در نهج البلاغه بر این معنا تاکید شده که تقوا حفاظ و پناهگاه است نه زنجیر و زندان و محدودیت، بسیارند کسانی که میان {مصونیت} و {محدودیت} فرقی نمینهند و با نام و آزادی و رهایی از قید و بند، به خرابی حصار تقوا فتوا میدهند.
📚سیری در نهج البلاغه_ص۲۰۵
🆔 @bso_quran
۳۱خرداد سالروز شهادت #مصطفی_چمران
دلنوشته ای از شهید...🌷
ای حسین!
در کربلا، تو یکایک شهدا را در آغوش میکشیدی، میبوسیدی، وداع میکردی....
آیا ممکن است، هنگامیکه من نیز به خاک و خون خود می غلطم، تو دست مهربان خود را بر قلب سوزان من بگذاری و عطش عشق مرا بتو و به خدای تو سیراب کنی؟
🆔 @bso_quran
دست در دست یار.mp3
5.15M
🌟 درقیامت که آرزوی همه این است؛ که دستشان به علیبنموسیالرضا علیهالسلام برسد؛ تو میتوانی راحت در کنارش باشی؛ اگــــــر .....
#استاد_شجاعی
🌟 ویژه میلاد سلطان خراسان #علیبنموسیالرضا علیهالسلام
🆔 @bso_quran
🍃🌸سالروز میلاد زیبای
آقا امام رضا علیه السلام مباااارک🌸🍃
#امام_رضا عليه السلام:
اِنَّمَا النّاسُ رَجُلانِ:
مُسْتَريحٌ بِالْمَوْتِ وَ مُسْتَراحٌ مِنهُ بِهِ.
مردم دو دسته اند:
يكى آنكه با مـرگ، آسـوده مى شود.
ديگرى آنكه مردم با مرگش از دست او آسوده مى شوند.
📚 #مسند_امام_رضا عليهالسلام، ج۱، ص۲۶۳
🆔 @bso_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهیـــدگمـنام
•
•
این دستِ تهی؛ لبریزِ دعاست
دامانِ شما؛ گلِ باغِ اجابت وُ التجاست
آغوشِ شما؛ لبریزِ خداست…
خلوتگهِ امنِ شکفتنِ غنچه ی گریه هاست…
ای آینه رو!
دیدارِ شما؛ آغشته ی لطف وُ عطاست
•
•
بسیجدانشجــوییدانشکدهعلومقرآنیآمل
🆔 @bso_quran
#الگوی_سوم_زن
الگوی سوم زن، به بررسی ویژگیهای «زنِ مسلمان» در اندیشهی آیتالله خامنهای و مأموریت مهمِ امروزِ می پردازد.
بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرانی آمل
🆔 @bso_quran
#دقایقی_با_قرآن
يَا أَيُّهَا النَّاسُ كُلُوا مِمَّا فِي الْأَرْضِ حَلَالًا طَيِّبًا وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ ۚ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ
{سوره بقره،آیه۱۶۸}
🆔 @bso_quran
#افتخار_به_هویت_دخترانه_و_زنانه🌸
حضرت آیتالله خامنهای:«امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.»
💠 #پرسش
عمدهی بحثهایی که در مورد دختران و بانوان میشود، ناظر به ابعاد خانوادگی است و کمتر به هویت فردی دخترانه و زنانه توجه میشود. ناظر به کمبود بحث در این حوزه، به نظر شما جایگاه واقعی که اسلام برای هویت فردی دختران در نظر گرفته چیست؟
💠 #پاسخ
(حجت الاسلام والمسلمین محمدبرمایی)
_واقعیت این است که افراد زیادی در تلهی مقایسهی زن و مرد میافتند. این موضوع اصلاً مقایسهای نیست، بلکه یک رویکرد شناختی- توصیفی است. وقتی در مورد زن صحبت میکنیم، یعنی زن حکمت و خرد دارد، اما تفاوت دیالکتیک رفتاری هم در آن هست که زنان جمال الهی را باید بهصورت حکمتآمیز به ما بدهند. برای همین میگویند زنان طرایف حکمت را در ظرایف هنر پیاده میکنند. اما جنس رفتاری جمالیت و عقلانیت در مردان متفاوت است. فقط یک تفاوت رفتار است، و ماهیتش هیچ فرقی نمیکند، چون هر دو انساناند. برای همین یک بحث خیلی زیبایی در دین اسلام هست که شاید در مکاتب دیگر کمتر به آن پرداخته شده، این است که وقتی اسلام به زن میرسد هویت انسانی را برایش صددرصد مفروض میداند و او را جزو جلوهی انسانی تلقی میکند. حتی زن را نمونهی یک انسان خردمند، یک انسان زیبااندیش و یک انسان کمالگرا تعریف میکند. و یک هویت جنسی متفاوتی از حوزهی زنانگی و زن بودن ارائه میدهد. یعنی هم رویکرد هویت جنسی به آن دارد و هم هویتهای زنانگی به آن میدهد. جملهی «اَلْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَه» خیلی جملهی جذابی است. یعنی میخواهد بگوید این زن است، اما قرار نیست مردواره بشود.
#تربیت_و_خانواده✨
#ادامه_دارد...
🆔 @bso_quran