🎬 واکنش ابوالقاسم طالبی به صحبتهای جنجالیاش در «هفت»/حرف بدی علیه زنان مطرح نکردم
🔹ابوالقاسم طالبی: من حرف بدی علیه زنان مطرح نکردم. ظاهرا انتظار هزاران جمله ی رکیک از اعضای بعضی انجمن ها، کانون ها و اتحادیه ها طبیعی بوده اما یک واژه پزشکی را از من زشت انگار کردهاند لذا بدین وسیله اعلام میکنم آری به قول آقای جبلی بهتر بود واژه دیگری میگفتم.
🔹 از چهار نفر از افرادی که در فضای مجازی، مطالب بی شرمانه ای گفتند و نوشتند شکایت می کنم. همچنین از شش رسانه که آنها به واسطه همین گفتگویم در رسانه ملی که با تیتر دروغ و افترا فضاسازی ایجادکرده اند، شکایت خواهم کرد.
➯@Bshmk33
.
💢 چشم بند بزن، آقا شروین!
🔹شروین حاجی پور با وجود ابراز خوشحالی از جایزه "گرمی" نوشت: "بخش زیادی از زندگی و شادمانی مردم ایران و منطقه را همین آمریکایی از بین برده که همسر رئیس جمهورش جایزه را به من اهدا کرده است"؛
♦️زامبی های بی اختیار اپوزیسیون ریختند سرش، و بد و بیراه گفتند و ادعا کردند که او این جمله را تحت فشار و اجبار نوشته است.
🔹آقای حاجی پور! به قبله آمریکا پرستان جسارت کردی؟! پس معلوم است که تحت فشار و اجباری! و گرنه، آمریکا کجا زندگی مردم را در افغانستان، عراق، سوریه و کشورهای دیگر نابود کرد؟! جنگ و اشغالگری راه انداخته؟ کودتا و جنایت و تحریم کرده؟! همه اینها تهمت است.
♦️آمریکا پرستان، دیگران را صرفا وقتی آزاد حساب می کنند که مجیز آمریکا را بگویند.
🔹آقای حاجی پور! آمریکا بد شانس است که این تهمت ها به او می چسبد. درست مثل همان کسی که گفته بود "هر وقت تو محله ما دزدی میشه، صاف میان سراغ خونه ما و از شانس بد من، مالِ دزدی رو هم، همون جا پیداش می کنن"!
♦️آقا شروین! چشم بند بزن تا قطار جنایت های آمریکا را نبینی! و گرنه مزدورانش، خودت و دودمانت را بر باد می دهند.
#محمد_ایمانی
➯@Bshmk33
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرغ همسایه حتی در زلزله و بلایای طبیعی نیز برای مزدوران سعودی اینترنشنال غاز است!!
🤔 ۳۰ هزارتا کانکس رفته شونصد هزارتا چادر دو میلیون نیروی انسانی یه روزه رفته ترکیه
باور نمیکنید از این مرد زلزله زده بپرسید؟
➯@Bshmk33
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ یادم هست وقتی جهادگران به جهت کمک به سیل خرم آباد رفته بودند همین پرستویی در پیج اینستاگرامش با نیش و کنایه میگفت رفته اند عکس بگیرند ، حالا پرویز خان خودش رفته منطقه زلزله زده ...
#پرویز_چاخان
➯@Bshmk33
🌷 آشنایی با پیشگامان انقلاب اسلامی (قسمت هشتم )
🌷 مرحوم #حبیب_الله_عسکر_اولادی
👇👇👇
نام کاملش حبیبالله عسگراولادی مسلمان است و از پدر و مادری اهل دماوند، در تهران متولد (سال 1311) شد. دلیل پسوند فامیلیاش این است که در محله آنان (امامزاده یحیی) غیر از مسلمانان، افراد یهودی زیادی نیز زندگی میکردند. لذا اداره ثبت احوال منطقه به خاطر مشخص شدن نوع مذهب افراد، آن را در شناسنامه و قبل از اسم افراد قید میکرد. لذا مأمور ثبت شناسنامه به جای اینکه عنوان مسلمان یعنی مذهب وی را قبل از عسگراولادی بگذارد، آن را بعد از عسگراولادی نوشته است. به گفته خودش تنها وی در بین برادران و خواهرانش، پسوند مسلمان دارد.
نخستین تجربه تلخ سیاسی زندگیاش به زمانی برمیگردد که 16 ساله (سال 1327) بود و به دلیل حضور در یک راهپیمایی سیاسی که به دعوت آیتالله کاشانی و به هواداری از مردم فلسطین تشکیل شده بود، بازداشت شد.
23 ساله بود که به همراه عدهای از دوستانش که در مسجد امینالدوله با هم آشنا شده بودند، تصمیم گرفتند هیئتی مذهبی به نام "موید" تأسیس کنند و به فعالیت فرهنگی بپردازند. اندکی بعد هیاتشان با هیات اصفهانیها که چهرههایی چون بادامچیان و میرمحمدصادقی عضوش بودند، آشنا میشود و به این ترتیب پایههای تشکیل موتلفه آماده میشود. از اهمیت این حزب همین بس که موتلفه اسلامی اصلیترین نیروی سیاسی در گسترش قیام و برپایی 15 خرداد سال 42 محسوب میشود چرا که دو تصمیم مهم اتخاذ کردند یکی، هجرت علمای شهرهای بزرگ برای تجمع در تهران و اعتراض به بازداشت امام و دیگری فعالیت برای تثبیت مرجعیت امام خمینی(ره).
سال 43 یکی از مهمترین حوادث زندگی سیاسی او رقم خورد. حسنعلی منصور توسط شاخه نظامی مؤتلفه (یا بنا به روایتی به سفارش شاخه نظامی مؤتلفه) ترور شد و عسگراولادی نیز به جرم نگهداری چمدان اسلحه دستگیر و به حبس ابد محکوم شد اما در سال 56 و پس از تحمل 13 سال حبس درخواست عفو نوشت و آزاد شد. در همان موقع این اقدام به عنوان یک تاکتیک برای گسترش مبارزه از زندان به بیرون نام نهاده شد.
پس از انقلاب عرصه جدیدی در زندگی وی آغاز شد و در مجلس اول به عنوان نماینده تهران حضور داشت. عسگر اولادی در سال 1360 در منزل خود مورد سوء قصد قرار گرفت که این ترور با شکست رو به رو شد. وی تجربه وزارت هم دارد و در کابینه شهیدان رجایی و باهنر، وزیر بازرگانی بود. زمانی که مهدوی کنی نخست وزیر شد، باز هم در همین سمت باقی ماند. مدتی رئیس سازمان اوقاف بود و در دوره دوم و چهارم انتخابات ریاست جمهوری هم کاندیدا شد ولی در هر دوره کمتر از 2 درصد آرا به دست آورد و از فتح پاستور بازماند.
پس از تأسیس جمعیت مؤتلفه اسلامی در 1369، عسگر اولادی به عنوان دبیرکل آن انتخاب و تا 14 سال در این کسوت فعالیت کرد و سال 83 این سمت را به محمدنبی حبیبی واگذار کرد. دبیرکلی جبهه پیروان خط امام و رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگی ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی(ره) و ریاست اتاق بازرگانی ایران و چین را هم در کارنامه دارد.
سالیان دراز عضو هیات منصفه مطبوعات بود. عسگراولادی کتاب خاطرات هم دارد، کتابش بهمن 89 با حضور علی لاریجانی رونمایی شد. در این کتاب 226 صفحهای در هفت فصل به زندگی سیاسیاش پرداخته که اغلب به روزهای زندان و و مبارزه قبل از انقلاب اختصاص دارد.
از شهریور 1392 در بیمارستان دی تهران بستری بود. بیش از شصت روز از عمل جراحی قلب باز حبیبالله عسگراولادی میگذشت که دچار ناراحتی در ریهها شد و در صبح 14 آبان 1392 در سن 81 سالگی بر اثر عارضه قلبی در گذشت.
آیتالله محمدرضا مهدویکنی نیز بر پیکر حاج حبیبالله عسگراولادی نماز خواند و سپس پیکر وی روی دستان مردم تشییع و در قطعه ۷۲ تن بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
@bshmk33