقطه اشتراک هر چهار گروه مخالف در واکسیناسیون عمومی است که البته آنان به واکسیناسیون اجباری از آن نام میبرند.
🔹عمده مخالفین شامل سه گروه اول است که اغلب آنان نیز واکسن برکت را قبول دارند و اکثرا در حال تزریق آن هستند
🔹گروه چهارم در میان مخالفین واکسن که دارای تفکرات و رفتارهای افراطی در این باب هستند در اقلیت قرار گرفته اند و روز به روز از میزان طرفدارانش کاسته میشود
3️⃣ در حوزه عملکرد رسانه ای بخشی از فعالین مخالف واکسن ( بخصوص گروه چهارم) چند نکته حائز اهمیت است:
🔸 بسیاری از ادعاهای آنان جعلی، دروغ پردازی، شایعه سازی، تحریف و قلب واقعیت است
🔸 بسیاری از اسناد مورد ادعایی آن فاقد سندیت قطعی و علمی است
🔸 به نظرات به ظاهر کارشناسی شده آنان نیز انتقادات جدی وارد است
🔸 شاکله رفتار آنان در جهت تضعیف حاکمیت، زیر سوال بردن نهادهای رسمی نظام، تحریف مبانی ولایت فقیه و تضعیف جایگاه امام جامعه است که همین موضوع نشان دهنده سوار بودن سرویس های بیگانه در رویه عملی آنان است
🔸 رویه افراطی و معاند گونه این بخش از مخالفین، آهسته آهسته به سمت امنیتی کردن فضای عمومی پیش میرود که طبیعتا باید شاهد برخوردهای امنیتی و قضائی با آنان باشیم.
4️⃣ در جریان مخالفین واکسن از حیث بدنه نخبگانی و اجتماعی نیز شاهد چند موضوع مهم هستیم:
🔸علی رغم یدک کشیدن نام اسلامی حمایت و پشتیبانی هیچ یک از مراجع عظام، علما و اساتید برجسته را با خود ندارند.
🔸قاطبه روحانیون و طلاب حوزوی از آنان حمایت نکرده اند
🔸قاطبه نخبگان دانشگاهی و دانشجویان و فرهیختگان نیز در کنار این گروه اقلیت قرار ندارند.
🔸به جز تعداد انگشت شماری از پزشکان، اکثریت مطلق جامعه پزشکی و متخصصین آن نیز نه تنها از کلیات حرف آنان بلکه حتی از اسناد ادعایی آنان حمایت و پشتیبانی نکرده اند.
🔸 بسیاری از اساتید حاذق طب مکمل نیز در مقابل ادعاهای این جریان قرار گرفته اند
🔹 آیا برای طرفداران این جریان، عدم حمایت و پشتیبانی اکثریت مطلق مراجع و نخبگان و متخصصین گواه خطا بودن ادعاهای فعالین این جریان نیست؟!
🔸 دیر یا زود مشت باطل این جریان برای طرفدارانش و عامه مردم باز خواهد شد و کسانی که به باور ادعاهای اینان از زدن واکسن خودداری کرده بودند صرفا سلامت خود را به خطر انداخته اند و در نهایت با چند ماه تاخیر اقدام به زدن واکسن خواهند نمود.
🔹 کمی بهتر حقایق و واقعیت ها را نگاه کنیم تا بازیچه دست نااهلان قرار نگیریم/رضوی
@bsansoor
#فوری 🚨🚨🚨
خبرها از ملاقات شمخانی دبیرشورای امنیت ملی ایران وعادل الجبير وزیر مشاور در امورخارجه عربستان سعودی در بغداد حکایت دارد
آسوشیتدپرس: ایران و عربستان دور جدیدی از مذاکرات را در بغداد برگزار کردند
🔹۲ مقام عراقی دوشنبه به آسوشیتدپرس گفتهاند نمایندگان ایران و عربستان سعودی دور جدیدی از مذاکرات را در بغداد برگزار کردهاند.
@bsansoor
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیبت علیعسگری کارساز نشد!
🔸 جبلی، جلسات خود با فعالان فرهنگی اجتماعی را شروع کرد
🔸گفتگوی رییس جدید صداوسیما با فعالان فرهنگی هم چنان ادامه دارد.
جبلی از جزئیات دیدار خود با مقام معظم رهبری خبر داد
🔺پیمان جبلی، رئیس جدید رسانه ملی:
🔹من در دیدار با حضرت آقا بیان کردم که صدا و سیمای مطلوب باید با تولید هر سریال یا گزارش خبری یک بار را از دوش نظام و یا دولت بردارد.
وحید یامینپور، فعال فرهنگی:
🔹رفتار سازمان در این سال ها به گونهای بود که گویی اراده کرده که نفر اول نباشد و بسیار محافظه کارانه در تحلیل رویدادها عمل میکرد و پیشگام در این زمینه نبود و تحلیل هایی که انجام می شد سطحی و نخ نما بود.
@bsansoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ جانشین کل فرمانده سپاه به الهام علیاف: آدم بزرگ وقتی بچهای به او فحش میدهد دست روی سرش میکشد.😂
@bsansoor