هدایت شده از ❤🕊 احوال نیـک 🌱
♥️🍃
زندگی یک کتاب است
که هدیه گرفته اید
شما نمیدانید
برگ بعدی آن چه خواهد بود؟
پس باید یاد بگیرید
روی تک تک
روزهای آن حساب کنید
و از تک تک
روزهای زندگی تان استفاده کنید.
#صبح_بخیر
❤️🕊احوال نیـک ◕‿◕
🌸@ahvalenik 🦢
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چی تا حالا مرغ شکم پر خوردی رو
بزار کنار با این روش درست کن از طعم
و مزش سیر نمیشی🍖
مواد لازم :
پیاز ۴ عدد
زعفران دم کرده
آبلیمو تازه ۲ ق غ
مرغ ۱.۵ کیلویی ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه
کشمش پلویی ۳ مشت
زرشک ۲ مشت
شکر ۱ ق غ
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی برشته و سس ماست 🍟😋
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی با سس میوه😍😋
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ🥚
نصف پیمانه شکر 🍚
نصف پیمانه شیر🥛
نصف پیمانه روغن🥃
کمی وانیل🌸
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
۱تا ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو🍫(معادل مقدار پودر کاکائو از آرد دستور کم کنید)
۱پیمانه آرد🥡
برای سس میوه
2 بسته سس میوه جنگلی مارک دکتر اوتکر را با یک پیمانه آب گرم رقیق کنید و بذارید خنک بشه و استفاده کنید🍓🍒
نکته: اگر این سس در دسترس نبود یا کلا حذف کنید یا به جاش از شربت مربای توت فرنگی یا آلبالو یا انواع مارمالاد استفاده کنید
برای گاناش شکلاتی:
180 گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ🍫
200 گرم خامه صبحانه🥣
برای تهیه گاناش خامه را گرم کنید دقت کنید نجوشد سپس شکلات را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا شکلات با داغی خامه ذوب شود سس گاناش را کنار بذارید تا از داغی بیفتد
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو وگن بدون تخم مرغ و پنیر 🤍🍃
بادام هندی : ۶۰ گرم
آب : ۲ قاشق
نمک : ۱ پینچ
لیموترش : نصف
وانیل : کمی
روغن نارگیل : ۱ قاشق چایخوری
بیسکوییت چند غله وگان
شیرین کننده دلخواه
نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
20.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول بادمجان😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🥩 ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده🧅 یک عدد
نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و زردچوبه وپاپریکا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی🥫 یک قاشق غذاخوری
تمام مواد رو با هم ترکیب و کنار بزارید
برای سس
پیاز رنده شده 🧅یک عدد
رب گوجه🥫 یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
۴ عدد بادمجان رو ورقه ای نازک برش بزنید نمک بزنید بعد نیم ساعت خشک کنید و توی روغن خیلی کم چند دقیقه ای سرخ کنید میتونید به روفن آغشته کنید و توی فر بزارید تا نرم بشن بعد مقداری گوشت رپی ورقه بادمجون بزارید رول کنید توی ظرف مورد نظر بزارید و رپش سس بریزید و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
#حلوا_مسقطی
شش پيمانه. آب
نشاسته گل (معمولی). يك پيمانه
گلاب يك پيمانه
زعفران يك چهارم پيمانه
شكر يك پيمانه
مغز (پسته .بادام.....)
روغن مايع پنج ق غ
نشاسته و اب و شكر و زعفرون و گلاب را با قاشق خوب هم بزنيد تا نشاسته كامل حل بشه و بعد روي حرارت قرار دهيد با حرارت ملايم مدام هم بزنيد حرارت را زياد نكنيد و حتما مدام هم بزنيد وقتي شروع كرد به غليظ شدن
حرارت رو كم كم كنيد شبيه به دم كردن برنج,بذاريد يك ساعت و نيم با حرارت كم خوب خامي نشاسته كرفته و حلوا شفاف بشه مواظب باشيد هم بزنيد ته نگيره يا دون دون نشه . (همزدن زیاد باعث بیشتر کش اومدن حلوا میشه در اخر روغن را اضافه كنيد يا هم مغز بادام اكه دوست داريدسپس حرارت و خاموش کنید و بذاريد دو سه دقيقه از داغي بيوفته و سريع بريزيد داخل ظرف سرو چون سريع رؤيه ميبنده و اين حلوا در بيرون از يخچال هم سفت ميشه
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik