12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_سیب
✔️حتما با فاصله تخم مرغها به مواد اضافه بشه و بین اضافه کردنشون 1 دقیقه فاصله باشه و خوب هم زده بشه.
✅ این پای ، شیر یا ماست نداره برای همین بافت خمیرش یکم سفته اما خیلی لطیفه. پس نگران نباشید و به کارتون ادامه بدید.
✅ فر حتما از قبل گرم بشه.
✅ ️دمای فر روی ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه پای سیب خوشمزه مون اماده میشه.
✔️اجازه بدید داخل قالب کاملا سرد بشه بعد روش رو با پودر شکر، پودر پسته یا پودر دارچین تزیین کنید و از قالب دربیارید تا زمانی که داغه بهش دست نزنید.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا