eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوزن کریسمسی نکته مهمش و گرفتی؟ به نظر من ساختن جعبه کادو مهمترین نکته ش بود😉 باید خمیری که ورز ندادی و سفته استفاده کنی ،یا بزاری خمیرت یکم خشک بشه ،همین🤗 آموزش اینجوری بهتره یا اونی که بیشتر توضیح میدم ،کدومش؟ #کیک_شکلاتی منبع پیج @ela_cakeee @ela_cakeee @ela_cakeee @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
40.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای عینکش🙂 میتونی از سیم گلسازی روکش دار استفاده کنی 😊 سایز سیم هم بسته به سایز تاپرت انتخاب کن😉 من از سیم طلایی بدون روکش استفاده کردم ،از خرازی هم خریدم😀 اگه از اکسپلور میای ،به خانواده هنرمند من خوش اومدی🤗 #کیک_تولد منبع پیج @ela_cakeee @ela_cakeee @ela_cakeee @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
آموزش کیک پرتقالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست آموزشی 👇👇 سلام به روی ماهتون وقتتون بخیر شادی ☘️ موادلازم کیک 👇👇 ۱-آب پر تقال طبیعی بدون پالپ ۱۰۰میلی لیتر ( گرم )حتما از آب پرتقال شیرین استفاده کنید برای گرفتن پالپ از صافی رد کنید ۲-بیکینگ پودر یک ‌ویک ونیم ق چایخوری استاندارد ۳-روغن مایع ۱۱۰ گرم ۴-شکردانه ریز ۱۰۵ گرم ۵-تخم مرغ. ۳ عدد با احتساب پوست ۱۸۰گرم ۶-وانیل ۱/۸ ق چایخوری ۷-رنده پوست پرتقال فقط قسمت نارنجی رنگ یک ق غ خوری سر پر ۸-ماست پر چرب ۳۵ گرم ۹-نمک ۱/۸ ق چایخوری ۱۰-آرد قنادی ۲۳۰گرم دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت قبل در دمای ۱۸۰ًدرجه سانتیگراد گرم کنید. طبقه وسط به مدت تقریبی ۳۰دقیقه سایز قالب 👇👇 ۲۳یا ۲۴ سانتیمتر (چرب وآرد پاشی شود) موادلازم برای سس👇 ۱-آب پرتقال بدون پالپ ۳۰۰میلی لیتر (گرم ) از آب پرتقال شیرین استفاده کنید ۲-پودرژله پرتقال ۲ق س خوری ۳-آبجوش ۲ق س خوری ۴-کره ۱۵ گرم هم دمای محیط ۵-شکر ۲تا ۴ق س خوری (بستگی به ترشی و شیرینی آب پر تقال دارد) 👈حواس تون باشه که سس. ترش نشه اگر نیاز بود از شکر بیشتری استفاده کنید ۶_ نشاسته ذرت ۲ ق س خوری، نکته مهم 👇👇 👈سریعا سس روی حرارت به غلطت می‌رسد نیاز نیست به غلظت فرنی برسد و سس بعد از غلظت. کاملا رقیق است و آخرین قطره از قاشق مطابق فیلم به سختی می ریزد 👈از قراردادن بیش از حد کیک در فر جدا خودداری کنید