8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام 🌼
آموزش امروز دسر ایتالیایی تیرامیسو
که بسیار محبوب و پرطرفداره ممنونم که مثل همیشه همراه منین🌼. سایز قالب من ۲۰ سانت
مواد لازم👇
🌸بیسکویت لیدی فینگر ۲ بسته
🌸آبجوش یک لیوان
🌸پودر قهوه یا نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری
🌸زرده تخم مرغ ۲ عدد
🌸پودر قند ۶۰ گرم معادل یک سوم پیمانه
🌸وانیل نصف قاشق چایخوری
🌸خامه قنادی ۳۵۰ گرم
🌸پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم (من از مارک ویلی استفاده کردم که به نظرم عالیه )
مراحلشم که داخل فیلم مشخصه
نکات مهم👇
1️⃣زرده ها تو دمای محیط خنک بشن به هیچ وجه داخل یخچال نزارید
2️⃣بیسکویت ها رو فقط یکبار داخل قهوه بزنید بیشتر بزنید بیسکویت هاتون حالت خمیری می گیره
3️⃣لایه کرم رو ضخیم بزنید هم خوشمزه تر میشه هم برش هاتون قشنگ تر میشه
4️⃣کرم تیرامیسو اصلا خیلی سفت نیست خیلی هم شل نیست دقیقا مطابق ویدیو باشه
5️⃣وقتی زرده ها رو اضافه کردید حدودا ۴ الی ۵ دقیقه مواد رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن
6️⃣مخلوط قهوه و آبجوش حتما خنک باشن بعد بیسکویت ها رو بغلطونید
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید🌼
دوستتون دارم🩵
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به بهترین فالور های دنیا
امروز رسپی بهترین کیک شکلاتی رو آوردم که مناسب دورهمی ها عصرانه ها و با چایی حرف نداره😍
چیا لازم داریم؟
🌼تخم مرغ ۴ عدد
🌼وانیل نصف قاشق چای خوری
🌼شکر ۲۷۰ گرم معادل یک پیمانه+یک سوم پیمانه
🌼شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
🌼روغن سه چهارم پیمانه معادل ۱۶۰ گرم
🌼بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
🌼آبجوش ۵۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼پودر کاکائو ۳۰ گرم معادل یک چهارم پیمانه
🌼آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم معادل ۲ پیمانه
✅مواد تخم مرغی رو حتما ۶ تا ۷ دقیقه هم بزنید
✅مخلوط مواد خشک سه بار الک بشه
✅درب فر رو به هیچ عنوان تا نیم ساعت اول باز نکنید
✅مواد رو زیاد هم نزنید تا پف کیکتون گرفته نشه
✅دما و زمان پخت
فر برقی ۱۶۰
فر گاز ۱۸۰
توستر هم فقط المنت پایین ۱۵۰ درجه
به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بستگی به فرتون داره
برای سس شکلاتی
۸۰ گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
خامه رو بن ماری کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و وقتی از داغی افتاد روی کیک بریزید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام جان دلم🌼
آموزش کوکی شکلات پنیری و گردو با بافت کیکی تقدیم بهترین فالور های دنیا🌼
ممنونم که مثل همیشه من رو حمایت میکنید🌼
کره هم دمای محیط ۵۰ گرم
پنیر خامه ای بدون نمک مارک ویلی و یا ماسکارپونه ۱۰۰ گرم معادل یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
پودرکاکائو ۲۰ گرم دوقاشق غذا خوری سرپر
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف
گردو نگینی خورد شده یک سوم پیمانه
شکلات چیپسی مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه کاملا اختیاری و قابل حذف هست
نکات مهم👇
✅مواد رو زیاد هم نزنید درحد یک دست شدن و مخلوط شدن باهم کافیه هر مرحله بین یک تا دو دقیقه کافیه
✅خمیر کوکی رو کمتر از یک ساعت و بیشتر از دو ساعت داخل فریزر نزارید
حدودا همون یک ساعت ونیم کافیه
دمای و زمان فر👇
✅بیست دقیقه از قبل با دمای ۲۰۰ درجه فرگازی و ۱۸۰ درجه فر برقی گرم کنید و زمانی که سینی کوکی رو داخل فر گزاشتید ۲۰ درجه دما رو کم کنید یعنی فر گازی ۱۸۰و فر برقی ۱۶۰
به مدت ۲۰ دقیقه کافیه
درب فر رو اصلا باز نکنید
کوکی باید با دمای بالا و مدت زمان کم پخته بشه اگر زیاد داخل فر بمونه کوکی هاتون خشک میشه بعد از اینکه از فر خارج کردین بزارید حدودا یک ربع داخل سینی بمونه بعد از یک ربع داخل ظرف در بسته قرار بدین
دوستتون دارم 💚
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
-
با محصولای تودلبرویی که داره هوش از سرت میپره🤤😻!'
_ دنبال یه هدیه قشنگی!؟ :))
https://eitaa.com/joinchat/242090699C6c3a8b4baa
-
*.* این پیج با محصولاش چهکرده تو برنامه بزرگ ایتا😱♥️❌'
′-′ اینجا مث اون فروشگاهایی هست که قصد خرید نداری، بعد با سبد پر میای بیرون🤣
کلیک کن ببین👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/242090699C6c3a8b4baa