eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک ترند این روزها 😍😍 کیک آتشی @Cake.amozesh @Cake.amozesh @cake.elham64 آموزش جهت ایده 😍 چاپ خوراکی یه ورق پلاستیکی داره با احتیاط جدا کنید و روی کیک قرار دهید . کاغذی که روی کیک قرار میگیره بهتره پشتش فوندانت بخوره که رنگها تداخل پیدا نکنه . از همراهی شما بینهایت سپاسگزارم 🌹🌹   🎂
کیک شبیه سازی استاد عمرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک تخته ای👇🙏 حمایت یادتون نره دوستان❤️🌹🙏 پیج منبع peyman.amozesh77 مواد لازم👇 سینی ۲۰/۳۰ ۱۰ عدد تخم مرغ ۳۰۰ گرم شکر ۲۰۰گرم آرد ۸۵گرم پودر نشاسته ذرت ۳۰ گرم شیر یک قاشق و نصف چایی خوری بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری پر وانیل دما فر ۱۸۰ تقریبا ۵۰دقیقه طرز تهیه👇 ابتدا داخل دو تا کاسه تمیز زرده سفیده ها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو‌ یه ربع میزاریم یخچال شیر و‌ زرده رو‌داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم آرد،پودر نشاسته،بیکینگ پودر و وانیل رو با هم‌داخل یه کاسه هم‌میزنیم و الک‌ میکنیم سفیده ها رو با دور تند هم میزنیم تا کاملا سفید بشه و حجم بگیره وقتی سفیده هامون کاملا صفت شد و حجم گرفت شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا صفت بشه و حجم بگیره بعد زرده و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ۱۵ثانیه هم میزنیم سپس با هم زن دستی هم‌میزنیم و کم کم آرد هم بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا صاف بشه بعد داخل سینی ۲۰/۳۰که از قبل کاغذ کردیم و چرب کردیم خالی میکنیم و دما ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰الی یک ساعت میزاریم فر. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک‌پایه شکلاتی👇 🌹🙏 مواد لازم قالب ۱۸👇 ۱قاشق(۱۰ گرم)پودر کاکائو ۳قاشق(۲۵گرم)روغن مایع ۴قاشق (۷۰گرم)آرد ۱ قاشق(۱۵گرم)پودر نشاسته ۱قاشق چایی خوری وانیل ۱قاشق چایی خوری بیکینگ‌پودر ۴عدد تخم مرغ ۴قاشق (۹۰گرم)شکر دما فر ۱۸۰ ۵۰ دقیقه ابتدا روغن مایع و‌ پودر‌کاکائو‌با هم‌ترکیب‌بشه مواد خشک‌هم‌با هم‌الک‌بشن تخم‌مرغ و‌شکر‌هم ۱۰دقیقه با دورتند هم‌ میزنیم سپس‌روغن‌و‌پودر‌کاکائو‌رو‌میریزیم‌روش و چند دور با همزن‌دستی‌هم‌میزنیم بعد ارد رو‌کم‌کم‌بهش اضافه میکنیم‌و‌همزمان‌هم‌میزنیم‌تا صاف بشه بعد داخل قالب خالی میکنیم‌و‌میزاریم‌فر ۵۰دقیقه ‌‌‌‌. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کانال شیرینی تابه ای خیلی ساده👏👏 با چهار قلم مواد شیرینی عید بپز😋😋 دستور واقعی با چهار قلم مواد اینجا سنجاقه 1🍰2🍰3🍰4🍰 👇👇👇👇 دستور سنجاق شده https://eitaa.com/joinchat/895877821C9e02193c78 از امروز جدی و حسابی میخواهیم بریم تو کار شیرینی عید با قنادان معروف 😍👏
این کانال خودمونه توش شیرینی فقط میزنم از قنادان و کارگاههای قنادی دنبال کنید ضرر نمیکنید👆
گل‌های مارشمالو buttercreamboutique20
همین ابتدای امر بهتون بگم که این کلیپ آموزشی و این کپشن از پیج خانم مداحی از «نیلکام کیک» کپی شده (البته با هماهنگی و اجازه صاحب پیج 😉) که چون از استنسیل جذاب کد۱۰۲ پیج ِما در ویدیوشون استفاده کردن ما(@arnia.stamps) ازشون برایshare این ویدیو اجازه گرفتیم🙏 حالا بریم سراغ آموزش: 👇 اجرای تکنیک استنسیل روی خامه دغدغه خیلی از دوستان هست🥴 روشهای مثل فریز کردن کیک، خیس کردن یا چرب کردن پشت استنسیل و ... اگرچه کمک کننده است ولی بازم اگه دستتون کند باشه خروجی تمیزی بهتون نمیده.🥴 @nilkamcake @nilkam.cake @arnia.stamps 👈👈👈استنسیل از این پیج پس این پست رو ذخیره کن که یه راهکار ویژه برات دارم😉👌 🌟تاکید: همین ابتدای امر بهتون بگم که این راهکار ویژه، رسپی مخصوص استاد یعقوبی بزرگوار هست که توی ورکشاپی که با ایشون داشتیم ازشون یاد گرفتم. پس لطفا هروقت از این کاور استفاده کردین، حتما ایشون رو دعا کنید. 🌼بعد از اینکه کیکتون رو خامه کشی کردین، سطح کیک رو با یه لایه نازک از یه کاور مخصوص به نام «کاور استنسیل»، کاور کنید. 🌟دستور «کاور استنسیل» رو پایین براتون نوشتم. 🌼بعد از کاور، کیک رو یکی دو ساعت داخل یخچال بزارین تا کاور خودش رو بگیره. 🌼بعد براحتی و بدون اینکه نگران چسبیدن استنسیل باشید، میتونید استنسیل رو روی کیک بزارید.@arnia.stamps 🌼بعد به کمک پالت مقداری خامه و یا مقداری از همون «کاور استنسیل» رو روی استنسیل بزنید و با کاردک صاف کنید. 🌼حالا به آرومی استنسیل رو بلند کنید.@arnia.stamps دستور کاور استنسیل: شکلات سفید ما(یه شکلات تخته ای نرمه که مال شرکت شوکوما هستش) پنیر ویلی یا ماسکارپونه روغن مایع به ازای هر یک کیلو شکلات۱۰۰گرم پنیر ویلی و پنجاه گرم روغن مایع شکلات را با همزن بزنید تانرم بشه بعد پنیر خامه را اضافه کنیدو هم بزنید و در اخر روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید 🌼و تامام #استامپ#ابزار_قنادی#استنسیل_روی_خامه#استامپ_برجسته#استنسیل_کیک @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁