eitaa logo
💥 قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
1هزار دنبال‌کننده
53هزار عکس
34.8هزار ویدیو
213 فایل
از ۹ آذر ۱۳۹۴ در فضای مجازی هستیم.. #ایتا #سروش_پلاس #هورسا #تلگرام #اینستاگرام #روبیکا جهت تبادل بین کانال ها : @Yacin7 کانال دوم ما در #ایتا ( قرارگاه ورزشی ) @Vshmk33 کانال سوم ما در #ایتا ( قرارگاه جوانه ها ) @Jshmk33
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قدرت رسانه اینطوریه که...☝️🏻 @bshmk33
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 فیلمی از زنان اروپایی و آمریکایی، ۱۰۰ سال قبل 🔺گشت ارشاد داشتند زنانی که مد نبود!؟ چه شد که زنها به برهنگی روی آوردن؟ @bshmk33
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه تند و جنجالی ببین سحر قریشی کیه که تتلو هم نمی‌تونه تحملش کنه! کنایه ‌های رائفی پور این بار به دوتا از سلبریتی ها ... @bshmk33
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نكته هاي ذرت مكزيكي استفاده از كنسرو شيرين ذرت،پخت ادويه ها همزمان با قارچ ذرت،و اين كه آب ذرت و قارچ بايد كاملا كشيده بشه،بعد مواد رو اضافه كنيد خاموش بودن شعله هنگام اضافه كردن مايونز❤️ . . مواد لازم( ٤ نفر)👨🏻‍🍳 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه چيپس خلالي >> سليقه اي . . روش پخت👨🏻‍🍳✍️ كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگر خواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد @bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جواب حسابی.mp3
9.45M
🌹جواب حسابی🌹 🙍‍♂بالای ۴ سال 🎤با اجرای : اسماعیل کریم نیا (عموقصه گو) 🗣قرائت : سوره عصر 🎶تدوین:عمو قصه گو 📚منبع:قصه های کهن ایرانی 🔰کپی با صلوات 🔰 @bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا