فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨روز جمهوری اسلامی بر شما مبارک✨
حضرت آیتالله خامنهای: «نهال «جمهوری اسلامی» امروز به «درخت تناوری» تبدیل شده است که نمیتوانند آن را از جای خودش تکان بدهند؛ این را شما بدانید! جمهوری اسلامی قویتر خواهد شد...» ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
انتشار به مناسبت روز ۱۲ فروردین ماه
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=52354
#هسته_بین_الملل
#روزجمهوری_اسلامی
#هسته_بین_الملل_همدان
#هسته_بین_الملل_بسیج_دانشجویی
مداحی آنلاین - برام مدافع حرم بودی - مجتبی رمضانی.mp3
3.38M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
🌴نه تنها یار و یاورم بودی
🌴برام #مدافع_حرم بودی
🎙 #مجتبی_رمضانی
⏯ #زمینه
👌بسیار دلنشین
🖤وفات حضرت خدیجه (س) تسلیت باد.
⊹⊱➻••✿🔹✿••➻⊰⊹
@BSJ_SJAU
✍زمان برگزاری آزمون استخدامی
👤احمد لاشکی درخصوص استخدام معلمان جدید از طریق آزمون استخدامی اظهار کرد: ۲۸ هزار و ۱۸ نفر متقاضی معلم ابتدایی هستند. حدود ۲۸ هزار نفر متوسطه و حدود ۱۱ هزار نفر نیز در حوزه معاونت پرورشی متقاضی هستند.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص زمان برگزاری آزمونها نیز توضیح داد و گفت: فعلا زمان برگزاری آزمون حوزه ابتدایی قطعی شده است که برای ۸ اردیبهشت ماه هماهنگیهای لازم آن انجام شده است، برای سایر آزمونها نیز مدنظر است که اواخر خردادماه و اوایل تیر برگزار شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مقرر شده همه متقاضیان با هر رشتهای هم که بودند اما به آموزش و پرورش کمک میکردند، بتوانند در آزمون حضور پیدا کنند؛ ضمن اینکه در گذشته کسانی که در مقطع کارشناسی بودند و افراد ۳۵ سال به بالا نمیتوانستند در آزمون شرکت کنند که امسال این رقم (شرط سنی) به ۴۰ سال افزایش یافت.
⊹⊱➻••✿🔹✿••➻⊰⊹
@BSJ_SJAU
🌹از دو نظر می توان به مراسم سیزده بدر نگاه کرد:
1⃣ اگر مراسم سیزده بدر به عنوان یک رسم بت پرستی و اعتقاد به نحسی سیزده که در اسلام مردود است انجام شود شکی در غلط و ناروا بودن آن نمی باشد.
آیت الله العظمی مکارم شیرازی چنین عرضه می دارد:
«سرچشمه مراسم خرافی سیزده بدر از نظر تاریخی به اصحاب الرس که در قرآن به آن اشاره شده بر می گردد. به حالات اصحاب الرس در تفاسیر اشاره شده، و در یکی از شرح های نهج البلاغه نیز داستان مفصل آن را چنین یافتم؛
دوازده شهر یا آبادی بود که هر شهر و آبادی به یکی از ماه های سال خورشیدی نامیده شده بود. آیین مردم آن شهرها بت پرستی بود. درختان صنوبر را پرستش می کردند. زیرا صنوبر منبع درآمد خوبی برای آنها بود. روز اول سال، همه مردم از تمام دوازده شهر یا روستا در شهر فروردین جمع می شدند، و مراسم جشنی داشتند. فردا به شهر اردیبهشت می رفتند، و در آنجا مراسمی داشتند. روز سوم به آبادی خرداد می رفتند…، تا به آبادی اسفند که می رسید، دوازده شهر تمام می شد؛ روز سیزدهم دسته جمعی از آبادی ها خارج شده، به بیابان ها می رفتند، و مراسم سیزده و جشن و پایکوبی و آلودگی به انواع مفاسد را در آنجا برگزار می کردند.
بنابراین سیزده بدر سنتی بوده که از بت پرستان باقی مانده است، همانطور که مراسم شب چهارشنبه سوری، که احترامی برای آتش قائل می شوند، سنّتی از آتش پرستان است. (پاورقی قهرمان توحید ، ص۸۴ ؛ مسائل جدید از دیدگاه مراجع ج۱ ص۱۵۵)
2⃣ اما اگر مراسم #سیزده_بدر به عنوان خارج شدن از شهر و فضای آلوده آن و پناه بردن به دل طبیعت و استفاده از هوای پاکیزه آن و تفریح و استراحت سالم برای شروع مجدد به کار با انرژی و توان کافی باشد بدون آنکه اعتقاد به نحسی سیزده و رسم بت پرستی محرک این تفریح باشد امری ناشایست نخواهد بود.
به خصوص اگر این کار همراه با تفکر و اندیشه در حیات مجدد درختان و گیاهان باشد و در نتیجه انسان از حیات آنها درس زندگی بگیرد و به یاد عظمت و قدرت و علم نامحدود خالق آن بیفتد. (قهرمان توحید ، ص۸۴)
🍎البته این طبیعت گردی رو روزهای دیگه هم مثل یازدهم و دوازدهم فروردین می توان انجام داد.
روز طبیعت بر شما مبارک🌿
🌙✅توصیه به حجاب توسط یکی از معصومین به تجربهگر برنامه زندگی پس از زندگی!
❤ #حجاب