4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسوی پرطرفدار اورئو
رسپیش از:@nutscookie.sara
خودش خیلی قشنگتر توضیح داده،پیجش منبع دسرای شیک وخفن،انواع کوکی وتیرامیسوئه.🥹
هرچی از سلیقش بگم کم گفتم!
داشتن پیجش از واجباته چون کلی دسرای خفن وجذاب مجلسی واستون میزاره🥰👌🏻
@nutscookie.sara
@nutscookie.sara
@nutscookie.sara
خوب چی لازم داریم:
پنیرخامه ای یا ماسکارپونه:۱۵۰گرم
خامه قنادی:۱۵۰گرم
شیرعسلی:دوسه قاشق غ
بیسکوییت اورئو:تقریبا دوبسته
نصف لیوان ابجوش+۳قاشق چ نسکافه
مواد گاناش:
خامه صبحانه:۸۰گرم
شکلات تخته ای:بنظرم تلخ باشه بهتره:۸۰گرم
🌸طرز تهیه:
ابتدا نسکافه وابجوش مخلوط کنین بزارین خنک بشه.
خامه قنادی رو فرم بدین،بهش پنیر،شیرعسلی ودوسه قاشق غ نسکافه که خنک شده اضافه کنین وخوب یکدست کنین.
حالا داخل ظرف مورد نظر یه لایه بیسکوییت بچین روش نسکافه بریز،(چون بیسکوییتش خشکه به اندازه بریزین که نرم بشه)
حالا روش نصف مواد پنیری بریزین وخوب صاف کنین دوباره یه لایه ببیکوییت ونسکافه ودوباره مواد پنیری خوب صاف کنین روشو سلفون بکشین بزارین یکساعت یخچال ،بعد باگاناش وبیسکوییت تزیین کنین.
❌گاناش:خامه صبحانه رو روی بخار کتری ذوب کنین بهش شکلات اضافه کنین بزارین خوب ذوب بشه.
دوست عزیزم اگه آموزش رو دوست داشتی سیوش کن سرفرصت درستش کنی و بفرستش واسه دوستات که عاشق تیرامیسو وشکلاتن🥰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
3.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی بدون فر،بدون همزن😋👌🏻
اگه حوصله دنگ وفنگ درست کردن کیک نداری یبار این مدلی امتحان کن عاشقش میشی🥰چون هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه😋
🌸
@mesi.bano
@mesi.bano
@mesi.bano
🌸مواد لازم کیک:
تخم مرغ:۳عدد
شیر:یه لیوان
شکر:یه لیوان
پودرکاکاعو:۳قاشق غ
بکینگ پودر:یک قاشق غ
وانیل:نوک قاشق چ
نسکافه:یک قاشق مرباخوری
روغن مایع:نصف لیوان
آرد قنادی:یک ونیم پیمانه
🌺طرز تهیه:
ابتدا شیر،شکر،کاکاعو،نسکافه،روغن با هم مخلوط میکنیم یه لیوان از مواد برمیداریم.
حالا دونه دونه تخم مرغ بهش اضافه وهربار هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی دربیاد باتخم مرغ اخر وانیل هم اضافه میکنیم،دراخر ارد وبکینگ پودر که از قبل الک کردیم دوباره روی مواد طی دومرحله الک واضافه میکنیم اروم هم میزنبم تا مواد یکدست بشه.
میریزیم داخل تابه ای که از قبل چرب کردیم وکاغذ روغنی انداختیم.میزاریم روی حرارت با شعله پخش کن بعد ۳۰دقیقه چک میکنیم با خلال اگه کیک به خلال نچسبید یعنی پخته.
🌸تا کیک داغه روشو با سیخ یا چنگال سوراخ سوراخ میکنیم اون سس که کنار گذاشته بودیم روش میریزیم ،دراخر هم باگاناش وترافل تزیین میکنیم.
❌زیر شعله پخش کن رو حتما یه ربع قبل گرم کنین با شعله متوسط وحرارت کم.
❌دمکنی هم بزارین که کیکتون عرق نکنه.
❌برای سس گاناش:
۵۰گرم خامه رو ذوب کنین با حرارت کم بهش ۷۰گرم شکلات تخته ای اضافه کن بزارین کاملا ذوب بشه.
#کیکخیسشکلاتی #کیک_شکلاتی #کیک_خونگی #کیکشکلاتی #کیک_بدون_فر
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
2.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه یه سبز خوشرنگ برا برگ میخوای از رنگ نارنجی ،زرد و سبز
هر کدوم یه قطره بریز و ترکیب کن💚🌿
من اینجا از رنگ های ایرانی ولتون تاپ ،کپی کیک و نلین استفاده کردم👌
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
2.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این طرح خوشگل رو برا نون رولتت بزن ☺️
مایه رولت رو نصف کردم و به نصفش یه قاشق چایخوری پودر کاکائو زدم
بقیه مراحلش رو طبق ویدئو انجام بده🌹
❌دقت کن حلوایی که استفاده میکنی نرم باشه و بعد از رول کردن یه ساعت بذار فریزر و با چاقوی اره ای تیز برش بزن
❌بعد از هر بار برش چاقوت رو تمیز کن تا راحتتر و تمیزتر برش بخوره
هرروز کلی آموزش دیزاین رولت و کاپ کیک یادت میدم،پیجمو فالو کن و پستای قبلیو ببین تا ایده های قشنگ و به روزی یادبگیری❤️
@mahshid.cupcake
@mahshid.cupcake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯