فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْني وَ فُرادي (سبأ۴۶)
#قیام_تشکیلاتی_برای_خدا
🌟 نشست جمعی از فعالان عرصه مقابله با کرونا در حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم پیرامون مدیریت بحران کرونا
♦️ دکتر قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: در موضوع واکسیناسیون در مورد هیچ کشوری بدگویی نکنید. ما هیچگونه برون رفتی از این ویروس نداریم جز واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی.
#خبر
🚩سالتولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
👌eitaa.com/Bso_Qom
✅ rubika.ir/Arman_Qom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْني وَ فُرادي (سبأ۴۶)
#قیام_تشکیلاتی_برای_خدا
🌟 آیا هنوز زمان آن نرسیده که خودمان را برای ظهور او آماده کنیم؟
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
🚩سالتولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
👌eitaa.com/Bso_Qom
✅ rubika.ir/Arman_Qom
أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْني وَ فُرادي (سبأ۴۶)
#قیام_تشکیلاتی_برای_خدا
🌟 نقد کوروش در کلام شهید مطهری
♦️فرق است میان آزادی تفکر و آزادی عقیده. آزادی تفکر ناشی از همان استعداد انسانی بشر است که میتواند در مسائل بیندیشد. این استعداد بشری حتما باید آزاد باشد. پیشرفت و تکامل بشر در گرو این آزادی است.
♦️اما آزادی عقیده، ناشی از تفکر صحیح و درست نیست. منشا بسیاری از عقاید، یک سلسله عادتها و تقلیدها و تعصبها است.عقیده به این معنا نه تنها راهگشا نیست بلکه زیانبارترین اثرات را برای فرد و جامعه بدنبال دارد.
♦️آیا در مورد انسانی که یک سنگ را میپرستد باید بگوئیم چون فکر کرده و بطور منطقی به اینجا رسیده و نیز به دلیل اینکه عقیده محترم است، پس باید به عقیده او احترام بگذاریم و ممانعتی برای او در پرستش بت ایجاد نکنیم؟ یا نه، باید کاری کنیم که عقل و فکر او را از اسارت این عقیده آزاد کنیم؟ یعنی همان کاری را بکنیم که ابراهیم خلیل الله کرد.
♦️حال آنکه در کتابهای تاریخ خودمان نوشته اند کوروش چه مرد بزرگ و بزرگواری بوده که وقتی به بابل رفت و آنجا را فتح کرد تمام بتخانه ها را محترم شمرد. از نظر یک فاتح که سیاست استعمارگری دارد، این کار، امری عادی و یک نقشه معمولی است ولی از نظر بشریت چطور؟ آیا خود جناب کوروش به آن اعتقاد داشت؟ یقینا نه، اما کوروش فکر میکرد این اعتقاد که مردم را در بیخبری نگاه داشته عامل خوبی برای دربند ماندن آنهاست. این بود که دست به ترکیب آنها نزد.
🔴روز جهانی کوروش از قدیم توسط زرتشتیان گرامی داشته میشد و در منابع زرتشتی هم آمده؟!
🔆پاسخ:
♦️جایگاه روز جهانی کوروش در بین زرتشتیان:
🔶روز جهانی کوروش ، روزی که
می توان با یقین بیان کرد که در پیش ۵۰سال قبل، کسی از آن خبر نداشته است.
🔹آنچه مشخص هست اینکه، ۲۹ اکتبر برابر با هفتم آبان که بسیاری آن را به نام روز جهانی کوروش تبلیغ مینمایند ، در هیچ یک از منابع معتبر داخلی و خارجی ردپایی از این روز نیست.
🔹در میان تاریخنویسان و باستانشناسان کشور، کسی نیست که روز هفتم آبان را به عنوان روز جهانی کوروش جدی بگیرد و دلیل و سندی بر صحت این روز بیاورد. اگر چنین روزی درست باشد و دلیل معتبری بر آن باشد، یکی از گروههایی که باید چنین روز به اصطلاح بزرگی را پاسداری کنند و از یاد نبرده باشند، زرتشتیان هستند.
🔹در ادامه برای روشن شدن این ماجرا چند مجله زرتشتیان بررسی میشود که از چه زمانی این روز جهانی ایجاد شده است و آیا قدمت دیرینه ای دارد یا خیر؟
🔹یکی از مجلات زرتشتیان که در سالهای پیش از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی توسط زرتشتیان چاپ میشده، مجله " هوخت " است. وقتی این مجله و محتوای آن در ماه آبان حتی برای پیش از انقلاب مورد بررسی قرار می گیرد ، به دست می آید که چنین روزی در این مجله بیان نشده و اصلا هیچ اثری از این روز جهانی در این مجله مربوط به زرتشتیان نیست.
🔹یکی دیگر از نشریههای زرتشتیان نشریه ای به نام امرداد است که از سال ۷۸ شروع به چاپ کرده است. زمانی که این نشریه هم مورد بررسی قرار میگیرد و شمارههای موجود این مجله بررسی و واکاوی قرار داده میشود، باز به دست می آید که این روز جهانی، چند سالی هست که توسط این نشریهی زرتشتی مورد آگاهی قرار گرفته و تا پیش از این اصلا نام و اثری از این روز به اصطلاح مهم وجود نداشته است.
🔹آخرین نشریهی زرتشتی که مورد بررسی قرار می گیرد، نشریه فروهر هست که از سال ۱۳۴۵ شروع به کار کرده است. مطالب این نشریه نیز تا سال ۱۳۸۹ شمسی که مورد بررسی قرار گرفته، مشخص می کند که این روز جهانی نامی در این مجلهی زرتشتیان ندارد.
🔶 نباید فراموش کرد که در تقویم زرتشتیان که هر ساله چاپ میشود، وقتی به روز ۷ آبان برابر با ۲۹ اکتبر میرسد، صفحه ای خالی را نمایش میدهد و اثری از این روز جهانی نیست.
در حالی که تمامی مراسمات و برنامههای زرتشتیان در این تقویم بیان شده است.
📚منابع:
۱.نشریه هوخت، آبان، شماره۸ دوره ۱۶
۲.نشریه امرداد، شماره ۳۲، ۲۲آبان، ۱۳۸۰ / شماره ۵۵؛ ۷ آبان، ۱۳۸۱ / شماره ۷۹، ۱۶آبان ۱۳۸۲/ شماره ۱۰۳، ۵ آبان، ۱۳۸۳
۳.نشریه فروهر، سال چهلم، شماره ۷_۸، مهر و آبان / سال چهل و دوم، شماره ۴۲۳، مهر و آبان ۱۳۸۶ / سال چهل و سوم، شماره ۴۲۹، مهر و آبان ۱۳۸۷/ سال چهل و سوم، شماره ۴۳۵، مهر و آبان ۱۳۸۸
۴.سررسید سال ۹۲، ناشر سالنامه ی راستی، مهندس پریرخ خسرویانی
🚩سالتولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
👌eitaa.com/Bso_Qom
✅ rubika.ir/Arman_Qom
أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْني وَ فُرادي (سبأ۴۶)
#قیام_تشکیلاتی_برای_خدا
🌟 دانشجومعلم هایی که خستگی را خسته کردند و با حضور میدانی خود در حال جهاد و خدمت رسانی برای دانش آموزان کم برخوردار هستند، چند ماه پیش از شما درخواست همراهی کردند و شما چه خوب همراه آنان شدید...
♦️با عنایت خدا و اهل بیت (علیهم السلام) و لطف شما دانشجو معلم های عزیز، توانستیم دلِ پاک و زلال ۲۲۰ دانش آموز را با نور امید روشن کنیم.
🔸بسته هایی که شامل، مداد سیاه، مداد قرمز، مداد رنگی ۱۲رنگ، دفتر ۴۰برگ، دفتر ۸۰برگ، دفتر نقاشی ۵۰برگ، تراش، پاک کن، خط کش، جامدادی ، خودکار آبی و خودکار قرمز بود و توانست لبخند رضایت را بر لب کودکان بیاورد.
🌹امام کاظم (علیه السلام) فرمودند: هر کس مؤمنى را شاد کند، خداوند در روز رستاخیز، او را بسیار دلشاد خواهد کرد.
شادی روز افزون شما آرزوی ماست...
#خبر
#کمک_مومنانه
#دانشگاه_فرهنگیان
#پردیس_حضرت_معصومهس
#پردیس_آیت_الله_طالقانی
#پردیس_شهید_مدنی
🚩سالتولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
👌eitaa.com/Bso_Qom
✅ rubika.ir/Arman_Qom