eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
5.7هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
9.2هزار ویدیو
6 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نگو که هنوزم با مایه خمیر پیراشکی درست میکنی 😅 بیا من یه پیراشکی راحت و اسون بهت اموزش بدم😋😋 @biita.mosavi @biita.mosavi ❌️قلقلش فقط حرارت کم وقت سرخ کردن هست همین ❌️ پیراشکی فوری ❤️مواد لازم❤️ شکر ۱۰۰ گرم نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل شکری ۱ ق مربا خوری سرخالی ارد سفید قنادی۱۷۰ گرم یک لیوان و یک سوم لیوان بکینگ پودر ۳ ق م ماست ۲۱۰ گرم یک لیوان ✅️تخم مرغ و شکر و وانیل ۸ دقیقه با همزن دستی یا ۳ دقیقه باهمزن برقی هم بزنید همینکه کمی غلیظ شد کافیه نیاز نیست دونه های شکر کامل حل بشه بکینگ پودر به ماست اضافه کنید ۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید تا فعال بشه و حباب بزنه ✅️بعد سریع به تخم مرغ اضافه کنید درحد ۵ ثانیه هم بزنید ارد رو هم الک کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید ✅️روغن با حرارت کم بذارید خوب داغ بشه ۲ ق غذاخوری یا یک اسکوپ بستنی از مواد داخل روغم بریزید و روش با قاشق روغن بریزید کمی که رنگ گرفت زیر و رو کنید حدود ۷ دقیقه طول میکشه کاملا سرخ بشه ✅️پیراشکی ها رو از روغن بکشید بذارید سرد بشن اضافی هاش و جدا کنید و بدلخواه با شکلات و ترافل تزیینشون کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
واقعآ از رنگ و بوی فرار میکنید ؟! اگه بدونید چطور مثلِ معجزه میتونه رو از سردی و گرمی دراره و کنه ، میگرنی رو خاموش ، رو محکم و ، رو پوچ و رو برفی کنه و ... صد درمانِ دیگه که هر کسی براتون لو نمیده 👌 طرز استفادش برای هر مشکل رو اینجا گذاشتم بفرمایید👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
✅ ۳خوراکی که از نظر طب سنتی باعث ابتلا به میشود و اکثرا اطلاع ندارن ومصرف میکنن 👈⛔️لطفا ازخوردن آنهاخودداری کنید 🤒بخوانید و منتشر کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
پشمکی مخصوص شب عید 👇
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید قسمت اول
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پشمکی مخصوص شب عید قسمت دوم( آخر) آموزش شیرینی پشمکی مخصوص شب عید به روش قنادی رسپی خانگی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۱۶۰گ خاک قند ۲۰۰گ روغن مایع ۲۵گ آرد قنادی ۳۰۰گ وانیل ث ق م خ رسپی کارگاهی 👇🏼 روغن صاف ۵۰ ۳/۲۰۰ک گ خاک قند ۴کیلو آرد ۶کیلو روغن مایع ۱۵۰گرم وانیل یه ق غ خ ❌نکات مهم❌ ✅ بعد از در اومدن فر به مدت ۶الی۸ساعت استراحت بدین بعد برای چیدمان استفاده کنید ✅اگه خواستین دو رنگ بزنید از آرد تون کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی کارگاهی ۳۰۰گرم از آردتون کم کنید ۱۰۰الی ۲۰۰گرم پودر کاکائو اضافه کنید ✅برای رسپی خونگی زعفرون دم شده ب اندازه دلخواهی خودتون اضافه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دیدم این مشهد چرا هی‌ بی‌قراری می‌کند ؛ جای باران؛ سیل در این شهر جاری می‌کند ‌دیر فهمیدم که او اندر فراق خادمش؛ عزم خود را جزم دارد گریه زاری می‌کند. ‌‎‌ اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄         @BaSELEBRTY