eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
5.7هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
9.2هزار ویدیو
6 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم گل ژله ای در کپشن👇 . @cakeyousef شکلات سفید 100 گرم ژلاتین مس 290 گرم (50 گرم پودر ژلاتین+250 گرم آب) گلوکز 80 گرم اسانس پرتقال 5 گرم 1 – ژلاتین رو روی آب میریزیم و اجازه میدیم تا اسفنجی بشه. 2 – ژلاتین اسفنجی شده رو بن ماری کرده و کنار میذاریم. 3 – شکلات رو در ماکروویو یا روی بخار آب بنماری میکنیم. 4 – ژلاتین، شکلات، گلوکز و اسانس رو با هم ترکیب میکنیم. 5 – به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ دلخواه رو اضافه کنید. 6 – داخل قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر استراحت میدهیم 7 – از قالب جدا کرده و در دکور کیک ها و دسرها استفاده میکنیم. ماندگاری گل ها در یخچال و ظرف در بسته 2 هفته. اگر در حین کار مواد سفت شد، بن ماری کرده و استفاده کنید. گلهای اجرا شده هم به همین روش قابل استفاده مجدد هست. نظرتون در مورد این آموزش چیه؟ @cake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کپشن رو حتما بخون👇 کیک یوسفی ها حالتون چطوره؟ 😍 لایک و کامنت پست یادتون نره و حتما برای دوستان خودتون هم بفرستید. @cakeyousef مواد لازم گلیز براق: شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ) نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ) آب 300 گرم (1.5 لیوان) گلوکز 130 گرم چند نکته در مورد این سس بهتون بگم برای براق بودن و جلوگیری از لخته شدن حتما باید از گوشتکوب استفاده کنید. ما در این آموزش از یک رنگ ژله ای به تنهایی استفاده کردیم ولی برای پوشش دهی بیشتر ابتدا میتوانید با رنگ ژله ای سفید سس رو به رنگ سفید در آورده و بعد از اون رنگ دلخواه رو به سس اضافه کنید. کیک خامه کشی شده را یک ساعت داخل فریزر استراحت داده و سپس با سس کاور کنید. دمای استفاده از سس 35 الی 40 درجه سانتی گراد هست. باقی مونده سس رو میتونید مجدد بن ماری کرده و به روش گفته شده استفاده کنید. ماندگاری سس داخل یخچال و ظرف در بسته تا دو ماه هست. این گلیز راحت و کم هزینه رو میتونید به رنگ دلخواه خودتون در بیارید و برای کاور کیک ازش استفاده کنید.
بنتو کیک . . . ‎بنتو کیک‌ها، خیلی این روزا ترند شده و داخل همین باکس‌ها قرار داره و مخصوص جشن‌های کوچیک و دونفره ست👥 ‎دو لایه کیک و یک لایه فیلینگ داره که بنا به سلیقه شما قابل تغییره🍫🌰🧁 👇🏻 ‎‏منبع پیج ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake . . . . . . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه میشد آریشه این مدل رو بهتون آموزش نده😍 منبع پیج @arishehcake @arishehcake @arishehcake بریم سراغ نکات مهمش👇🏻 . 🔰میتونید به جای کاغذ از فوندانت هم استفاده کنید، اما توصیه من کاغذ هست چون فوندانت ضخامت بیشتری داره و خامه‌ی روی کیکتون ضخیم میشه 🔰ابعاد طلق، از نظر طول باید بلندتر از کاغذ باشه تا از یک سمت کیک بزنه بیرون و بتونیم از اون قسمت طلق رو از روی کیک بلند کنیم، از نظر عرض هم بهتره یا هم اندازه کاغذ باشه یا کمی کوچیکتر 🔰خود کاغذ هم بهتره وسط کیک باشه یعنی از دو طرف فاصله داشته باشه تا طلق از اون قسمت‌ها به سطح کیک بچسبه 🔰من تسلط کافی نداشتم روی کیک به خاطر فیلمبرداری، شما موقع گذاشتن کاغذ و طلق دقت کنید صاف و دقیق روی هم باشند . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
1.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ونگوک زمانه‌ات را بشناس🤭 تکنیک نقاشی با خامه روی مینی کیک🥰 . . منبع پیج ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁