🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
#سوال 👈🏼 راه درمان ترشحات زرد دربارداری چگونه هست؟؟
#جواب 👈🏼خانم های بارداری که #ترشحات_زرد بدون سوزش و خارش دارند توصیه میشود بعد از طهارت با آب، خودشان را با #آب و #سرکه بشویند. ( آب ۳ واحد + سرکه #طبیعی ۱ واحد)
دهانه #واژن را هم کاملاً از سرکه خشک نکنند.
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
🍃🌸🍃
شش ماه پیش ۵۰۰یورو رو ۸ونیم میلیون خریدم به شدت عصبانی بودم و استوری کردم
الان همین ۵۰۰یورو شده ۱۶میلیون
غیر قابل باور ه در عرض ۶ماه نصف ارزش ریال به باد رفته باشد
اگر شش ماه پیش ۶میلیون حقوق میگرفتید الان شده ۳میلیون
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊 🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkha
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
🛡حركات توانبخشى
برای
#دردزانو
#درخواستی
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
بدانیم سالم بمانیم 🍏
🔺 #تست_هوش_محاسبه 🎲 به جای علامت سوال چه عددی قرار میگیرد؟🤔 📣لطفا نشر دهید🏵🌹 http://eitaa.com/
#پاسخ_تست_هوش
🎲 عدد ۱۵
📣لطفا نشر دهید🏵🌹
http://eitaa.com/joinchat/3966566400C3bd9420715
#بدانیم_سالم_بمانیم
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
🔺 #معما
🧩
🎲 نوید پینکد ۵ رقمی گاوصندوق خود را فراموش کرده است. با این حال، اطلاعاتی درباره اعداد پینکد خود دارد:
– جمع رقمهای پنجم و سوم پینکد برابر با چهارده است.
– رقم اول، یک واحد از دوبرابر رقم دوم کمتر است.
– رقم چهارم، یک واحد از رقم دوم بیشتر است.
– جمع رقمهای دوم و سوم برابر با ده است.
– حاصلجمع رقمهای پینکد برابر با ۳۰ است.
با توجه به این اطلاعات، پینکد نوید را تعیین کنید.
📣لطفا نشر دهید🏵🌹
http://eitaa.com/joinchat/3966566400C3bd9420715
#بدانیم_سالم_بمانیم
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
بدانیم سالم بمانیم 🍏
🍃🌸🍃 💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢 ⚜ #مربای_تقویتی
🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
#مربای_تقویتی
به 1 واحد
سیب قرمز 1 واحد
پوست پرتقال یا نارنج 1 واحد
پوست انار 1 واحد
پوست تازه پسته 1 واحد
1️⃣ پوست به و سیب قرمز را گرفته و پس از خشک نمودن پودر نمایید ( در آسیاب برقی نریزید )
2️⃣ به و سیب قرمز را بصورت قطعات ریز درآورید
3️⃣ قسمت سفید و پیه مانند پوست نارنجی رنگ پرتقال یا نارنج را تا حد ممکن جدا کرده و دور بریزید و قسمت نارنجی رنگ را خلال ریز نمایید ( چنانچه جدا کردن قسمت پیه مانند برایتان مقدور نیست از جدا کردن آن صرف نظر نمایید ولی قطعا" در طعم مربایتان تاثیر گذار است )
4️⃣ پوست انار و پوست تازه پسته را نیز بصورت خلال ریز درآورید
5️⃣ این مواد را با شکر ، ترجیحا" شکر سرخ ، مطابق با دستورات افراد خبره در آشپزی ، مربا نمایید
♦️ زمان مصرف مناسب این مربا ، شبها میباشد
♦️ میتوانید به تناسب سلیقه و تجربه ، اقلام دیگری نیز به این دستور بیافزایید
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
بدانیم سالم بمانیم 🍏
🍃🌸🍃 #بدانیم_سالم_بمانیم ✨ #مضرات_شیر_خشک
🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
❌ جنایتی به نام شیر خشک ❌
✅ قسمت پنجم:
🍼 شیر مادر شامل "پالمتیکاسید" است؛ از این رو در شیرخشکها از روغن پالم که آن هم اسید چرب اشباع است، استفاده میکنند تا بتوانند این ماده غذایی را شبیه شیرمادر کنند.
‼️ اما متأسفانه "روغنپالم" موجود در شیرخشک بهطور درست توسط نوزادان جذب نمیشود و نوزادانی که از شیرخشک حاوی روغنپالم استفاده میکنند، تراکم استخوان پایینی دارند. 😞
🔬زیرا آزمایشات نشان داده که نوزادان سالمی که با شیرخشک حاوی روغنپالم، بهعنوان روغن غالب در ترکیب چربی شیرخشک تغذیه شدهاند از یکسو بهطور قابل توجهی محتوای معدنی و تراکم استخوان پایینی دارند. 😱
📚منبع:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12728082
https://gimmethegoodstuff.org/safe-product-guides/safe-infant-formula-guide/
👈🏼 و از سوی دیگر، تحقیقی در مجله پزشکی «Pediatrics» آمریکا، منتشر شد که نشان میداد کلسیم جذبشده توسط کودکانی که شیرخشک محتوی روغنپالم مصرف کردهاند 37.5 درصد است؛ درحالیکه بدون روغنپالم 57.5 درصد است. ‼️
📚منبع:
https://www.scmp.com/article/530092/beware-palm-oil-baby-milk-formula-parents-told
👈🏼لذا کاهش محتوای معدنی استخوان، موجب نرمی استخوان و کاهش تراکم معدنی استخوان موجب پوکی استخوان میشود.
📚منبع:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12434164
‼️علاوه بر این، روغنپالم جزو چربیهای اشباع است که برای قلب و عروق خطرناک بهحساب میآید. دانشمندان دریافتهاند که این چربیها میزان چربی خون را بالا میبرند و میزان بالای چربی نیز در سخت شدن دیواره شریانها که زمینه بیماری قلبی را فراهم میکند، مؤثر است.
📚منبع:
http://portal.arakmu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=be8b548c-f9b7-4d50-90c1-c21d85a710e0
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
🍃🌼🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
🍴🍴🍴 #مصلح_غذاها 🍴🍴🍴
🔶در تهیه وتولید ومصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد،
مهمترین نکته آن است که غذاهارابا"مصلح" آنها مصرف کنیم، در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد.
🔶(پنیر: مصلحش گردو )
🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
🔶(عدس :مصلحش کشمش)
🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
🔶(خامه: مصلحش عسل)
🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
🔶(قره قروت:سیاهدانه)- 🔶(کره:عسل)
🔶(کشک:سیر یا نعناع خشک) -🔶(پیاز:سرکه ،آب انار)-🔶(چغندر:خردل،پختن با عدس)-🔶سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز)-🔶(هویج:انیسون،روغن زیتون)
🔶(سیب زمینی:دارچین،زنجبیل
یانمک).
🔶(بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر)
🔶(خربزه:آب انار تازه،سرکه)
🔶اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل،
میخک)
🔶(گوجه فرنگی:روغن زیتون)-🔶هندوانه:عسل،پوست هندوانه)
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
✅ باورهای غلط درباره #روغن_زیتون، و #روغن_کنجد
🔹الف. روغن زیتون فرابکر واقعی، برای یک بار سرخ کردن خوراکیها نامناسب نیست، و بشرط رعایت دمای سرخ کردن، زیان شناختهشدهای ندارد.
🔹ب. اگر روغن کنجد (حتی روغن کنجد کُلدپرس واقعی) چندبار برای سرخ کردن استفاده شود، قطعا زیانآور خواهد شد، گرچه مقاومت آن در برابر استرس اکسیداتیو حرارتی از روغنهای دیگر بالاتر است.
🔹ج. دمای سرخ کردن با هر روغنی (حتی روغن کنجد و زیتون) باید پایینتر از نقطه دود روغن، و با شعله متوسط باشد، و هرگز نباید هیچ روغنی را برای بیش از یک بار سرخکردن بکار برد.
🔹د. هر خوراکی بسیار سرخشده و بسیار برشته به نسبتهای مختلف، دارای اکرولئین و/یا اکرولامید است که ترکیبات سرطانزا محسوب میشوند. سیب زمینی زیاد سرخشده و نان تُست بسیار برشته نمونههای مشهوری از این مواد هستند.
🔸 هنگام سرخ کردن سیبزمینی، از رنگ زرد طلایی فراتر نروید.
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
4_5983221594623838162.mp3
207.8K
🍃🌸🍃
🎀 #همسرداری 🎀
🎬 #فایل_صوتی
👤 استاد #برمایی
#پس_از_ازدواج
🌿 @bualii 🌿
🌻👈کانالهای دیگر استاد حاج بابا 👇👇😊🌻
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─
@hajbaba11 @hamkhab
@donyavii @gazaaa
─┅═༅𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔༅═┅─