10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک صورتی😍🌸💗
چیز کیک به این خوشگلی دیده بودین😍😍😍
۸۵ گرم خرده بیسکویت،(بیسکوییت اورئو صورتی)
۳۵ گرم کره ذوب شده،
خوب مخلوط کنید،
در قالب ریخته، فشرده کنید و بزارید توی یخچال تا زمانی که مواد پنیر آماده میشه(۱۵ الی ۲۰دقیقه)
پنیر خامه ای ۲۴۰ گرم
شکر ۳۵ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود
۸۰گرم شیر
ژلاتین ۱۰ گرم
با هم مخلوط کنید و به پنیر اضافه کنید(حتما قبل از اینکه ژلاتین را در شیر بریزید آن را در آب سرد بیندازید )
۴ عدد بیسکویت (خرد کرده و قاطی پنیر میکنیم)
در قالب ریخته و یک شب در یخچال نگه دارید
برای تزئین از پودر بیسکوییت و خود بیسکوییت استفاده کنید🌸💗
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
19.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک پفی ژاپنی 😍🤞
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشترودل شکلات 😍👌
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
شیرینی سرا🧁
#ویدئوی طرز تهیه زولبیا ترد و درجه یک ❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩ .➻@cake_cc ''🍩🍭''
#زولبیا
🥳🥳🥳
مواد لازم
آرد قنادی ۱/۲ لیوان
نشاسته گل گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) ۱/۲ لیوان
آب ولرم ۱/۲ لیوان
ماست پرچرب ۴ ق غ
◀️در مورد ماست خیلی سخت نگیرید اگه ماست کم چرب داشتید ۳ ق غ بریزید
روغن جامد یا کره ۱ ق م
گلاب ۱ ق غ
زعفران غلیظ ۱ ق م
خمیرمایه ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
طرز تهیه
شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه بعد خمیر مایه رو بپاشید روش و آروم یکی دو دور هم بزنید روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه.
نشاسته و ماست رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست بشه اگه خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید
بعد خمیرمایه عمل اومده، روغن و آرد رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه. در آخر گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه کنید
اگه موادتون خیلی شل بود کمی آرد و اگه خیلی سفت بود کمی گلاب یا ماست اضافه کنید.
در ظرف رو بزارید و ۸ ساعت داخل یخچال بزارید استراحت کنه
◀️یکساعت بعد از استراحت هم میتونید زولبیا رو سرخ کنید
◀️ولی این استراحت ۸ ساعته باعث میشه زولبیا خیلی ترد و با کیفیتی داشته باشید بنابراین توصیه میکنم حتماً زمان استراحت رو رعایت کنید
بعد از استراحت مواد کمی پف کرده اون رو هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل ظرف سس بریزید.
داخل ظرف کوچکی تا دو بند انگشت روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ بشه
◀️اگه روغن داغ نباشه زولبیا پف نمیکنه و توخالی نمیشه
زولبیا رو داخل روغن داغ سرخ کنید
◀️مایه زولبیا رو رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت
بعد از اینکه یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه
بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم
◀️دقت کنید کنید شهد باید گرم باشه نه داغ یعنی باید از داغی اولیه افتاده باشه اگه خیلی داغ باشه زولبیا نرم میشه
بعد از یک دقیقه زولبیا رو از شهد خارج کنید و تو صافی بزارید تا شهد اضافه ش بریزه
◀️زولبیاها رو بعد از خنک شدن تو ظرف در دار و داخل یخچال نگا دارید اینطوری تا چند روز هم تازه و ترد میمونن
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه بیسکومارشملو :
◗ بیسکوییت پتی بور
◗ هر طعم ژله
◗ نصف لیوان آب جوش
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فنجونی فوری🧁بدون فر🥧😍😋
✅مواد لازم و طرز تهیه:
اول از همه یه قابلمه اب رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
حالا:
_۷ قاشق غذا خوری آرد سفید
_۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
_۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_کمی وانیل
با هم ترکیب و الک کنید که یکدست بشه بعد
_۷ قاشق غذاخوری شکر
_۸ قاشق غذاخوری شیر
_۱ عدد تخم مرغ
_۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید.
فنجون های نشکن رو با روغن جدا کننده چرب کنید
یا اول روغن مایع بزنید بعد داخلش آرد پاشی کنید بعد فنجون رو برگردونید آرد اضافی بریزه بیرون.
نیمی از فنجون رو با مایه کیک پر کنید
داخل آب در حال جوش بذارید به همراه دم کنی و شعله پخش کن با حرارت ملایم حدودا بیست الی سی دقیقه بمونه تا بپزه😍 با خلال دندان چک کنید که پخته باشه مغزش.
بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید.
_گاناش شکلاتی:
۳ قاشق غذاخوری خامه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بذارید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید.
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
18.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه اسلایس یخچالی :
◗ ۱ بسته ژله قرمز
◗ ۱.۵ لیوان آبجوش
◗ ۳ لیوان شیر
◗ نصف لیوان آرد سفید
◗ ۲/۳ لیوان شکر
◗ ۱ قاشق غذاخوری کره
◗ نصف قاشق چایخوری وانیل
◗ بیسکوییت پتی بور
◗ توت فرنگی ، کیوی ، پرتقال
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥨بامیه ترد عربی خیلی خوشمزس ومثل بامیه ما قلق نداره و خیلی راحت درست میشه وبافتش کاملاترده.مخصوص ماه رمضونه😋🤌
🍡- 3 لیوان آرد سمولینا
🍡- یک لیوان آردگندم
🍡- شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
🍡- شکر 3 قاشق غذاخوری
🍡- مخمر1ق.غ
🍡- 2 و1/2 لیوان آب گرم(کنترل شده)
🍡همه ی موادرومخلوط کرده تاخمیری مانند ویدیوبدست بیاد بعد یک دستمال تمیزروی خمیرمیکشیم وحدود نیم الی یک ساعت استراحت میدیم تاخمیرعمل بیاد
🍡وقتی عمل اومد کمی باقاشق هم میزنیم سپس داخل قیف میریزیم و داخل روغن داغ به شکل دلخواه پایپ میکنیم و پشت و رو میکنیم تاهردوطرف خوب طلایی بشن سپس بامیه های داغ رو داخل شربت ولرم میغلتونیم و توی سبدمیچینیم تاشربت اضافی خارج بشه.نوش جان
🍡برای شربت هم یکونیم لیوان شکر و یکونیم لیون آب همرا دوعددهل وکمی آب لیمو میجوشونیم تاشکر حل بشه و میزاریم کنار تاسرد بشه
این کانال به صورت موقتی😱 برای شما نمایش داده می شود جهت دیدین کلیپ های آموزشی بیشتر و همراه شدن با ما یادتون نره روی پیوستن بزنید😍👇
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه کوکی فندق :
◗ ۱۰۰ گرم آرد شیرینی پزی
◗ ۱۰۰ گرم فندق پودر شده
◗ ۶۰ گرم پودر قند یا شکر آسیاب شده
◗ ۹۰ گرم کره هم دمای محیط
◗ ۶۰ گرم شکلات ذوب شده
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی بسی آسون و خوشمزه🍫🍮
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''
18.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی هویج آسون🤦♀️🥕
❨شیࢪینۍ ســــࢪا•🧁🍰• ❩
.➻@cake_cc ''🍩🍭''