eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
5.7هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
9.3هزار ویدیو
6 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازم نیست اینهمه ماسوره بخری چند بار گفتم «کاربرد داره»؟؟😂😖🤦🏻‍♀️ برای شروع کیک های خامه ای نیازی نیست ملی ماسوره الکی بخرید مه بعدا هیچ استفاده ای نکنید این ۷ماسوره رو تهیه کنید باهاش می تونید انواع تزیینات رو اجرا کنید 🥰 ماسوه ۲d ماسوره m1 ماسوره چمن ماسوره صدفی ماسوره گلبرک(سایزهای مختلف داره) ماسوره برگ ماسوره حصیری 👇🏻👇🏻پیج منبع @super_cake_qeshm @super_cake_qeshm کیکتولد @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بلک فارسی کافی شاپی 👇
1.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش بلک فارسی کافی شاپی رسپی پست بعد
یازدهمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی چیزی نیست بجز بلک فارست دلبر یا همون جنگل سیاه 😍 @behh_food @behh_food یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین و شکلیل ترين کیک های کافی شاپی هستش👌 این رسپی خیلی خاص و کمیاب هستش، از دستش ندین. ✅سییوش کنید و این رسپی رو برای همیشه داشته باشین. 💝این آموزش رو برای دوستاتون و اونایی که دنبال کسب درآمد و کار خونگی هستن هم بفرست. مواد لازم برای کیک: 2 عدد تخم مرغ 180 گرم آرد قنادی 75 گرم پودرکاکائو 4 گرم جوش شیرین 4 گرم بکینگ پودر 180 م ل روغن مایع 150 گرم شکر سفید 150 گرم شکر قهوه ای 180 گرم باترمیلک 10 م ل عصاره ی وانیل 👈برای تهیه ی باترمیلک شیر رو با 1 ونیم ق چ سرکه ی سفید مخلوط کرده و کنار بزارین تا عمل بیاد. داخل کاسه ای آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک می کنیم. داخل یه کاسه ی دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 6 دقیقه زده و حتما حین کار دورگیری انجام میدیم. روغن رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط آرد و باترمیلک رو به تناوب به مایه تخم مرغی مون اضافه می کنیم. کف یه قالب 15 تا 18 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و مایه رو داخلش ریخته و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن روی توری، اونو به 3 لایه برش می زنیم. مواد لازم برای فیلینگ: 2 پ گیلاس بدون هسته 1 پ شکر 2/3 پ آب 2ق غ نشاسته ذرت 👈تمام مواد بجز نشاسته رو داخل قابلمه ای ریخته و سپس روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه.نشاسته رو با چند قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم وهم میزنیم. کف روی مواد رو برداشته. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه رو واسه مرطوب کردن جدا کرده و اجازه میدیم بقیه مواد خیلی کم غلیظ بشه. داخل صافی ریخته تا شیره از گیلاس ها جدا بشه. کیک رو با آب سس مرطوب کرده و طبق کلیپ مونتاژ می کنیم. برای گاناش 50 گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و 50 گرم شکلات تخته ای بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. برای خامه کشی و فیلینگ گذاری هم 550 گرم خامه ی قنادی رو فرم میدیم. @behh_food @behh_food . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
دارک چاکلت کافی شاپی 👇
هفتمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما😍 @behh_food @behh_food 3 آموزش در قالب یه آموزش 👌 💖از نظر من خفن ترین کیک شکلاتی همین دارک چاکلت هستش، بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته😋 💗همراه با آموزش این کیک جذاب آموزش باتر کریم خوشمزه شو هم یاد میگیرین و همینطور ساخت قالب با فویل که خودش مخصوص پکیج های فروش کیک های کافی شاپی هستش اما من راایگان میخوام بهتون یاد بدم 🥰 ✅ دارک چاکلت کافی شاپی🍫🍫🍫 مواد برای کیک : 2 عدد تخم مرغ همدمای محیط 300 گرم شکر دانه ریز(1ونیم پ) 180 گرم آرد(1 ونیم) 70 گرم پودرکاکائو(2/3 پ) 50 گرم روغن مایع (1/4 پ) 150 گرم شیر همدمای محیط (3/4 پ) 150 گرم آب گرم(3/4 پ) 1ق چ سرپر قهوه ی فوری 4 گرم بکینگ پودر(1ق چ) 8 گرم جوش شیرین(نصف ق غ) 1/2 ق چ وانیل 1/8 ق چ یا نوک ق چ نمک 👈آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه. دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم. مایه ی کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه ی بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم. 💖طرز تهیه ی باترکریم و نحوه ی ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این آموزش داخل کامنت اول پین میشه. @behh_food @behh_food . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁