eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.6هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات و مقدار مواد داخل کپشن👇 با این روش میتونی خامه رو مقاومتر کنی تا موقع کار کردن باهاش خیلی زود شل نشه😍👌 منبع پیج اینستا @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh مواد لازم شکر ۲۵ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم شیر ولرم ۸۰ گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم ♦️از این روش فقط برای خامه های با چربی بالا که مناسب کاور هستن استفاده کنید ♦️به خاطر شکر و شیر طعم و رطوبت خامه حفظ میشه ♦️خامه نباید کامل فرم بگیره یه مقدار خامه رو فرم بدین بعد نشاسته رو اضافه کنید تا رطوبت خامه نشاسته رو حل کنه ♦️بافت این خامه کمی سنگین میشه و فقط مناسب ماسوره زدن و کاوره ♦️پودر نشاسته ذرت رو حتما الک کنید ♦️حرارت حتما ملایم باشه و مدام هم بزنید نباید نشاسته سفت بشه ♦️خامه رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه و داخل فریزر نگهداری کنید ♦️برای فرم دهی خامه ظرف و پره همزن باید تمیز و خشک باشه ♦️از ظرف پلاستیکی استفاده نکنین ♦️اگه با فرم دادن خامه مشکلی نداری نیازی به این کار نیست ♦️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو پست بعدی قراره یه کیک شیفون شکلاتی خیلی خوشمزه بهتون یاد بدم که قبلش باید این پست رو ببینید چون واسه جداشدن کیک از قالب بهش نیاز داریم🥰 پیجم 😉👇 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh مواد لازم روغن جامد ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم روغن مایع ۲۵ گرم ♦️مقدار همه مواد باید برابر باشه ♦️هربار قبل از استفاده از یخچال بیرون بزارید تا کمی نرم بشه ♦️میتونید به جای روغن جامد از کره استفاده کنید ولی ماندگاریش کمتره @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁