7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیمی ترین سکونتگاه بشر در ایران کشف شد! کشف غاری عجیب در لرستان که نخستین سکونت گاه انسانهای هوشمند است و سابقه حضور انسانها در آن به حدود ۵۴ هزار سال قبل بر می گردد که در هیچ کجای جهان چنین چیزی سابقه ندارد!
این غار سند محکم و مستندی است بر اینکه ایرانیان اجداد اروپایی ها هستند!
https://eitaa.com/bshmk33
رکورد پیرترین فرد جهان به یک خراسانی رسید/ پیرترین زن جهان "۱۲۲ سال" سن دارد
💢 فاطمه نوروزی شهروند خراسانی که ساکن تربتجام است، با ۱۲۲ سال سن پیرترین فرد جهان محسوب میشود.
💢 پیش از این، کین تاناکا ژاپنی با ۱۱۸ سال سن بهعنوان پیرترین شخص زنده جهان بهصورت رسمی معرفی شده بود
💢 فاطمه نوروزی متولد ۱۲۷۸/۷/۱ هجری شمسی در شهرستان تربت جام است و ۱۲۲ سال و ۲ ماه و ۴ روز سن دارد.
https://eitaa.com/bshmk33
افرادی که در استرالیا یا اروگوئه زندگی میکنند، ماه و ستاره ها و صورتهای فلکی را نسبت به مردم نیمکره شمالی "وارونه" میبینند!
https://eitaa.com/bshmk33
🍱 ترشی رشتی 🍱
گوجه سبز:300 گرم
کرفس (خردشده): 4 ساقه یا(320 گرم)
برگ کلم (خردشده):500 گرم
گل کلم (خرد شده):700 گرم
هویج (خردشده) :4 عدد یا (280 گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) :12 گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :200 گرم
غوره:100 گرم
شپله:200 گرم
سیاه دانه :1 قاشق چای خوری (3 گرم)
سرکه قرمز:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
🍛🫔🍛🫔
گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ، برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببندید و به مدت 3 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.🥗
https://eitaa.com/bshmk33
🥙آبگوشت کشک لری🍛🍛
گوشت آبگوشتی : 500 گرم
نخود و لوبیا سفید : 2 پیمانه
بادمجان سرخ کرده: 2 عدد
پیاز بزرگ : 1 عدد
سیر : 4 حبه
کشک : 250 گرم
نمک و زردچوبهو نعنا خشک : بهمیزان لازم
روغن مایع: بهمیزان لازم
🧆🧆🧆🧆
ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمهای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شدهرا بههمراه5 پیمانهآب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.
بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبهو نمک را هم بهآنها اضافهمیکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شدهرا هم بهآن اضافهکنید تا در کنار بقیهمواد پختهشوند.
نعنای خشک را در مقداری روغن کهنباید خیلی هم داغ شود چند ثانیهای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت بههمراهکشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.
وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانهسرو کنید تا با نان تلیت شود و بقیهمواد را بکوبید و در کنار سبزی خوردن و ترشی میل نمایید.
https://eitaa.com/bshmk33