♦️ تاریخ احتمالی جنگ جهانی سوم
‼️ پاییز 1402
📌شانتاژ روسیه توسط غرب شروع شد همانند اوکراین. 👍
#اخرالزمان
#جنگ_جهانی
♦️تهدید انگلیس توسط رئیسجمهور سابق روسیه
🔹مدودف، معاون شورای امنیت و رئیسجمهور سابق روسیه: انگلیس دشمن ابدی ما بوده، هست و خواهد بود.
🔹بهرحال، بهزودی جزیره گستاخ آنها که به طور منزجرکنندهای نمور است، با امواج تازهترین سامانه تسلیحاتی روسیه، به اعماق دریا خواهد رفت.
🔹به نظر میرسد، مقصود مدودف از این سامانه، موشک هستهای ۲۰۰تنی روسیه موسوم به «شیطان ۲» باشد.
📌 ظاهراً اروپایی ها و غربیها به فصل برداشت فتنههای خود رسیده اند که در حوادث اوکراین رقم زدند.
#سواد_رسانه
#فضای_مجازی
#جنگ_شناختی
#صهیونیسمجهانی
#سلبریتی_های_سیاسی
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢رسانهمان را ، خودمان فتح کنیم
یکی از کارهایی که در مجموعهی شیخ قمی در حال انجام است ،توجیه و آموزش نیروهای توجیه شده است. یعنی بچه ی حزب اللهی و مخلص داریم اما کار بلد نیست ، محتوا نداره . ما هم محتوا میدیم هم کار یاد میدیم. شما هم بیا دست دو نفر دیگه رو بگیر توجیه کن خودتم حرفه ای شو.
برای دیدن دوره های تخصصی شیخ قمی لینک زیر رو لمس کنید
https://eitaa.com/Israel666/218
راستی یا الآن بیدار میشیم برای جهاد تبیین ، یا با لگد چکمهی دشمن از خواب بیدار میشیم (حضرت علی علیهالسلام)
➖➖➖➖
| کانال سخنرانی جهاد تبیین | حمایت مالی |
🆔 @Tablighgharb
جمعیت مسلمانان جهان در این هفته به ۲ میلیارد نفر رسید
به گزارش تارنمای جمعیت مسلمانان جهان، بیش از ۲۵ درصد از جمعیت بیش از ۸ میلیارد نفری جهان را مسلمانان تشکیل می دهند و اسلام دومین دین بزرگ جهان پس از مسیحیت است. در این گزارش آمده است که اسلام دین رسمی در ۲۶ کشور در آسیا و آفریقا است و همچنین می افزاید که این دین همچنین سریعترین دین در حال رشد در جهان است.
یک گزارش در سال ۲۰۱۷ از مرکز تحقیقات پیو نشان داد که مسلمانان "سریع ترین گروه مذهبی در حال رشد در جهان" هستند و پیش بینی می کند که اسلام به عنوان بزرگترین دین جهان از مسیحیت پیشی خواهد گرفت.
طبق این گزارش، مسلمانان بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۶۰ بیش از دو برابر سریعتر از کل جمعیت جهان رشد خواهند کرد و در نیمه دوم این قرن احتمالاً از مسیحیان به عنوان بزرگترین گروه مذهبی جهان پیشی خواهند گرفت. و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۵ تعداد نوزادانی که از والدین مسلمان به دنیا می آیند بیشتر از کودکان متولد شده از مسیحیان خواهند بود. انتظار می رود جمعیت جهان در دهه های آینده ۳۲ درصد رشد کند. با این حال، پیش بینی می شود که جمعیت مسلمانان ۷۰ درصد افزایش یابد( از ۱.۸ میلیارد در سال ۲۰۱۵ به نزدیک به ۳ میلیارد در سال ۲۰۶۰).
منبع خبرگزاری حوزه، فروردین1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟪 🟦 🟩 بصیرت سیاسی.
سوال دختری از استاد رحیم پور :
آقا شمایی که میگید به قانون حجاب احترام بذارید؛ اگه یه روزی قانون عوض بشه و داشتن #حجاب خلاف قانون بشه، خود شما بهش احترام میذارید؟
جالبه حتما پاسخ را نگاه کنید.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
عبدالحمید بر خلاف آیتالله خامنهای جمعه را عید فطر اعلام کرد
طبق محاسبات نجومی، امشب دیدن هلال ماه شوال در دنیا فقط در غرب آفریقا و آمریکای مرکزی و آمریکای لاتین و آمریکای شمالی ممکن بود
این که ملا عبدالحمید و اعوانش بیانیه دادن که اره کلی آدم در مناطق مختلف، هلال ماه را دیدن براساس علم نجوم محاله و یک دروغ بزرگ هست.
اینا زدن تو کار خودمختاری((:
@Afsaran_ir
اگر مسئله بیحجاب شدن لجبازی باشد اصلا ارتباطی به این نیروها و مردم ندارد بلکه برمیگردد به آیات سوره احزاب و نور. این لجبازی به خدا برمیگردد.
تقصیر خدا نسبت به شما چیست؟ کدام نعمت را از شما کم گذاشته؟ چرا با خدا مخالفت میکنید؟ جرم پروردگار چیست که با او و قرآن مخالفت میکنید
👤 حسین انصاریان
➺ @Twitter_eita [عضویت]
▪️ خدا شاهدست که شان شما مخاطبان عزیز بالاتر از این خزعبلات است اما چه کنیم که اینها چندماه کشور را بهم ریختند تا با شعار زن زندگی آزادی به این خصائص! خود ادامه دهند! بعد هشتگ زن زندگی آزادی را استفاده کنند! ماهیت اینها از روز اول مشخص بود! اینها را باید برای آنان که چشمان خود را بسته اند خواند و فرستاد تا آگاه شوند که از جوانان این کشور چه چیزی میخواهند! تو خود حدیث مفصل بخوان....
@Fars_Plus
😡حضرت امام ره فرمودند در جهنم افراد جهنمی از بوی تعفن بعضی آخوندا در عذابند
صالح شریفی ✍️
#کانال_توییتر_ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنیان_گذار_مقدس
امام خمینی: همه روحانیها مورد تایید من نیستند، من از بسیاری از آنها متنفرم. اگر یک #روحانی خلاف کرد محاکمه کنید..
📡@News_Fath
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ قوی آیت الله مومنی به حمید فرخنژاد
📡@news_fath
#استوری_کنید
بلوچهای عزیز و مومن در دو طرف مرز استقرار دارند. بخشی در درون خاک پاکستان، بخشی در درون خاک ایران. هم در پاکستان و هم در ایران شنبه عید فطر اعلام شد. اما مولوی عبدالحمید مردم بلوچ را به بازی گرفت و نماز عید را روز جمعه خواند. از ائمه جمعه و جماعات اهل سنت چند شهر دیگر هم خواست تا هماهنگ با او نماز عید بخوانند اما برخلاف عبدالحمید نپذیرفتند. او دینِ مردم را به بازی گرفته است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
اگه به چشم خودمون نمی دیدیم محال بود باور کنیم روزی روزگاری یه پیرمرد 84ساله مچ تمام گردن کلفت های عالم و صاحبان زر و زور و تزویر رو خوابونده باشه.
چه دلی از امام زمان غنج میره برا این سربازش.
بر هیبت حیدری این فرزند فاطمه (س) صلوات.
"حاج نادر"
@twiita
🔥وحدت شکنان ۴درصدی❗️
🔻رهبر انقلاب در خطبه نماز عید
تقرّب به پروردگار، پاکیزگی روح، معنویّت، آشنایی با معارف و ضربهی به دشمن در روز قدس را دستاورد مردم در ماه رمضان گذشته معرفی کردند و بعد تاکید کردند بر اساس این دستاوردها همان وحدتی را که «امام» راحل از اول انقلاب بر آن تاکید داشتند و اتفاقا دشمن با آن وحدت «مخالف» است را در میان خود تقویت کنند تا مانند قبل تنگناهای سخت گشوده شود.
🔻امام خامنهای در در پایان هم #تحریف و #دروغگویی و ... را جایگزین روش #نظامی دشمن برای برای استعمار کشورها معرفی کردند.
🔻اما عجیب اینجاست که فناوری تحریف به قدری پیشرفت کرده که دقیقاً همین سخنان رهبری مورد تحریف قرار گرفت!!!
🔻نکته کلیدی اینجاست که وقتی جریان غربگرا نتوانست عظمت بی سابقه حضور مردم در نماز را که حتی برگزار کنندگان را هم غافلگیر کرد تحریف کند، از پنجره تزویر و سکولاریسم وارد شد و تلاش کرد این عظمت را موضوعی مرتبط با دینداری فردی و بی ارتباط با ابعاد واحکام اجتماعی اسلام جلوه دهد.
🔻بدینسان تحریف گران با دروغ و تزویر از بزرگترین اجتماع تاریخی اسلام نتیجهای علیه حکم اسلامی حجاب آن هم از زبان ولیامر مسلمین تولید کردند.
🔸پ.ن۱: باید دقت کرد که نظرسنجی های گوناگون نشان می دهد که ۸۰ درصد مردم ایران نسبت به حجاب اعتقاد دارند.
از میان ۲۰ درصد باقیمانده هم حدود ۱۶ درصد از الزام قانونی رعایت حجاب تمکین می کنند.
عملا با جماعت فوقالعاده اندک ۴ درصدی مواجهیم که به حجاب اعتقاد ندارند و در مقابل قانون مقاومت می کنند.
🔸پ.ن۲: بخش قابل توجه این ۴درصد، خانوادههای شدیدا سرمایه دار و یا متنفذ سیاسی اجتماعی هستند که علی رغم تعداد بسیار اندک، خود را مالک سهم بزرگی از داشته های مادی و معنوی کشور می دانند و از ایستادن مقابل قانون ابایی ندارند.
🔸پ.ن۳: بنابراین کسانی که وحدت اجتماعی را به هم میزنند عمدتا همین اقلیت گستاخ ۴درصدی هستند که می بایست با روشهای قانونی مقابل آنها ایستاد تا با زیادهخواهی خود موجب برهم خوردن انسجام و اتحاد اجتماعی نشوند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
🔴 سندی از یک افتضاح
ای کاش می شد تصویر بالا را روی میز کار همه مسئولین و متولیان امر خودروسازی نصب کرد تا بالاخره قبول کنند که مسئله خودرو یک امر فانتزی و غیر ضروری و درجه دو نیست؛
بلکه طی همین چندسال با همت جریان #نفوذ و بی تدبیری و بی کفایتی بعضی مسئولین و صد البته خیانت برخی ها، داستان خودرو تبدیل شده به نماد "تحقیر ملی" و "ما نمی توانیم" و "فاصله طبقاتی" و "حسرت #مستضعفین "؛
تا شاید به غیرتشان بر بخورد و به جای طرح های سطحی و شعاری و بی فایده، فکری اساسی و ریشه ای برای مسئله خودروی مملکت کنند که دیگر بوی تعفن آن برای مردم غیر قابل تحمل شده است ...
✍ "قاسم اکبری"
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
♻️♻️♻️پشتپرده حذف علی کریمی از سیرک براندازی!
سفر رضا ربع پهلوی به مناطق اشغالی و عدم تقسیم منابع جدید مالی اختصاص یافته از سوی موساد به براندازان اختلافات را علنی کرده است.
سرویس سیاست مشرق- پس از حذف شدن حامد اسماعیلیون از سیرک براندازی درگیری میان سمپاتهای منافقین و سلطنتطلبان افزایش یافته است، اخبار حکایت از آن دارد که سطح اختلافات میان اپوزیسیون ورشکسته شدیدتر از آن چیزی است که در رسانهها منتشر شده است.
در حالیکه لیدرهای ضدانقلاب در اولین روز از سال جدید میلادی با انتشار یک توییت مشترک سعی کردند یک اتحاد مصنوعی میان خود ایجاد کنند، حالا عناصر اضداد به جان هم افتادهاند.
در آن زمان شبکه تروریستی ایران اینترنشنال سعی کرد با ضریب دادن به پیام مشترک این افراد ماجرای اختلافات آنها را لاپوشانی کند اما درگیریهای خیابانی و سایبری میان ضد انقلاب در شهرهای اروپایی نشان داد که ایجاد ائتلاف میان عناصر متضاد امری محالی است و این گروهکها از نظر ژنتیکی امکان تجمیع نداشته و هر نوع کنش در جهت همگرایی باعث اضمحال آنها خواهد شد.
گفته شده است که سفر رضا ربع پهلوی به مناطق اشغالی و عدم تقسیم منابع جدید مالی اختصاص یافته از سوی موساد به براندازان اختلافات را علنی کرده است.
اواخر سال گذشته رضا پهلوی که خود را بزرگتر از سایر عناصر ضد انقلاب میدانست توسط یکی از نزدیکانش کمپین وکالت برای خودش را راه انداخت، این بازی تک نفره باعث شد تا حامد اسماعیلیون علی کریمی را از گروه توییتری همبستگی بیرون کند.
حذف این فوتبالیست یاغی که گرایشات سلطنتطلب دارد باعث شد تا رضا پهلوی نیز گلشیفته فراهانی را که سابقه خانوادگی مارکسیستی داشته از این گروه توییتری بیرون بیاندازد!
مهدی حاجتی از عناصر فرقه بهاییت و نزدیک به پهلوی در یک چندسری توییت افشاگرانه نوشته است که علی کریمی به دلیل حمایت از کمپین وکالت رضا پهلوی از این گروه اخراج شده و حامد اسماعیلیون او را بلاک کرده است.
پیش از این شهرام همایون روزنامهنگار سلطنت طلب با افشاگری علیه سران ضد انقلاب فاش ساخته است که از نظر حامد اسماعیلیون و مصی علینژاد، دو تن از لیدرهای آشوب نخودی محسوب میشوند!
این فعال ضد انقلاب در یک نشست کلابهاوسی عنوان کرده است که کریمی ارزش سیاسی برای ضد انقلاب ندارد.
در میانه اغتشاشات شبکه فحشا در برخی محلات علی کریمی از کشور متواری شده و اکانتهای و صفحات متعلق به او در شبکههای اجتماعی تحت کنترل سازمان سیا درآمد، در آن زمان هدف از اتصال کریمی به آشوبها استفاده از ظرفیت هولیگانی هواداران مسابقات ورزشی در اغتشاشات بود. کریمی مدتی بعد قیومت ادراکی خود را به رضا ربع پهلوی سپرد.
🔵🟢🟡حامد اسماعیلیون چه چیزی را افشا کرد؟
به گزارش مشرق، مهدی جهان تیغی فعال رسانه ای طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:
کمتر از چهل و سه روز منشور مهسا موسوم به منشور همبستگی که با استفاده از دروغهای پس از وفات مهسا امینی و اغتشاشات ایجاد شده در ایران شکل گرفته بود، از هم گسیخته شد. اختلاف را اول بار رضا پهلوی رسانهای کرد و سپس حامد اسماعیلیون از خجالت شاهزاده درآمد. اما این گسست چند نکته وخبر مهم نهفته در درون خود دارد.
شکست منشور هبستگی نشان داد که اپوزیسیون جمهوری اسلامی قابلیت اتحاد واقعی اساسا ندارد. این جماعت در تمام چهار دهه گذشته ده ها مدل، شورا، مجمع، ائتلاف و جریان راه انداخته که در فاصله کوتاهی از هم پاشیده است. اما از هم پاشیدگی منشور هبستگی یک نکته جدیدتر نیز دارد و آن اینکه اپوزیسون جمهوری اسلامی حتی در صورتی که ویترین خود را عوض کند و به ظن خود چهرههای کاملا جدید و با کارنامه و سرگذشت جدید هم معرفی کند، بازهم قابلیت اتحاد ندارد.
از هم گسیختگی منشور هبستگی یک پیام راهبردی مهم دیگر نیز دارد و آن اینکه نشان داد راه افتادن جریاناتی با شعار «زن، زندگی، آزادی» تا چد پوچ، توخالی و زودگذر است و باردیگر ثابت شد چنین گفتمانهای در جامعه ایران ظرفیت همراه سازی عموم جامعه را ندارد و نهایتا بتواند یک اقلیت بسیار ناچیز را موقتا نمایندگی و سازماندهی کند.
از هم گسیخته شدن منشور هبستگی نشان داد که صلاحیت اپوزیسیون جمهوری اسلامی در سیاست ورزی تا چه حد پایین و ضعیف است. ضمن اینکه این فروپاشی نشان داد که ظرفیتهای اولیه اخلاق سیاسی همانند تحمل مخالف و منتقدین تا چه اندازه حتی در حد جمعهای چند نفره اپوزیسیون پایین است و اساسا روح دیکتاتوری، اخلاق و رفتار غالب اپوزیسون جمهوری اسلامی است.
از سخنان رد و بدل شده رسانهای میان ربع پهلوی و حامد اسماعیلیون در رسانهها دو نکته جالب توجه است. حامد اسماعیلیون دلایل اصلی جدایی خود از منشور همبستگی را اول دیکتاتوری ربع پهلوی و دوم تلویحا ناراحتی خود از عدم مشخص بودن سهم جریانات قومی و تجزیه طلب بیان کرده است. فرامتن این دو نکته این است که تمام اپوزیسیون نهایتا به دو نقطه بیشتر ختم نمیشوند، یا طرفدار بازگشت به عقب و پذیرفتن یک دیکتاتور و یک حکومت وابسته و ضعیف هستند یا تجزیهطلبی ایران را آمال سیاسی خود میدانند.
با توجه به اینکه افراد حاضر در منشور هبستگی هر کدامشان به یک سرویس اطلاعاتی و یک و یا چند کشور غربی بیشتر نزدیک بودند، از هم پاشیدگی این ائتلاف عملا نشانه اختلاف محاسبات و عدم توافق در میزان سهم داشتن در میان مدیریت خارجی پشت صحنه، اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز هست.
🟤🟤🟤 اعتراف خوبی بود!
بعضی از انقلابیان پشیمان نوشتند: «الان میآیند و به استناد همین جمعیت میگویند: رفراندوم میخواهید؟ این هم رفراندوم!» اتفاقاً این یعنی حساب کار دستشان آمده است.
به گزارش مشرق، تقی دژاکام طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: یادتان هست مدتها پیش از فتنه صدروزۀ سال گذشته، تنی چند از کسانی که دستی در رسانه بخصوص فضای مجازی داشتند، شروع کردند به پخش این مضامین که: بله، مردم از روحانیت بریدهاند، مردم از نظام عبور کردهاند و حتی مردم از دین بدشان میآید و مواردی از ایندست؟ آنهم به صرف وقوع مثلاً یک حادثه تروریستی که در حرم مطهر امام رضا«ع» دو طلبه جهادی را به شهادت رسانده بودند و یکی دو مورد معدود مشابه در سطح شهر. این رسانهایهای زیرک و -خوشبینانه- سادهلوح با همین چند نمونه انگشتشمار تصمیم گرفته بودند این خشم و اعتراض را به کل ۸۵ میلیون جمعیت ایران تعمیم بدهند.
این ادعا در جریان فتنه گذشته هم تکرار شد و آنهم به استناد! عمامهپرانی چند جوانک به تحریک شبکههای بهایی و وهابی و انگلیسی که در نهایت به سیچهل مورد هم نرسید که بعضاً مجرمان با برخورد غیرتمندانه خود مردم فرار را بر قرار ترجیح میدادند و درمیرفتند.
حالا همان کسانی که به صرف همان «چند حادثه بسیار معدود» این ادعای گزاف را مطرح میکردند، دربرابر اینهمه حضور مردم در عرصههای سیاسی و دینی و انقلابی این روزها و هفتهها، کاملاً زبان در کام گرفتهاند و سعی میکنند خودشان را به آن راه بزنند و سوتزنان عرصه پاسخگویی را ترک کنند؛ عرصههایی چون راهپیمایی خیرهکننده و اعجابانگیز سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال که حضور مردم در آن در سالهای اخیر بیسابقه بود، راهپیمایی بزرگ مردم در روز قدس امسال با آن چهرههای شاد و بشاش و پرانرژی آنهم در شرایطی که شب قبلش شب قدر و احیا بود و مردم تا صبح بیدار بودند و روزش هم روزه داشتند، حضور دو میلیونی مردم متدین در لحظه تحویل سال جدید در حرم مطهر رضوی و خیابانهای اطراف که اعجاب خود مدیران آستان قدس را هم برانگیخت. این اتفاق در دیگر حرمهای مطهر در شهرهای دیگر هم افتاد و مردمِ از دین برگشته! ترجیح دادند در آن ساعت شب، سالشان را با حضور در مکانهای منسوب به اهل بیت «علیهمالسلام» آغاز و متبرک کنند.
اما آخرین عرصه این حضورهای پررنگ، شرکت در نماز عید فطر پایتخت به امامت رهبر عزیز انقلاب بود که علاوه بر پرشدن تمام عرصه وسیع مصلای بزرگ امام خمینی، تمامی خیابانها و اتوبانهای اطراف هم از مردم پرنشاطی پر شده بود که با هر سلیقه و تیپ و سن و سالی شعار میدادند «به عشق رهبر» آمدهاند. این در حالی بود که همزمان در تمامی مساجد و مراکز مذهبی هم نماز عید فطر به امامت روحانیان برپا بود و مردمی که از دین و روحانیت زده شده بودند! در گوشهگوشه کوچهها و خیابانهای شهر (و البته دیگر شهرها و روستاها) به امامت آنان قامت بسته بودند.
به نظر شما به آنها که توهین و فرار چند جوانک را ملاک ارزیابی کلی قرار میدهند اما حضور محکم و ایستادگی میلیونها مردم متدین و انقلابی کشورمان را در عرصههای متعدد و متنوعِ پیشگفته نمیبینند چه میتوان گفت؟
جالب اینکه در حضور خیرهکننده مردم در عرصه اخیر یعنی نماز عید فطر آیتالله خامنهای، بعضی از انقلابیان پشیمان نوشتند: «الان میآیند و به استناد همین جمعیت میگویند: رفراندوم میخواهید؟ این هم رفراندوم!» اتفاقاً این یعنی حساب کار دستشان آمده است و فهمیدهاند رفراندوم، حداقل در حوزه ارادت به اصل نظام اسلامی و ولایت فقیه و دینداری مردم، همین حضورهای پرتعداد و پرتکراری است که اینروزها پشت سر هم اتفاق میافتد. برای همین است که این دوستان، خیلی زود این جمله را از صفحات مجازی خود حذف کردند تا با این اعتراف، ناخواسته همه رشتههای خود را پنبه نکرده باشند!
گفت که سرمست نهای، رو که از ایندست نهای
رفتم و سرمست شدم وز طرب آکنده شد
🟪🟦🟪پیام مردم به صف اولیها
رمضان ۱۴۰۲ را باید با نام مردم به خاطر سپرد. شب احیای دلانگیز، راه پیمایی باشکوه و تا واپسین نقش آفرینی که به نماز عید رسید.
به گزارش مشرق، محسن مهدیان طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت: رمضان ۱۴۰۲ را باید با نام مردم به خاطر سپرد. شب احیای دلانگیز، راه پیمایی باشکوه و تا واپسین نقش آفرینی که به نماز عید رسید. فطری متفاوت از همه سالها تا آنجا که باز هم مسوولین امر در برگزاری نماز غافلگیر شدند و جا ماندند و گلایه ها گذاشتند. بماند.
اما مردم ظهور رمضانی شان دیدنی بود. خاصه برای صف اولی ها. آنها که زعیم اند و اما دو زانو باید مقابل صفوف بهم پیوسته مردم نشسته و درس بگیرند. کدام درس؟ درس وحدت. اما درس وحدت چیست؟ پرهیز از اختلاف؟ همکاری؟ و یا فراتر از ایندو همدلی؟ وحدت از همه اینا فراتر است.
اجازه دهید ابعاد وحدت را از منظر و زاویه "رمضان مردم" تحلیل کنیم.
یکم. شب های احیای امسال شورانگیز تر از گذشته بود. مردم به نجوای درون شان آمدند. آمدند برای دوستی با خدا. قرآن به دست اهل بیت را قسم دادند برای دلدادگی، برای بندگی.
در روزگاری که از زمین و آسمان بر سر این کشور آتش شیطانی می ریزند، مردم پرشورتر از گذشته به احیا وشب زنده داری نشستند. آنهم نه تنها در شب های قدر. حداقل یک نمونه در تهران شب هایش دیدنی بود. در پس کوچه های این شهر، هر شام تا سحر روضه بود و مناجات و دعا. سراسر کشور همین بود.
درس اول وحدت چیست؟ عبادت؛ آنهم دست جمعی.
دوم. دستگیری ها این ماه را کمتر گفتند و نوشتند. مردم در این ماه سفره های کریمانه شان چشم نواز است. مهمانی ها و شب نشینی های اقوام و دوستان به جای خود؛ اما باید سبدها و سفره های خیرخواهانه مردم را در سرفصلی جدا نظاره کرد. آنهم در این روزها که ابلیس های اقتصادی تاب و توان این مردم را ربودند و گرانی های طاقت فرسا سفره های مردم را کوچک ساخته است. اما فرهنگ دستگیری و مواسات به این آسانی ها رنگ نمی بازد.
درس دوم همدلی است و دستگیری.
سوم. مردم فردای شب احیا با زبان روزه و در گرمای روز به خیابان آمدند و با مشت های گره کرده و فریادی یک صدا از رژیم بی حیثیت و کودک کش اعلام انزجار کردند. چه اعلام برائتی؛ آنهم شوق انگیز تر و حماسی تر از هرسال. ستودنی نیست؟
درس سوم دشمن شناسی است. قیام علیه اوباش جهانی. قیام علیه ظلم اکبر و شیطان روی زمین.
و چهارم نماز و صفوفی یک پارچه از وحدت. یک رنگ و همدل پشت سر امام یک امت. هم صدا و هم آهنگ؛ اقتدا به مقتدی. پیوند امام و مردم را باید در این صفوف یک پارچه دید. درس امام امت نیز جز وحدت نبود؛ "همه با هم با هر سلیقه و اعتقاد کنار هم باشید. هم مردم و هم مسوولین. "
واپسین درس پشت سر امام بودن است.
و اما در نهایت؛
ابعاد وحدت چنین است.
اصل اول وحدت تنها برای اهل عبادت است. اهل باطل وحدت شان ممکن نیست. فروپاشی شان حتمی است. نمونه اش همین جریان اراذل خارج نشین و وامانده های پهلوی که این روزها مثل گرگ با چشم باز مقابل هم می خوابند.
اصل دوم وحدت تنها برای اهل دستگیری است. اهل دستگیری اند که اهل مدارا و مراعات اند. دستگیری فقط اقتصادی نیست. دستگیری در همه ابعاد است. آنها که جبهه خودی را فراخ می بییند و به یکایک آدم ها عشق می ورزند و برای رزق مادی و معنی شان غم می خورند و با مردم همدل اند و یک رنگ.
اصل سوم. شناخت دشمن است و قیام مقابل او. شناخت دشمن اصلی و تقابل با او اصل اساسی در وحدت است. در غیر این صورت گرفتار حواشی و اختلاف های داخلی می شوند.
اصل چهارم اقتدا به امام امت است. وحدت بدون اصل وحدت بخش میسر نیست. وحدت نقطه کانونی و اتصال می خواهد. رهبر نقطه وحدت بخش جامعه است.
این از مَدرَس مردم.
این چهار اصل پیام رمضانی مردم به صف اولی هاست. مسوولین این بروز و ظهور وحدت را از مردم جرعه جرعه بگیرند و بنوشند.
🟧🟪🟧رفراندوم هراسی و نیتهای آلوده
برخی گمان میکنند رفراندوم در اصل ۵۹ قانون اساسی برای تغییر نظام سیاسی است و میپندارند روشی بدون خشونت برای گذار از جمهوری اسلامی است.
به گزارش مشرق، عبدالله گنجی در سرمقاله روزنامه جوان نوشت: برخی گمان میکنند رفراندوم در اصل ۵۹ قانون اساسی برای تغییر نظام سیاسی است و میپندارند روشی بدون خشونت برای گذار از جمهوری اسلامی است. برخی نیز تصور میکنند رفراندوم میتواند اسلامیت نظام را تعطیل کند و درعین حال جمهوری اسلامی اسمی همچنان باقی بماند!
روحانی فکر میکند طرح این موضوع رأیساز است و میتوان در هر شرایط معیشتی نیز این موضوع را طرح کرد و رأی آورد. به همین دلیل وارد مصداق گزاره دقیق رفراندوم نمیشود. خود وی نیز میداند که طرح این موضوع نوعی جنگ روانی، پوشاندن کچلیهای خود و نوعی بیاخلاقی سیاسی است. چرا؟ چون رفراندوم یک سازوکار حقوقی روشن است. چرا هیچ گامی به سوی این فرایند برداشته نشد و نمیشود؟ اما در رسانه شعار آن داده میشود.
هیچکس نباید با اصل رفراندوم مخالف باشد، زیرا جزو اصول قانون اساسی است. اما با اخلاق سیاسی و به دور از حقهبازی سیاسی باید به آن نگریست. آیا بنبست سیاسی این است که سکولارها نمیتوانند حاکم شوند؟ با رفراندوم دنبال حاکمیت سکولارها هستید؟
فرض کنید گزاره رفراندوم این است:
١-آیا یارانه بدهیم یا پول آن را صرف تولید کنیم؟
٢-شکل نظام سیاسی پارلمانی شود یا ریاستی بماند؟
٣-مهاجرت به تهران ادامه داشته باشد یا ممنوع شود؟
اینها نمونههای روشنی است، برای توده مردم هم پیچیده نیست و دو طرف معادله اختلافی در درون کشور و در درون نظام هستند و میتوانند با مردم حرف بزنند و توجیه کنند. حال به این نمونه بنگریم. رابطه با امریکا آری یا خیر؟ وقتی رهبری میفرماید مگر توده مردمی که میخواهند رأی دهند از این موضوع تحلیل دارند یعنی اینکه مردم گمان میکنند با کلمه آری مشکلاتشان حل میشود؟ آیا مردم میدانند که یک طرف معادله دیگری است که با رفراندوم مطالباتش حل نمیشود؟ مردم میدانند که طرف برای رابطه از ما چه میخواهد؟ مردم میدانند که اگر آنچه امریکا میخواهد بدهیم (هستهای، موشکی، قدرت منطقهای و...) نهتنها موعد گشایش فرا نمیرسد که سرنوشت عراق و لیبی در انتظار است؟ آیا سیاستبازان نمیتوانند با رفراندوم و تبلیغات رنگی و دروغین عزت ملت را به دست خودش نابود کنند؟ حتماً میتوانند.
در فرانسه که زایشگاه دموکراسی غربی است اخیراً به مدت دو ماه درگیری و تنش بود، اما حکومت زیر بار ملت نرفت و تصمیم خود را گرفت و به کرسی نشاند. حال میتوان گفت باید رفراندوم برگزار میشد؟ بدون تردید رفراندوم در سیاست خارجی یا رفراندوم برای ورود سکولارها (انتخابات آزاد) به حکومت هم خیانت به ملت، هم به امام، هم شهیدان انقلاب اسلامی است که قدرتخواهان با سوار شدن بر مشکلات حال کشور نسخهای دروغین برای آن میپیچند. اصلاً مگر ما چه مشکلی با امریکا داریم؟ او از ما مطالباتی دارد که به اتمام امنیت، وجود و ماهیت ما منجر خواهد شد. ما هیچ مطالبه و کاری با امریکا نداریم. اگر مطالبهای هم داریم در راستای همان مسائلی است که به خاطر آن ما را محاصره کرده است.
برخی با حقهبازی رابطه با امریکا را دکمهای نشان میدهند که با رفراندوم روشن میشود و مائده آسمانی سر سفره قرار میگیرد و تمام؟ به ملت بگویید رابطه با امریکا مشروط به دادن موشک، هستهای، قدرت منطقهای، حدود الهی (قصاص) و حذف ماهیت جمهوری اسلامی است. چرا این را به مردم نمیگویید؟ و هندوانه سربسته را وسط سفره میگذارید؟ اگر از انقلاب، مقاومت، راه امام و زیست مؤمنانه بریدهاید چرا پشت مشکلات مردم مخفی میشوید و میخواهید سرابی را به ملت نشان دهید و عزت آن را نزد آیندگان خفتآور ترسیم کنید؟ رفراندوم را ابزار قدرتخواهی خود نکنید. اول مسائل درون کشور را که خلاف قانون اساسی و حدود الهی نیست تعیین کنید، دوم گزاره مدنظر را صریح و شفاف بیان کنید و سوم سازوکار حقوقی آن را طی کنید، هرکس هم مانع شد به مردم بگویید.
سالهای قبل دیگران تئوریپردازی کردهاند که رابطه با غرب ایران را از حالت انقلابی دور میکند و هدف رفراندوم همین است. حتی این موضوع هم رفراندوم نمیخواهد شما از امریکا بخواهید عین چین با ما رفتار کند اگر مجاب شد همهچیز حل است. این وعده را رهبری در آبان ۱۳۹۲ داده است که: ببینیم مذاکرات هستهای به کجا میانجامد. اگر نتیجه داد میتوانیم سر مسائل دیگر هم مذاکره کنیم. جناب روحانی شما این عبارات را یادتان هست؟ حتماً یادتان هست! اما حقیقت این است که پدر، مادر! ما در هر صورت متهمیم.
🟩⬛️🟩میخواستیم مردم را قتلعام کنیم!
انتشار تصاویر ویدئویی از اعترافات دو تن از عوامل گروهک تروریستهای جیشالظلم یکبار دیگر خباثت این گروه در قربانی کردن مردم بیگناه را به نمایش گذاشت.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در ویدئوی منتشرشده اخیر، تروریستهایی که قصد بمبگذاری در کشور و به رگبار بستن مردم را داشتند، در اعترافات خود از برنامهریزی برای این اقدام جنایتکارانه میگویند.
دفتر امام جمعه مشهد و استانداری خراسان رضوی هدف ابتدایی این گروه تروریستی بوده است. براساس آنچه تروریستهای دستگیر شده میگویند پیش از اقدام تروریستی برای شناسایی دفتر امام جمعه مشهد و استانداری خراسان رضوی به این محلها رفته بودند.
این تروریستها از اعضای گروهک جیشالظلم بودند که توسط سازمان اطلاعات سپاه استان خراسان رضوی زیر نظر بوده و در زمانی که قصد داشتند دست به اقدامات تروریستی بزنند، دستگیر شدهاند.
اعضای این گروه تروریستی در فیلمی که در ادامه به برنامهریزیهای صورت گرفته برای رگبار بستن مردم و بمبگذاری، اشاره میکنند.
این افراد با اشاره به در اختیار داشتن انواع مهمات همچون سلاح کلاشنیکوف با پنج خشاب، پنج نارنجک، دو کلت و... به صراحت اعتراف میکنند که طبق نقشه ابلاغشده از سوی سران این گروهک تروریستی، قرار بوده با ورود به استانداری خراسان رضوی هر کسی را که میدیدهاند به رگبار ببندند و تا تیر آخر دست از کشتار افراد بیگناه برندارند.
این اعترافات آشکار و نگاهی به کارنامه ننگین این گروهک تروریستی مورد حمایت کشورهای غربی مدعی حقوق بشر نشان از بیارزش بودن جان انسانها در مسیر اهداف شوم سردمداران غرب و پوچ بودن نطقها و مواضع حقوق بشری آنهاست. مدعیانی که پیش از این هم با حمایت از تروریستهایی همچون گروهک تحت هدایت عبدالمالک ریگی و یا داعش و منافقین ذات و باطن خود را نشان داده بودند.
اعتراف نخستوزیر شاه به وابستگیهای پهلوی: قحطی میآید! + فیلم
علی امینی، نخستوزیر پهلویها در یک مصاحبه تلویزیونی از وابستگی کشور به خارجیها گفت و اعلام کرد که اگر این روند ادامه یابد، کشور با قحطی روبهرو خواهد شد.
به گزارش مشرق، علی امینی، نخستوزیر پهلویها بین سالهای ۴۰ تا ۴۱ که ۱۴ ماه دولت را در اختیار داشت در ماههای آخر عمر سلطنت محمدرضا در یک مصاحبه تلویزیونی دلیل آشفتگی و نارضایتی مردم را اتخاذ سیاستهای غلط حکومت در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی میداند.
او معتقد بود نبود آزادی سیاسی برای گروههای مخالف در قالب حزب و گروه که عمدتاً این سلب آزادی از سوی ساواک انجام میگرفت یکی از دلایل اصلی خروج مردم بر استبداد پهلوی است. امینی همچنین معتقد بود، نداشتن برنامه مشخص دولتها در مورد اصلاحات ارضی و خوراک مردم موجب شده است که کشور به خارجیها وابسته شود و اگر این روند ادامه یابد کشور با قحطی روبهرو خواهد شد.
در ادامه فیلم سخنان این رجل سیاسی پهلویها را میبینید
🟡🟤🟡خاتمی هیچ عقیدهای به استقلال قوا و یکدستنشدن قوا نداشت!
استقلال قوا فرض قانون اساسی دارد و اصلاحطلبان وقتی که قوه مجریه را در اختیار میگرفتند-که سیواندی سال از این چهار دهه انقلاب چنین بود- بسیار بر استقلال قوا پافشاری میکردند. حالا با انتشار خاطرات مرحوم هاشمی معلوم شده خاتمی اعتقادی که به استقلال قوا نداشته هیچ، دنبال یکدستکردن قوا هم بوده است! اصلاحطلبان در دو سال اخیر با مفروضگرفتن یکدستشدن سهقوه از افراد یک جناح، مدام تکرار میکنند که کشور در خطر تمامیتخواهی قرار گرفته است، اما مطابق خاطرات سال ۷۸ مرحوم هاشمی، آقای خاتمی، رئیسجمهور وقت در دیدار با هاشمی که لابد مرجعیت و صلاحیتی برایش در تعیین رئیس قوه قضائیه قائل بوده است، برای انتخاب رئیس دستگاه قضا لابی میکرده است: «آقای [سیدمحمد]خاتمی، به دفترم آمد در مورد رئیس احتمالی قوه قضائیه بعداز آقای [محمد]یزدی صحبت کرد. مایل است، افرادی مثل آقای [سیدمحمد موسوی]خویینیها و یا آقای [سیدکاظم]نورمفیدی و یا آقای [سیدمصطفی]محقق داماد منصوب بشوند و در درجه بعد، افرادی مثل آقای [سیدحسن]طاهری خرمآبادی یا سیدمحمود هاشمی [شاهرودی]».
این خاطرات خیلی واضح است. هیچطور دیگری نمیشود آن را تفسیر و تأویل کرد. آقای خاتمی باید مثل پشت تریبون و مثل مانیفستهای اصلاحطلبی به استقلال قوا معتقد میبود و احترام میگذاشت، اما ظاهراً پشت صحنه خبرهای دیگری بوده است، زیرا نهتنها به استقلال قوا اهمیتی نمیداده و باور نداشته بلکه به قانون اساسی هم که تعیین رئیسقوه قضائیه را از وظایف رهبری میداند، اعتقادی نداشته است، با آنکه برای حفاظت از قانوناساسی قسم یاد کرده بوده است! خاتمی با حضور در دفتر مرحوم هاشمی به دنبال تمامیتخواهی بوده و میخواسته رئیسقوه قضائیه را خارج از اصول دموکراتیک و با کدخدامنشی آقای هاشمی و به شکل هیئتی تعیین کند و رئیس همسوی با خود را در دستگاه قضا بنشاند. شاید البته گمان میکرده است که قوای مجریه و قضائیه دو تمدن هستند که میتوانند با گفتگو مشکلاتشان را برطرف کنند و یکی شوند آن هم با هدایتهای یک فرد فراتمدن به نام مرحوم هاشمی!
البته شاید نیازی به این خاطرات نباشد که مدعی شویم اصلاحطلبان هیچ وقت به استقلال قوا و اهمیت یکدستنشدن قوا باور نداشتند و شواهد و آوندهای فراوان در ابنباره هست، از جمله اینکه در همه انتخاباتها همزمان برای تصاحب دولت و مجلس تلاش میکردند، اما تعجب از این همه نوشته و تحلیل و تجزیه درباره یکدستشدن قوا به عنوان یک اتهام و یک زیان برای دموکراسی است که اکنون جامعهشناسان این گروه هر روز درباره آن مقالههای علمی مفصل مینویسند. با اینحال در همان خاطرات مرحوم هاشمی، آمده است که خاتمی تمهیداتی هم برای «مجلس یکدست با دولت» چیده بوده است: «(خاتمی) در مورد صحبتهایش در اجتماع استانداران گفت، به خاطر شیطنتهایی که علیه او میشود و نیز به خاطر فشاری که بر مطبوعات هست، ابراز کرده و اظهار اطمینان کرد که در انتخابات آینده مجلس، جناح موافق دولت بر محافظهکاران پیروز میشوند؛ حتی اگر شورای نگهبان، تعدادی از نامزدهایشان را رد کنند.»
خوبی ماجرا البته آنجاست که مرحوم هاشمی در آن زمان خیلی به این تحرکات اهمیت نمیداده است. برای مرحوم هاشمی رفتوآمد خاتمی به دفترش برای تعیین رئیسهمسو در دو قوه دیگر، در حد زیادبودن کلر استخر و سوختن چشمش و سیاهشدن انگشترش اهمیت داشته است: «ساعت ۱۱ به دفتر کوشک رفتم. از سونا و استخر استفاده کردم. کُلر استخر زیاد بود، چشمم را ناراحت کرد؛ انگشتر نقرهایام سیاه شد.» و روز بعد: «آب استخر به خاطر ورود گاز زیاد کلر، قابل استفاده نبود، لذا از شنا صرف نظر کردم و در حیاط دفتر، زیر آلاچیق چوبی به مطالعه بولتنها پرداختم.»
🟡🟡🟡شور منشور مهسا با فروپاشی درآمد!
حامد اسماعیلیون، یکی از لیدرهای براندازان طی بیانیهای اعلام کرد که از ائتلاف براندازان که در جلسه دانشگاه جرج تاون رسمیت یافته بود، کنار کشیده است. کسری ناجی، گزارشگر بیبیسی فارسی معتقد است که کنارهگیری اسماعیلیون، این ائتلاف را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
اسماعیلیون که با مرگ همسر و دخترش در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی توانست خود را به عنوان یک چهره اپوزیسیون جمهوری اسلامی مطرح کند، دو ماه پس از شکلگیری این ائتلاف، با صدور بیانیهای در توئیتر از «فشار بیرونی» بر اعضای «گروه جورج تاون» سخن گفته و کنارهگیری خود از این ائتلاف را اعلام کرده است: «متأسفانه کار در این زمینه در گروه همبستگی به خوبی پیش نرفت. گروههای فشار از بیرون از جمع با شیوههای غیردموکراتیک میکوشیدند مواضع خود را بر جمع تحمیل کنند. تحمیل نظر در دموکراسی نمیگنجد و توافق اعضای گروه، نه فقط عضوی از آن، از شرایط حرکت دموکراتیک است.»
اشاره او به رضا پهلوی است، تکرویهای رضا پهلوی که به دلیل سابقه خانوادگی، خود را بالاتر از سایر اعضای گروه میدید، باعث شد تا میان او و سایرین اختلافاتی رخ نماید. این اختلافات در ماجرای سفر او به فلسطین اشغالی عیانتر شد. چه آنکه حامد اسماعیلیون معتقد است روشن نیست وقتی یکی از اعضا به دیدارهای دیپلماتیک میرود، نماینده کیست!
به نظر میرسد رضا پهلوی هم با این سفر قصد انجام یک مانور قدرت را داشته تا به سایر اعضای ائتلاف براندازان، برتری خود را ثابت کند. بیبیسی مینویسد: «در هفتههای اخیر گزارشهای متعددی از بروز اختلاف میان اعضای گروه جورج تاون مخابره شده است. از جمله سفر شاهزاده رضا پهلوی به اسرائیل و دیدار با رهبران دولت این کشور که بسیاری از ناظران، آن را نشانی از گسست در این گروه ارزیابی کرده بودند.»
از سویی حامد اسماعیلیون پیش از این، به دادخواهی و حمایت از اعدامیهای منافقین در ایران پرداخته بود و با توجه به کینه و اختلاف دیرینه و متقابل مجاهدین خلق و سلطنتطلبها نسبت به یکدیگر، مورد غضب تیمهای سایبری سلطنتطلبان قرار گرفت و موجی از فحاشی تقدیم او شد!
پیش از این، نازنین بنیادی یکی دیگر از اعضای این ائتلاف هم اکانت توئیتر خود را حذف کرد که گفته شد دلیل آن اختلاف با مصی علینژاد بوده است. از گلشیفته فراهانی و علی کریمی، سایر اعضای این ائتلاف هم مدتهاست خبری نیست. آش آنقدر شور شده که بیبیسی هم مجبور شده به فروپاشی این ائتلاف اذعان کند..