فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 خیابانی به اسم نتانیاهو در ایران!
استاد رحیم پور ازغدی: نتانیاهو مدتی قبل در یک توئیت، اسم یکی از خیابانهای ایران را «نتانیاهو» گذاشته است؛ به این معنی که ما ایران را هم تصرف میکنیم. بعد زیر چنین توئیتی نوشته است «زن، زندگی، آزادی».
شما بیشرفها ۴۰ هزار زن و کودک را زیر آوار تکه تکه کردید و آن وقت بازهم از حقوق کودک و «زن، زندگی، آزادی» حرف میزنید؟
➯@Bshmk33
🔴 ۱۰ علت اصلی فروپاشی شوروی
1️⃣ مالکیت دولت بر تمام ابزار تولید و توزیع ثروت و مبارزه شدید با مالکیت خصوصی و نیروهای مولد
2️⃣ فساد گسترده اداری و مالی و بوروکراسی بیش از حد
3️⃣ صرف هزینه های بیش از حد در امور نظامی و افتادن در دام رقابت تسلیحاتی با آمریکا ؛ به گونهای که شوروی در روز آخر حیاتش ۲۷ هزار کلاهک اتمی داشت ؛ در صورتی که با هزار کلاهک اتمی نیز به بازدارندگی در مقابل آمریکا دست پیدا میکرد
4️⃣ ورود به جنگ پرهزینهی افغانستان در دوره برژنف و دادن فرصت طلایی به آمریکا برای ایجاد یک باتلاق ویتنامگونه برای شوروی
5️⃣ اشتباه بزرگ گورباچف در توامان اجرا کردن اصلاحات اقتصادی (پروستریکا) و اصلاحات سیاسی (گلاسنوست)
6️⃣ حساب کردن زیاد روی ایدئولوژی مارکسیسم برای جذب ملتها و نادیده گرفتن و بلکه سرکوب گرایشات ملی ، ناسیونالیستی و مذهبی در جمهوریهای شوروی
7️⃣ اختناق شدید ، سرکوب مخالفان و نادیده گرفتن منتقدان و مصلحان دلسوز به علت خوی خودحق پندار ، محافظهکار و مطلقنگر لنینیست ها
8️⃣ مسامحه در خصوص نفوذ فرهنگی و رسانه ای غرب در دوره زمامداری گورباچف که منجر به مدیریت افکار عمومی شوروی توسط رسانه های غربی که به خارج شدن امور از دست کرملین منتهی گردید ؛ برای مثال راهبرد دروغین و خیالی جنگ ستارگان ریگان تاثیر چشمگیری بر افکار عمومی شوروی داشت
9️⃣ خطای استراتژیک گورباچف در اعتماد به غرب و امیدبستن به همکاری مشترک با آنان
🔟 سرعت بالایی که گورباچف برای اجرای اصلاحات مدنظرش در نظر گرفت؛ برای مثال اقداماتی صحیح اما بی محابا و تندروانه در مورد ممنوعیت نوشیدن الکل انجام داد که علاوه بر از دست دادن محبوبیتش ، پایه های اقتصاد شوروی را نیز تضعیف کرد ؛ در صورتی که به زعم نگارنده، مبارزه با الکل ( در کشوری که ملتش سابقه چند هزار ساله در اعتیاد به مسکرات قوی چون ودکا داشتند ) نیاز به برنامه ای بلند مدت و تدریجی داشت نه برخوردهای آنی و چکشی
🔸 نکته : ۲۶ دسامبر (۶ دی) سالگرد آخرین روز حیات اتحاد جماهیر شوروی است.
✍ علیرضا تقوینیا
➯@Bshmk33
💢 واکنش به رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی توسط دولت پزشکیان
🔸 قدیری ابیانه: برخی تا ایران را تایلند نکنند دست بردار نیستند
محمدحسن قدیری ابیانه:
🔸چرا فضای مجازی را به تدریج آزاد میکنند ولی دلار را به سرعت گران کردهاند. چرا تورم را به سرعت بالا میبرند و با لایحه عفاف و حجاب مخالفت میکنند؟ برخی از اینهایی که چنین نظراتی دارند، تا ایران را مشابه تایلند نکنند، دست بردار نیستند.
🔸کاری که اشرف میخواست با ایران انجام دهد و کیش را ساخت که عشرتکده اعراب با دختران ایرانی شود را اینها نیز مدنظر دارند.
🔸در بیانیه جبهه اصلاحات ایران نیز شرط حمایت از نامزد ریاست جمهوری را اعلام حقوق برابر با رنگین کمانیها «LGBT» اعلام کردند و شرط انتصابات در دولت آقای پزشکیان نیز حضور در فتنه علیه نظام یا حضور در فسادهاست.
🔸 من این رفتارها را عادی نمیبینم. اینها میگویند حجاب باعث کاهش درآمد ارزی ایران میشود. چرا کم میشود؟ اگر اینطور است پس سواحل لختیها را هم داشته باشیم که گردشگر بیاید. اینها اگر رویشان میشد این کار را هم میکردند.
➯@Bshmk33
🔴 مقاله جدید ظریف در اکونومیست را هر دانشجوی ترم اول روابط بینالملل هم بخواند، میفهمد که این شخص(جواد ظریف) شاید به دردِ کمپینهای رسانهای و کنشهای صلحطلبی بینالمللی بخورد(که هیچ تاثیر واقعی در مسائل هم ندارند) ولی قطعاً به درد عرصه سیاست و مدیریت و نمایندگی یک دولت نمیخورد!
🔹آیا ظریف واقعاً در توهم به سر میبرد یا این توهمات را دانسته بعنوان نماینده دولت جمهوری اسلامی منتشر میکند؟!
🔸دولتها و قدرتها، معطل این رویاهای بیبنیاد و طرحهای بیخاصیت نمیمانند! آنچه صلح پایدار را درغرب آسیا رقم میزند فقط قدرتمند شدن دولت-ملتها و عدم حضور غرب در منطقه است!
✍ داود مدرسییان
➯@Bshmk33
🅾 ناگفتههایی از جلسه شورای عالی فضای مجازی
آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی در حالی برگزار شد و فعالیت گوگلپلی و سکوی واتسآپ، بدون طی مراحل قانونی و پذیرش شرایط و ضوابط حکمرانی جمهوری اسلامی آزاد شد که:
۱. طرح خارج کردن گوگلپلی و وانسآپ از نظارت قانونی، دارای ابهامات زیادی است از قبیل عدم وجود زمانبندی اجرا و ضمانتهای اجرایی لازم که از شروط حداقلی یک طرح ملی است...
وقتی یک اقدام ملی به جای کارهای کارشناسی، کنشی سیاسی و در راستای اجرای شعارهای بدون کارشناسی انتخاباتی میشود به یقین #حکمرانی_قانونمند حلقه مفقوده این سیاستگذاری فضای مجازی خواهد شد.
۲. سوگمندانه در این جلسه بدون آنکه اجازه بحث بر روی بندهای اختلافی برای بازگشایی واتساپ و یوتیوب داده شود، کل طرح به رای گذاشته شد! این یعنی فدا کردن منافع ملی و از بین بردن حکمرانی فضای مجازی برای رسیدن به مقاصد سیاسی کوتاه مدت.
۳. آش این رفتار آنقدر شور شد که در اعتراض به عدم شفافیت طرح و مجهول بودن روند اجرایی طرح و نامفهوم بودن مفاد آن، یکی از موافقان همیشگی رفع فیلتر به طرح مذکور رأی منفی داده است.
۴. بر خلاف ادعای دروغ اجماع اعضای شورایعالی توسط یکی از مسئولان رسانهای و خبری دولت، با توجه به شنیدههای متقن تنها ۱۵ نفر از ۲۸ نفر اعضای شورایعالی فضای مجازی به طرح مذکور رأی مثبت دادهاند و به دلیل ابهامات متعدد، اجماعی صورت نگرفته.
۵. کار به جایی رسیده که اعضای دولتی شورایعالی فضای مجازی با تهدید به جلسه آورده شده و آرای آنها به صورت مدیریت شده و بدون حفظ شأن کارشناسی اعضا اتخاذ شده تا چارچوبهای #حکمرانی_فضای_مجازی شکسته شود...
چرا مدعیان شفافیت و دانستن حق مردم است، مشروح مذاکرات جلسه شورایعالی فضای مجازی را منتشر نمیکنند؟ آیا اگر مردم پشت پردههای جلسه مذکور را بدانند، آبرویی برای فروشندگان #استقلال_مرزهای_مجازی کشور باقی خواهد ماند؟
✍ حمید رسایی
📍پ ن :
برابر اطلاع، نهادهای امنیتی و نظامی کاملا یا این طرح (برداشتن فیلترینگ ) مخالف بودند و صرفا دولتی ها به این مصوبه رای دادند.
#دولت_دروغین_وفاق
➯@Bshmk33
🔴 حتی اگر یکی از این ۶ معمم مخالفت میکرد مصوبۀ ننگینتر از برجام شورایعالی فضای مجازی رأی نمیآورد!
دکتر شریعتی نوشته بود: در زیر هیچ قرارداد استعماری، امضای یک آخوند نیست، درحالیکه در زیر همۀ این قراردادهای استعماری، امضای آقای دکتر و آقای مهندس هست.
شُکر که شریعتی نبود و این امضاها را ندید!
وگرنه نهتنها آن عبارت درخشان گفته و در تاریخ ثبت نمیشد بلکه میگفت صد رحمت به آنها!
آنها تعهداتی از دشمن گرفتند، اینها همان هم نه! آنها در نظام طاغوت بودند، اینها در نظام اسلامی! آن ایران، ضعیف و سرافکنده بود، این ایران، قوی و سربلند! آنها یک خروار توجیه داشتند، اینها همان هم نه!
👤 بهترتیب از راست به چپ و از ردیف بالا: آقایان موحدیآزاد (دادستان کل کشور)، محسنی اژهای (رئیس قوۀ قضاییه)، خطیب (وزیر اطلاعات)، شهریاری (دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی)، قمی (رئیس سازمان تبلیغات اسلامی)، عاملی (دبیر سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی).
➯@Bshmk33