eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سوهان نارگیل 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیل بخش دوم سلام به عزیزان دل😍 آموزش سوهان نارگیلی دستور خانگی👇🏻 پودر قند. ۲۰۰گ روغن صاف ۵۰ 130گ روغن مایع ۴۰گ نارگیل چرب ۱۵۰گ آرد ۱۲۰گ سفیده تخم مرغ ۱۰۰گ دستور کارگاهی 👇 پودر قند ۲کیلو روغن صاف ۵۰ ۱/۳۰۰ک گ روغن مایع. ۴۰۰گ نارگیل چرب ۱/۵۰۰ک گ آرد ۱/۲۰۰ ک گ سفیده تخم مرغ ۱ک گ ❌نکات مهم ❌ ✅ وانیل و زعفران برای هرکدام دلخواهی هستش ✅برای فر قنادی درجه ۲۵۰ به مدت ۱۰دقیقه ✅برای فر های برقی یا گازی درجه حرارت ۲۳۰ مدت زمان ۱۰ دقیقه ✅لطفا با دقت به مراحل دقت کنید و انجام بدین اینم دستور سوهان نارگیل @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji
نمونه کیک و شیرینی تزیین با ورق طلا @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کار با ورق طلا کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار با ماکت کیک @cake_academy_ir @cake_academy_ir تا حالا از ماكت استفاده كردي؟ کاربرد ماکت ها : برای تمرین تزیین کیک یا ماسوره زدن ... برای تهیه کیک های بزرگ قیمت مناسب خراب نشدن در گرما و در محیط باز استفاده مجدد در مراسم های بعدی ... ✅در جشن ها معمولا طبقات بالایی کیک هستن و پایینی ها ماکت جنس ماکت ها از فوم و مقوا یا یونولیت هستن يه مورد ديگه هم تو بگوووو👌😍 ✅كپی بدون تغییر کپشن و پیج رو هم تگ کنید ✅ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون یا نان مسله درکدام است؟😄😁 زحمت این نون با حاج خانوم مادرشوهرم بودش که برامون درست کردن بچها این نون با خمیر نوانوایی تو قابلمه روی گاز درست شده حتما ذخیرش کن لازمت میشه @cake_happy_gorgan @cake_happy_gorgan @cake_happy_gorgan همون به زبون محلی لَوِه نون بهش میگیم یعنی نان تابه ایی یا قابلمه آیی😄 مواد لازم خمیر نانوایی خمیر نان بربری یا قلاچ 😄 من ۶عدد خریدم شما کمتر بگیرید برای دوتا خمیر یک دونه تخم مرغ دوقاشق ماست شیرین شکر دلخواهی درحد یک قاشق روغن مایع به میزان لازم بقیه مواد خود خمیر داره ولی به پیشنهاد من از نانوایی های آزاد پز که با آرد سفید درست میکنن بخرید مواد روباهم‌ورز میدید تا بخورد هم برن سیاه دونه وکنجد دلبخواهی هستش درحین کار با روغن دستتونم چرب کنید ورز میدید حدودا۴۵دقیقه استراحت میدیداون تابه یا قابلمه رو‌چرب کنید خمیر توهمون ظرف استراحت بدید با همون ظرف روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید وقتی دیدید پف کرد بلافاصله برش نگردونید باید صبرکنید کامل مغز پخت بشه روی خمیر سفت میشه ودورش قرمز میشه مشخص می‌کنه اگه سریع بعد پف برگردانید داخلش خمیر میمونه سعی کنید شعله پخش کن بزارید حتما تا با شعله فاصله داشته باشه یساعت حدودا زمان می‌بره تا خوب مغز پخت بشه بعد پخت برش گردونید تا طرف دیگشم قرمز بشه این نون معرکست تغذیه عالی برای مدرسه بچها هم‌میشه بچها گفتم خیلی دیر فهمیدم یعنی دیر یاد گرفتم .حاج خانوم خداروشکر درسلامت ودرقید حیات هستن🤭 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯