eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
5.7هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
9.3هزار ویدیو
6 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک کشمشی
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کشمشی ، نوستالژی و پرطرفدار🫠با شیر کاکائو و نوشابه خیلی میچسبید😁قبول داری؟ @golnoush_food @golnoush_food 🌸مواد لازم👇🏼 تخم مرغ.  ۲ عدد کشمش.  ۵۰ گرم( حدودا ۱/۳ پیمانه) آرد قنادی  ۱۶۰ گرم( ۱ پیمانه + ۲ ق غ سرخالی) شکر دانه ریز.  ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه) روغن مایع.  ۸۰ گرم(۱/۳ پیمانه + ۱ ق غ) ماست سفت و پرچرب.  ۱۲۰ گرم( نصف پیمانه) اسانس وانیل.  ۱ ق چ اسانس موز دو قطره بیکینگ پودر.  ۴ گرم(۱ ق چ) مدت زمان پخت برای این مینی کیک ۱۸ تا ۲۰ دقیقه دمای فر برقی.  ۱۸۰ درجه دمای فر گازی.  ۱۸۵ درجه دمای توستر.  ۱۷۰ درجه اگه میخواید کیکاتون قله ای و ترک دار بشه با چاقوی چرب وسط مواد بکشید و فرتون باید کاملا داغ باشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@behh_food @behh_food خمیر جادویی کرینکل ها(کوکی های ترکدار) 🎉🎉🎉 مواد لازم برای خمیر پایه: 2 عدد تخم مرغ متوسط 170 گرم شکر دانه ریز(2/3 پیمانه سر پر) 150 گرم آرد سفید قنادی الک شده (1 پیمانه +2 ق غ) 55 گرم روغن مایع(1/4 پیمانه) 1ق چ بکینگ پودر 1ق چ عصاره وانیل یا نوک ق چ وانیل معمولی یک پنس نمک پودرقند برای غلتاندن کوکی ها برای کوکی ردولوت❤️ خمیر پایه 30 گرم آرد قنادی الک شده 1/2 ق چ پودرکاکائو رنگ خوراکی قرمز مارک فو برای کوکی پرتقالی و لیمویی🍊🍋 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ زست پرتقال(لیمو) 1ق غ آب پرتقال(لیمو) رنگ خوراکی نارنجی برای پرتقالی و زرد برای مدل لیمویی برای کوکی نسکافه 🤎 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ نسکافه گلد حل شده داخل 1 ق غ آب جوش برای کوکی شکلاتی🍫 خمیر پایه 30 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده طرز تهیه: شکر و روغن مایع رو با همزن زده تا شکر تقریبا حل بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هربار با همزن زده تا مواد خوب مخلوط بشن.حین کار حتما چندبار دورگیری کنید.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید.نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر کشدار وچسبناکی بدست بیاد.خمیر رو به قسمت های دلخواه تقسیم کرده و مابقی مواد رو بهش اضافه می کنیم. روی خمیرها رو پوشونده و 3 ساعت داخل یخچال یا 1 ساعت داخل فریزر میزاریم تا چسبندگی خمیر کمتر بشه.بعد از این تایم بیرون آورده و به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع یکم گرد کرده و داخل پودرقند حسابی می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها یکم تغییررنگ بده. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯