5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک طعم بسیاااار جذاب و به یاد ماندنی داره، ترکیب پودرنارگیل و شکلات محشره قول میدم عاشقش میشین😍
@behh_food
@behh_food
اینم کوکی 45 م خدمت شما 😍
✅
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ هم زده
170 گرم شکر قهوه ای
120 گرم کره همدمای محیط
250 گرم آرد قنادی الک شده
50 گرم پودرنارگیل ترجیحا چرب
1/2 پاکت بکینگ پودر
1/4 ق چ وانیل
100 گرم شکلات چیپسی شیری
50 گرم شکلات چیپسی سفید
👈 کره و شکر قهوه ای رو با همزن برقی یا با لیسک خوب هم می زنیم.تخم مرغ رو هم زده و سپس به مواد اضافه می کنیم.وانیل رو هم بهش اضافه و مخلوط می کنیم.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم و سپس پودرنارگیل رو بهش اضافه و مخلوط کرده و خمیر رو جمع کرده و در آخر شکلات چیپسی شیری و سفید رو بهش اضافه می کنیم.با اسکوپ از خمیر برداشته و کف سینی فر که کفش سیلپد یا کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم، سینی رو 10 دقیقه داخل فریزر میزاریم(می تونید وقتی خمیرتون آماده شد و قبل از چونه گیری روی خمیر رو پوشونده و نیم ساعت داخل فریزر یا 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدین). فر رو با دمای 180 روشن کرده و بعد از اینکه سینی رو از فریزر بیرون اوردین مستقیم داخل فر گرم شده قرار میدیم. تایم پخت بسته به سایز کوکی ها و نوع فر بین 12 تا 18(برای چونه های 35 تا 50 گرمی) دقیقه س، همین که زیر و لبه های کوکی کمی تغییر رنگ بدن کافیه. نوش جان😋
@un_zeste_de_marion💝
Tr:@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
854.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طراحی شکلات
منبع
sdobnikova.a.v
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
3.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین مینی کوکی دنیاس و خیلی راحت و بدون نیاز به استراحت دادن آماده میشه، جوش شیرین و بکینگ پودر هم نداره😍
@behh_food
@behh_food
😍
✅
مواد لازم برای حدود 30 عدد:
1 عدد تخم مرغ
70 گرم پودرقند الک شده
200 گرم کره همدمای محیط
400 گرم آرد قنادی الک شده
1 پینچ نمک
برای مغزی :کرم بيسکوئيت لوتوس
برای تزئین:شکلات سفید و پودر بيسکوئيت لوتوس یا پودر کوکی لوتوس
👈داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم. بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه از خمیر گلوله های کوچیک برداشته و کمی پهن می کنیم و وسط اونا کرم بيسکوئيت لوتوس که داخل قیف ریختیم میریزیم و خوب خمیر رو جمع کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 15(بسته به سایز کوکی) دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن با شکلات سفید ذوب شده زده و با پودربیسکوئیت تزئین می کنیم. نوش جان😋
_اگه کرم بيسکوئيت شما سفت شده کافیه مقداری از اونو داخل قیف بریزین و سر قیف رو داخل دستتون بگیرین و کرم رو داخل آب گرم بزارین تا یکم روان بشه، نیازی نیست زیادی شل بشه.
_مغزی رو زیاد نباید وسط کوکی ریخت چون ممکنه حین پخت خارج بشه و حواستون باشه حتما خمیرتون رو کامل جمع کنید و هیچ درزی نداشته باشه.
خانه شیرینی
@shiriniyeh