eitaa logo
❤ کـآفه نیک ☕️🌿
17.9هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
0 فایل
💞کانال هامون @CHanneLnik🥰 . ❣️کپی شخصی حلال برلی کانال ها مطالب فقط با ذکر لینک کانال مجاز ❣️ . . . تبلیغات پر بازده مجموعه نیک👇 https://eitaa.com/joinchat/2465268057C296249a9fe . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ❤🕊 احوال نیـک 🌱
♥️🍃 زندگی جاریست، برخیز ... پنجره را رو به روئیدن احساس و شکفتن عشق باز کن .... فصل تبسم گل، فصل وزیدن، نسیم عاشقی نزدیک است... ❤️🕊احوال نیـک ◕‿◕ 🌸@ahvalenik 🦢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😍😍 موادلازم🛒 🌸آرد ۱ لیوان 🌸آب ۳.۴ لیوان 🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم نکات👩‍🍳 🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید 🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن 🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه 🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن 🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه 🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه 🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- الهی خدا بی نوبت یهویی حاجتت رو برآورده کنه و کله زندگیت زیرو رو شه❤🙏 شربت سیب و گلاب یه شربت فوق العاده خوشمزه و ضد عطشه که توی ماه رمضان عالیه مواد لازم سیب:سه عدد گلاب:نصف پیمانه شکر : دو ق سوپ خوری سر پر آب به مقدار لازم ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(پیشی نوعی نان است) مناسب برای صبحانه و عصرانه😍😋 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ) 1 استکان شیر ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم) نصف استکان آب (50 گرم) 1 عدد فلفل قرمز 5_4 عدد پیازچه از قسمت سبز 1 مشت جعفری پنیر سفید صبحانه و یا پنیر لور حدود 1 ق م نمک 3 لیوان آرد آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط آرد را باز کنید. به ترتیب مواد را داخل آرد بریزید و آرد را از کناره ها بگیرید و ورز دادن را شروع کنید.(در اینجا از خمیر مایه خشک فوری استفاده شده که نیاز به استراحت و عمل آوردن با آب ندارد) خوب ورز بدید تا خمیر نرمی شود. (آرد را از مقداری که گفته شده کمتر بریزید و بقیه را اگر نیاز داشت با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود) پنیر و بقیه مواد را ریز خرد کنید و به خمیر اضافه کنید و کمی ورز بدید. از خمیر چانه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. با دست فشار بدید و پهن کنید و شکل سیمیت (گرد تو خالی) بدید. روی خمیرها را با دستمال بپوشانید و کمی استراحت بدید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو بپزید ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت و بسیار خوشمزه مواد اولیه رو به لیوان فرانسه ( همون لیوان دسته دار ها که حجم ۲۵۰ میلی لیتر هستن) آرد تخم مرغ شیر شکر روغن زعفران بکینگ پودر گلاب ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا