eitaa logo
بدانیم سالم بمانیم 🍏
41.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
5.8هزار ویدیو
43 فایل
🔮تبلیغات 👇🏽 https://eitaa.com/hajbaba2 ‌❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮صرفاحضورثابت شما باعث میشه انگیزمون ۱۰برابر بشه پس لطفا لفت ندین🥰🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟠 نکاتی کاربردی درباره خوراک لوبیاچیتی 🔸غذای ارزان و ساده، با پخت آسان 🔹ویژگی‌های لوبیاچیتی: دارای فیبر زیاد، کالری کم تا متوسط، پروتئین گیاهی بالا، بدون کلسترول، بدون سدیم، دارای منابع مس، فسفر، و منیزیم بالا، سرشار از انتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنولی و فلاونوئیدی (بویژه Kaempferol) مناسب برای همه گروه‌های سنی از خردسالان تا سالخوردگان 🟢 طبیعت گرم و تر معتدل 🟡 ملین غذایی ملایم 🟠 سودمند در کاهش التهاب و خطر سکته مغزی و قلبی 🔵 سودمند در کاهش قند خون بالا 🟣 سودمند در کاهش چربی خون 🔴 سودمند در کم‌خونی ✅ بهترین افزودنی‌های مکمل و مصلح برای خوراک لوبیاچیتی: 🥕هویج رنده‌شده 🌱 زیره سبز 🍀آویشن شیرازی 🟤 دارچین 🫒 روغن زیتون فرابکر 🍋 آب‌لیموی تازه 🌐 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷 🛑 آموزش و تشخیص از طریق طب اخلاطی👨‍⚕ و زبان شناسی{ رایگان💯}👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1753874444C7e8665a79b
باورهای غلط درباره روغن ، و روغن 🔹الف. روغن زیتون فرابکر واقعی، برای یک بار سرخ کردن خوراکی‌ها کاملاً مناسب و بی‌گزند است، و بشرط رعایت دمای سرخ کردن، هیچ زیان شناخته‌شده‌ای ندارد. 🔹ب. اگر روغن کنجد (حتی روغن کنجد کُلدپرس واقعی) چند بار برای سرخ کردن استفاده شود، زیان‌آور خواهد شد، گرچه مقاومت آن در برابر استرس اکسیداتیو حرارتی از روغن‌های دیگر بالاتر است. 🔹ج. دمای سرخ کردن با هر روغنی (حتی روغن کنجد و زیتون) باید پایین‌تر از نقطه دود روغن، و با شعله متوسط باشد، و هرگز نباید هیچ روغنی را برای بیش از یک بار سرخ‌کردن بکار برد. 🔹د. هر خوراکی بسیار سرخ‌شده و بسیار برشته به نسبت‌های مختلف، دارای اکرولئین و/یا اکرولامید است که ترکیبات سرطان‌زا محسوب می‌شوند. سیب زمینی زیاد سرخ‌شده و نان تُست بسیار برشته نمونه‌های مشهوری از این مواد هستند. 🔸 هنگام سرخ کردن سیب‌زمینی، از رنگ زرد طلایی فراتر نروید. 🌐 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷 🛑 آموزش و تشخیص از طریق طب اخلاطی👨‍⚕ و زبان شناسی{ رایگان💯}👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1753874444C7e8665a79b
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀بررسی سوء مزاج رحم در منزل فقط با یک پارچه 🌿🌿🌿 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷
😍👇👇 مرد جهانگرد؟🤔👆👆 پاسخ فرداشب همینجا ساعت ۲۲🤓 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛡تمرینات درمانی برای بیماران مبتلا به پارکینسون ✔تمرین سوم 🛡🛡🛡 💥هرشب همینجا منتظرکلیپ های بسیار کاربردی و مفید حرکات اصلاحی باشید😍😍 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بدانیم سالم بمانیم 🍏
#بدانیم_سالم_بمانیم 🌺#بیماری_پارکینسون
‍ ‍ ‍ 🌺 بیماری پارکینسون که شاه علامت آن " لرزش اندام "در حالت استراحت می باشد ، به دنبال تغیرات بیوشیمیائی در بخشی از مغز به وجود می آید و تعادل ناقل های عصبی در آن قسمت بهم می خورد. سایر علائم بیماری عبارتند از : 🔅کندی حرکات 🔅سفتی و خشکی بدن 🔅عدم تعادل حین راه رفتن 🔅صورت پژمرده جلوگیری از پیشرفت علائم پارکینسون به کمک طب سنتی ایران به خوبی امکان پذیر است ، گرچه بیشتر بیماران در مراحل پیشرفته بیماری مراجعه می کنند که این امر موفقیت درمان را کاهش می دهد، ولی همچنان در ارتقاء کیفیت زندگی موثر است. همینطور با کاستن از دوز داروها باعث کاهش عوارض ناخواسته داروئی می شود. ✳️ پیشگیری از این بیماری در طب شرقی و ایرانی بسیار ساده است . 👈👈در بیماران بالای 50 سال که بطور ناگهانی دچار علائمی از قبیل : لرزش دست ها خشکی بدن احساس گیجی ، عدم تعادل و سرگیجه و دشواری در راه رفتن می شوند ، با تغییر الگوی زندگی به صورت : ❌ کاستن از کارهای طاقت فرسا ❌ کاهش هیجانات و استرس های زندگی ❌ افزایش استراحت و پرهیز از ایجاد خستگی مفرط می توان باعث پسرفت علائم بیماری شد. 💠💠درمان و پیشگیری از پارکینسون در طب ایرانی 👈👈بهرحال پارکینسون از شدت سردی در عصب است( سردی جسمی و روحی ) 💠 درختی ۱۴ عدد هر روزه 💠 ۲۱ عدد صبح ناشتا 💠کاهش خوراک سردیها 💠 ۷ عدد شبها 💠استشمام ‌عطرهای گرم در طول روز و قبل خواب 💠 با شیره انگور در وعده صبحانه یا شب 💠 ۷ عدد صبحها یا همراه غذا، بخصوص پرورده 💠 مالی ملاج سر و مفاصل با روغن سیاهدانه 💠اگر نزله وجود دارد درمان نزله ..... 🌐 🔷👩‍⚕ @bualii 👨‍⚕🔷 🛑 آموزش و تشخیص از طریق طب اخلاطی👨‍⚕ و زبان شناسی{ رایگان💯}👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1753874444C7e8665a79b
🔰 قارچ ؛ بخوریم یا نخوریم؟! 🍄درمنابع ، قارچ با نامهای کماة یا سماروغ آمده وبه عنوان خوردنی و غلیظ کننده (مغلظ)خون برشمرده شده است. 🍄مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست. 🍄همچنین زیاده روی در مصرف قارچ باعث شده و برای افرادی که ازبیماریهای امتلایی نظیر رنج میبرند نیز می تواند آسیب رسان باشد. 🍄باید توجه داشت افراد مبتلا به باید از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند چون مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد. 🍄همچنین افراد با مشکل کبد چرب یا کولیت روده و یا مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف قارچ پرهیز نمایند. 🍄آخرین نکته اینکه از دیدگاه طب ایرانی ،مصرف همزمان آن با گوشت است که متاسفانه شیوع زیادی نیز در جامعه دارد. 💠💠 @bualii 💠💠
47.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡تأثیر مستقیم کاهش وزن روی گردن و مفاصل ▬✧❁@hajbaba❁✧▬