9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهش میگیم سَنگاسین ، چرا 👇
.
.
به دو علت ، یکی اینکه همانند سنگ بوده ( سفت تر از حلوا های مرسوم )
دوم اینکه با سنگ بهش شکل داده میشد
در گذر زمان به حلوا تشتی هم معروف شد .
.
آموزش های دیگه اجا مامان اینجا هستش 👇
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد برنج ۲ کیلوگرم
شیره انگور حدودا ۱/۵ کیلو
شکر ۵ ق.غ داخل حلوا
.
برای روی حلوا 👇
گردوی خورد شده یه مُشت
برگ نارنج ۳ تا
شکر حدودا ۵ ق.غ
پودر دارچین ۲ ق.غ
پودر هل ۱ ق.غ
پودر زنجبیل ۱ ق.غ
پودر تخم گشنیز ۲ ق.غ
.
✨ توضیحات ✨
۲ جا نیاز به صبوری داره
اول اینکه آرد برنج یادتون باشه زمان بدید قشنگ باید تفت بخوره تا مقداری رنگش برگرده ( در آموزش مشخصه )
دوم اینکه بعد از اضافه کردن شیره حلوا باید قشنگ دست بخوره ،
تا زمانی آروم با هم ترکیب بشن ، زمانی که شیره اضافه میکنید حلوا گرمه مراقب باشید دستتون نسوزه .
شیره نه باید زیاد باشه نه کم
زیاد باشه حلوا پودر میشه
کم باشه شکل نمیگیره پس با احتیاط بریزید
نکته بعدی نباید حلوا خیلی سرد بشه وگرنه خوب شکل نمیگیره .
بعد از اینکه ورز دادید باید مجدد پودرش کنید و بهش شکل بدید .
اگر برگ لیمو اضافه میکنید ، نیازی به برگ های دیگه نیست
ما فقط برگ نارنج و پرتغال زدیم
در نهایت کار ، قبل از اینکه بزاریم سرد بشه برش میزنیم تا راحت تر جدا بشه .
بیرون از یخچال نگهداری میکنیم
اگر داخل یخچال میزارید شبیه سنگ سفت میشه چون شیره داره ، قبل از استفاده بیرون بزارید که نرم تر بشه .
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمون چای دارچین هم دم کردم ☺️
.
این نون رو اصلا نباید خورد ، باید سرمه کرد
زد زیر چشم 😂 شفا میده اصلا
از دستش ندید 👌
برای دوستاتون هم بفرستید 😉🌹
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۳۵۰ گرم ( حدودا دو پیمانه + ۲ ق.غ )
آب ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان )
شکر ۲ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
مخمر ۱ ق.غ
کره ۳۰ گرم
.
مواد مغزی 👇
گردو ۸۰ گرم ( تقریبا یک مُشت )
شکر ۵۰ گرم ( یک چهارم پیمانه )
آرد نخودچی ۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه )
کره ۵۰ گرم
آب یا شیر یا گلاب برای خمیر کردن
.
دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵
اگر نیاز بود مقداری هم گریل کنید .
دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵
در فر دستساز ( مصنوعی ) آموزش در هایلایت قرار دادم
.
توضیحات 👇
خمیر مرطوبی داره ، بنابراین صبوری کنید در حین ورز دادن خمیر جمع میشه .
اما اگر خیلی حس کردید خیسه میتونید مقداری آرد اضافه کنید .
نان خیلی شیرینی نیست اگر دوست دارید میتونید شکر مغزی رو بیشتر کنید که شیرین تر بشه .
اگر آرد نخودچی ندارید ، میتونید آرد گندم رو تفت بدید بعد به مغزی اضافه کنید .
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️
نوش جانتون ♥️
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌اینجا کمپ ترک اعتیاد نیست❌
مرجع تخصصی طب سنتی در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/1809187120Cec2d2f074b
✅بدون درد و خماری
✅بدون استراحت و بستری
✅بدونوابستگی به دوره درمانی
✅کاملا گیاهی و بدون ترکیب شیمیایی
اگر تصمیم گرفتی همین الان اقدام کن👇
https://formafzar.com/form/reiqn
https://formafzar.com/form/reiqn
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک برای درمان کودکی که دچار آتش سوزی شدید شده
🌺 این کودک که از سادات هستند و ساکن روستای محروم در حادثه آتش سوزی دچار سوختگی و عفونت شدید شده و باید جراحی پلاستیک انجام بدهد و متاسفانه روند درمانش به علت هزینه های سنگین درمانی متوقف شده.
💟 برای تامین بخشی از هزینه های درمانی این کودک معصوم با هر مبلغی که توان دارید سهیم باشید.
🔹حساب رسمی به نام گروه جهادی ثامن الحجج علیهالسلام
💳
5892107046588607💳
5892107046799915💳
5892107046799923💳
5892107046799931
قطعا یکی از خوشمزه ترین و بهترین کوکی هایی که بهتون آموزش دادم همینه😍
@behh_food
@behh_food
اینم هجدهمین کوکی پکیج راایگان کوکی ها خدمت شما
💚
دوست عزیز حماایت شما از پ. ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه🫶
کوکی مغزدار کاراملی🍪
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ(60 گرم با احتساب پوسته)
125 گرم کره همدمای محیط
120 گرم شکر سفید دانه ریز
60 گرم شکر قهوه ای روشن
1ق چ عصاره وانیل
200 گرم آرد سفید قنادی الک شده
1 ق چ جوش شیرین
1/8 ق چ نمک
80 گرم شکلات چیپسی
شکلات کاراملی
👈کره رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می زنیم(کره شروع به کف کردن میکنه) تا کره ذوب شود و به رنگ کاراملی خوش رنگی دربیاد. این کارو با حوصله انجام بدین و حین هم زدن مواظب باشین اون لایه ای که به کف و دیواره های ظرف می چسبه وارد کره نشه.کره رو به یه ظرف دیگه منتقل کرده و کنار میزارم تا کاملا خنک بشه.
داخل کاسه ای کره ذوب شده و شکر سفید و قهوهای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد و جوش شیرین ونمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه می کنیم. از خمیر گلوله هایی جدا کرده و وسط هر کدوم یه شکلات کاراملی میزاریم و روی اونو کاملا پوشونده و داخل دست گرد می کنیم.مجدد روی کوکی ها تعداد ی شکلات چیپسی قرار داده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و روی گلوله ها رو پوشونده و 1تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.(هر چه خمیر بیشتر سرد بشه کوکی کمتر پهن میشه).سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 14 دقیقه(بسته به سایز کوکی) میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان 🥰
✅حتما نکات گفته شده در پست نکات و هایلایت پرسش و پاسخ کوکی ها رو قبل از دست به کار شدن بخونید.
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯