eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسوی پرطرفدار اورئو رسپیش از:@nutscookie.sara خودش خیلی قشنگتر توضیح داده،پیجش منبع دسرای شیک وخفن،انواع کوکی وتیرامیسوئه.🥹 هرچی از سلیقش بگم کم گفتم! @nutscookie.sara @nutscookie.sara @nutscookie.sara خوب چی لازم داریم: پنیرخامه ای یا ماسکارپونه:۱۵۰گرم خامه قنادی:۱۵۰گرم شیرعسلی:دوسه قاشق غ بیسکوییت اورئو:تقریبا دوبسته نصف لیوان ابجوش+۳قاشق چ نسکافه مواد گاناش: خامه صبحانه:۸۰گرم شکلات تخته ای:بنظرم تلخ باشه بهتره:۸۰گرم 🌸طرز تهیه: ابتدا نسکافه وابجوش مخلوط کنین بزارین خنک بشه. خامه قنادی رو فرم بدین،بهش پنیر،شیرعسلی ودوسه قاشق غ نسکافه که خنک شده اضافه کنین وخوب یکدست کنین. حالا داخل ظرف مورد نظر یه لایه بیسکوییت بچین روش نسکافه بریز،(چون بیسکوییتش خشکه به اندازه بریزین که نرم بشه) حالا روش نصف مواد پنیری بریزین وخوب صاف کنین دوباره یه لایه ببیکوییت ونسکافه ودوباره مواد پنیری خوب صاف کنین روشو سلفون بکشین بزارین یکساعت یخچال ،بعد باگاناش وبیسکوییت تزیین کنین. ❌گاناش:خامه صبحانه رو روی بخار کتری ذوب کنین بهش شکلات اضافه کنین بزارین خوب ذوب بشه. دوست عزیزم اگه آموزش رو دوست داشتی سیوش کن سرفرصت درستش کنی و بفرستش واسه دوستات که عاشق تیرامیسو وشکلاتن🥰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون شیره انگور و خرما Source : @drfood32 @khanehdari_khas این معجون بهترین درمان کم خونی و تقویت سیستم ایمنی هست شیره خرما یا انگور رو حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزن تا حجمش دو برابر بشه و رنگش روشن و کرمی بشه. بعد بهش خرمای خشک، مغز گردو یا پسته اضافه کن بزار توی یخچال تا خنک بشه. برای افرادی هم طبع سرد و استخون درد دارن عالیه . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگینک یه دسر جنوبی پرطرفداره ،محاله کسی ازش بخوره وعاشق طعم بینظیرش نشه.😍😋 🌺ماجنوبی ها گرمای تابستون رو به عشق این نوبرونه تابستونه باجون ودل میپذیریم🥰😋 🌺دوست خوبم اگه دنبال اموزش انواع غذاهای جنوبی،کیک،بستنی ودسرهای سه سوته ای پیجمو دنبال کن🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم این دسر پرطرفدار: یک ونیم لیوان آرد گندم مخلوط روغن وکره:یک لیوان گردو رطب یا خرما پودرهل،پودردارچین، گل محمدی ،پودر پسته اختیاری برای تزیین ❌این دسر دراصل با رطبه ولی اگه دردسترس ندارین میتونین با خرما هم درست کنین. 😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دراژه های شکلاتی جذاب تین تِن فراموش نشه: رنگشونم طبیعیه و خیلی خوشمزه ست @teenten.official @teenten.official برای درست کردن این کوکی های خوشمزه نیاز داریم به: ارد شکر تخم مرغ بیکینگ پودر وانیل پودر کاکائو اسمارتیس تین تن بیا بقیه اشپزیای پانیذو ببین😀 @panizasadi_cook @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@un_zest_de_marion💝 براونی کوکی دورنگ(بروکی)🍪🍫 مواد لازم برای لایه براونی : 120 گرم شکلات تلخ 70 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر 75 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم گردو خرد شده 👈شکلات و کره رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا یکم خنک بشه. تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنیم.آرد رو هم بهش اضافه کرده و در آخر گردو رو اضافه و مخلوط می کنیم.می تونید به دلخواه دو قاشق غذاخوری از آرد کم کنید و بجاش پودرکاکائو الک شده بهش اضافه کنید. مواد لازم برای کوکی: 1 عدد تخم مرغ متوسط 100 گرم کره همدمای محیط 70 گرم شکر سفید 60 گرم شکر قهوه ای 260 گرم آرد قنادی الک شده 150 گرم شکلات چیپسی نسوز نصف پاکت بکینگ پودر(1 ق چ) 1ق چ عصاره وانیل 👈کره و شکر قهوه ای و سفید رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم.در آخر شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط می کنیم. کف قالب هامون رو با اسپری جداکننده یا کره حسابی چرب می کنیم. اول مایه براونی رو داخل قیف ریخته و یه لایه کف قالب می ریزیم(یکم کمتر از نصف قالب) از خمیر کوکی مقداری جدا کرده و طبق شکلی که قالب هامون داره فرم داده و روی لایه براونی میزاریم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. با سیخ چوبی امتحان کنید کافیه لبه ها تغییر رنگ داده باشه اما سطح کوکی نرم باشه بعد از پخت یکم از دما افتاد از قالب جدا کرده و روی توری خنک می کنیم. نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯