11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده موزی خوشمزه🍌😎
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰مواد لازم برای تهیه چیزکیک :
◗ ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور
◗ ۱/۳ لیوان کره آب شده
◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
◗ ۱/۴ لیوان آب داغ
◗ ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
◗ ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
◗ ۱ لیوان شکر
◗ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍵مواد لازم برای تهیه چای کرک :
◗ ۴ قاشق غذاخوری چای
◗ ۶ عدد غنچه گل محمدی
◗ ۱۲ عدد هل کوبیده شده
◗ ۴ تکه چوب دارچین
◗ مقداری زعفران
◗ ۱ تکه زنجبیل کوچیک
◗ ۲ لیوان شیر پرچرب
◗ ۳ لیوان آبجوش
◗ ۲ قاشق عسل یا شکر یا شیرعسلی
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍩مواد لازم برای تهیه گرانولا رژیمی :
◗ ۱ پیمانه جو دوسر پرک
◗ ۲ قاشق غذاخوری عسل
◗ ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو
◗ ۲ قاشق غذاخوری آب جوش
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم آموزش یه بامیه خونگی و عالی براتون آوردم
طرز تهیه بامیه
آب : دو لیوان
آرد :یک لیوان
روغن مایع دوق غ
تخم مرغ دو الی سه عدد
شربت بار دو قاشق
برای خمیر قابلمه رو روی شعله ملایم قرار بدین آب ، روغن مایع و ۲ قاشق شربت بار را اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی جوش اومد و روی آب داخل قابلمه حباب های ریز زد آرد رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یه خمیری شکل بشه و شروع کنید به داغ زدن خمیر به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه تا آب اضافی خمیر کشیده بشه اگر خمیر خوب داغ زده نشه داخل بامیه ها خمیر میشه و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدین تا خمیر ولرم بشه و بعد خمیر رو داخل کاسه بذارین و اولین تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنین بعد دومین تخم مرغ رو اضافه کنید هم بزنین مدام هم بزنین و نصفشو به موادتون اضافه کنید و وقتی همه ی مواد مخلوط شد داخل قیف با ماسوره مناسب بریزید و داخل روغن با شعله کم سرخ کنید و بعد به مدت سه دقیقه داخل شربت بار بندازید
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_ترکی
شکر 3 لیوان
آب 2/5 لیوان
زعفران دمکرده کمی
آب لیمو ترش 1 ق غ
شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید.
آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم
آرد سفید قنادی 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ پر
روغن مایع برای سرخ کردن
تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند.
بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید.
نکات:
این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد.
بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد.
آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند.
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اوتمیل صبحانه رژیمی🍎🥚🧁
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک کاپوچینو دلبر مخصوص همسر🧋
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
28.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خرمای مجلسی و خوشگل🖤🧡
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی خوشگل و خوشمزه🥮🍰
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_هندی
مواد لازم:
آب ۴۰۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۸۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
وانیل نوک ق چ
شربت بار یا عسل ۱ ق
ادامه پست بعدی👇🏻👇🏻
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
#بامیه_هندی
طرز تهیه:
آب و روغن را روی حرارت متوسط میگذاریم تا جوش بیاید. بعد آرد را به یکباره داخلش میریزیم و سریع شروع میکنیم با قاشق چوبی به همزدن و پختن.
بعد چند دقیقه که پختیم، مواد را روی سطحی پهن میکنیم تا خنک بشه. وقتی خنک شد، داخل کاسه میریزیم و با کمک خمیر زن ابتدا شربت بار یا عسل را اضافه و سپس دونه دونه تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم (حتما حتما در هر مرحله خوب مخلوط میکنیم و بعد مرحله بعدی )
سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و در آخر با ماسوره آچاری به شکل حلقه ای میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا رنگش طلایی روشن شود و بعد از فر در می آوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس داخل روغن سرخ کردنی، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا دوباره بپزد.
در آخر بامیه های داغ را برای چند دقیقه داخل شربت گرم می اندازیم و تزئین میکنیم.
♤ ماسوره من آچاری نیست.
♡ شهد بامیه ♡
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیمو تازه ۱ ق غ
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و آب را روی حرارت متوسط میگذاریم تا بجوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم باید شکرش حل شود و فقط چند بار قابلمه را حرکت چرخشی میدهیم. وقتی شروع کرد به جوشیدن، گلوگز و جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید. وقتی میزان غلظت، از عسل یک درجه روانتر و رقیق تر شد، از روی حرارات برمیداریم. ♤ جوهر لیمو نمیگذارد شهدتون شکرک بزند. ♤ گلوگز هم باعث براقیت شهدتون میشود
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''