♦️ کشف حجاب پهلوی و کشف حجاب مردمی
🎭 ما انقلاب کردیم تا اجباری برای کشف حجاب رضاخانی، بیعفتی و بیغیرتی نباشد، اما اینکه امروز برخی مردان نسبت به زنانشان بیغیرت شده و برخی زنان در جامعه کشف حجاب میکنند، دیگر انتخابِ (بدِ) خودشان است.
https://btid.org/fa/photogallery/199719
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
💢 توقف طغیانِ فساد و شهوترانی با سرنگونی سلطنت پهلوی
💠 از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، جلوگیری از دورِ تندِ فساد و شهوترانی، مخصوصاً در میان حاکمان جامعه بوده است که به لایههای پائین نیز سرایت کرده بود. متأسفانه عمق فاجعه تا جایی بود که شاه مملکت به فساد جنسی اعتیاد داشت و در نهایت به دلیل افراط در استفاده از تقویتکنندههای جنسی مُرد.
https://btid.org/fa/photogallery/199766
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
💢 سرزنش دوست با نیکی به او
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 عاتِبْ أَخَاكَ بِالْإِحْسَانِ إِلَيْهِ، وَ ارْدُدْ شَرَّهُ بِالْإِنْعَامِ عَلَيْهِ
🔹 برادرت را (به هنگامى كه خطايى از او سر مى زند) با نيكى كردن به او سرزنش كن و شر وى را از راه بخشش به او دور ساز.
📚 حکمت 158 نهج البلاغه
btid.org/fa/photogallery/197548
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
💢 خبط و خطای آشکار درباره سخنی از حضرت امام (رحمةاللهعلیه)
💠 منظور امام خمینی (رحمةاللهعلیه) از جمله «هیچ احساسی ندارم»، هنگامیکه در هواپیما در بازگشت به ایران فرموده بودند، این بود که احساس فوقالعادهای از این شرایط ندارم؛ چون مأمور به تکلیف بودم.
🔶 ایشان همچنین در فرودگاه فرمودند: «این همه عواطف و احساسات شما بر دوش من سنگینی میکند و من نمیتوانم در مقابل این همه عواطف و احساسات از شما تشکر کنم.»
بنابراین نمیتوان به ایشان، بیتوجهی به عواطف مردم را نسبت داد.
https://btid.org/fa/photogallery/199803
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
📌 رابطه جمهوریت با اسلامیت در جمهوری اسلامی
⭕️ سوال
⁉️ از طرفی جمهوریت حاکی از توجه به رای و نظر مردم میباشد و از سوی دیگر طبق آموزههای اسلام تنها ملاک مشروعیتبخش حکومتها، اذن الهی است. این دو چگونه باهم جمع میشوند؟
🔸 در نظام دینی حاکمیت تنها از آن خداوند بوده و هیچ انسانی بر انسان دیگری برتری ندارد، اما در دولتهای پادشاهی، خواستهها و تمایلات پادشاه بر تمام مردم جامعه تحمیل میگردد.
🔹 همچنین در نظامهایی که بر رای اکثریت مردم پایهگذاری شده خواسته و تمایلات تعدادی از انسانها که به عنوان نماینده مردم انتخاب شدهاند بر سایرین غلبه دارد.
🔸 به خلاف دو نظام قبلی در یک نظام دینی مانند جمهوری اسلامی تصمیمگیری کشور بر اساس رای و نظر خداوند انجام میگیرد.
از آنجا که تمام انسانها برابر و یکسان هستند هیچ کس بر دیگری برتری نداشته و حق قانونگذاری و تعیین تکلیف برای سایر انسانها را ندارد.
🔹 گرچه از نظر مبانی اسلامی حق مشروعیت و رسمیت یافتن یک حکومت تنها اذن الهی است اما دین، پذیرش یا عدم پذیرش حکومت دینی را به خود مردم واگذار کرده است.
🔸 نمونه بارز توجه به اراده و انتخاب مردم را میتوان در سیره امیرالمومنین علی(علیهالسلام) مشاهده کرد. حضرت ۲۵ سال به خاطر عدم اقبال و انتخاب غلط مردم خانهنشین شده و مجبور به تحمل حکومتهای غیر الهی شدند.
🔹 وقتی مردم برای سپردن امر خلافت به سوی حضرت شتافتند، امام(علیهالسلام) به خاطر حضور مردم عنان حکومت را به دست گرفتند. حضرت درباره علت چرایی قبول مسئولیت جامعه از سوی خودشان میفرمایند:
«اگر نبود حضور آن جمعيت و تمام شدن حجّت با وجود يار و ياور ... هر آينه مهار شتر خلافت را بر شانه اش مى انداختم.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/199343
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ شبهه
⁉️ آیا چون گزارههای دین قابلیت تجربه و آزمایش ندارند، باید با علم جدید جایگزین شوند؟ آیا دین به تاریخ انقضاء خود نزدیک شده و آموزههای آن دیگر اعتباری ندارد؟
🔰 پاسخ
🔹 بسیاری از گزارههایی که به درستی آنها یقین داریم از سنخ گزارههای تجربی نیست. گزارههای علم ریاضی و هندسه به هیچ عنوان از تجربه به دست نمیآیند و به صورت کامل بر اساس استدلالهای عقلی اثبات میشوند.
🔸 باورها و آموزههای دین نیز از سنخ علوم عقلی به شمار میروند. اصل وجود خداوند، نبوت انبیاء و صدق سخنان آنان از طریق عقل اثبات میشود. وقتی با عقل و منطق ثابت شد هر آنچه پیامبر گفته است عین حقیقت و واقعیت است دیگر برای بررسی صحت و اعتبار آنها نیازی به تجربه و آزمایش نداریم.
🔹 مشکل اساسی علوم تجربی احتمالی بودن و غیر یقینی بودن آنهاست. به همین خاطر نظریات علمی همواره در معرض تغییر و دگرگونی هستند و سخن قطعی گفتن در دانشهای تجربی، حرفی گزافه است.
🔸 در مقابل گزارههایی که از طریق عقل به اثبات رسیدهاند اینگونه نیستند. قضیه فیثاغورث که یک قضیه هندسی به شمار میرود از هزاران سال پیش تاکنون صحت و اعتبارش ثابت بوده است.
🔹 سخنان انبیاء و پیامبران نیز از آنجا که صحت و درستی آنها با دلیل عقلی به اثبات رسیده است، هیچگاه نقض نشده و همواره برای بشریت سودمند هستند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/197651
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
♻️فلسفه صلوات بر پیامبر
🔸صلوات بر پیامبر صلّی اللّه علیه و آله رمز بقای اسلام و نام مبارک ایشان است.
🔸صلوات و درود سبب می شود که ما به مقام والای آن حضرت بیشتر آشنا شویم و از اخلاق، اعمال و صفاتش الگو بگیریم.
🔸از تعابیر استفاده می شود که صلوات بر آن حضرت، باعث پاکیزگی اخلاق، طهارت اعمال و ریزش گناهان ما می شود، چنان که در زیارت جامعه می خوانیم: «جَعَلَ صَلواتَنَا عَلَیْکُمْ وَ مَا خَصَّنَا بِهِ مِنْ وِلایَتِکُمْ طِیبا لِخُلُقِنَا وَ طَهَارَةً لِأَنْفُسِنَا وَ تَزْکِیَةً لَنَا وَ کَفَّارَةً لِذُنُوبِنَا؛ خداوند صلوات ما را بر شما و ولایت ما را نسبت به شما، سبب پاکیزگی اخلاق، طهارت نفوس و نموّ و رشد معنوی و کفّاره گناهان ما قرار داده است.»
🔸تجدید عهد و توفیق ارتباط آحاد امت با پیامبر و امامان خویش در همه حال؛ این خود انگیزهاى مىشود براى اطاعت مردم از پیامبر؛ هم چنان که یکى از حکمتهاى اقامه نماز به یاد خدا بودن و ایجاد ارتباط عهد و پیمان با اوست.
🔸این شعار دینى، جنبۀ سیاسى هم دارد و یک نوع مقابله با نفاق مىباشد، از این رو در روایت آمده است که صلوات را بلند بگویید تا نفاق از بین برود.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/186662
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org
🔶 ماه رجب، ماه فرصت ها
✅ اگه به دنبال یه برنامه ریزی کوتاه مدت ۳ ماهه برای تغییر مثبت هستی، از ماه رجب شروع کن. 😉
#ماه_رجب
https://btid.org/fa/photogallery/199862
انـــدیـــــشـــــه برتر 👇👇
♨️ @btid_org
🌐 btid.org