eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم داشتم ایتا می‌چرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍 از روزی که عضو شدم بقییه کانالامو چک نکردم فقط تو این کانالم😁 اونقدر که از جذابیت غذاها پست میزنه لذت میبرم😍 کثیف تمیز باکلاس خنده دار https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکه یا واقعی؟ کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه یا واقعی؟😱😳 یک پست حال بهم زن تقدیم به اونایی که میگن پست حال بهم زنم بزنید ما دوست داریم😁😁🤦‍♀ کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
🖐آموزش کیک خیس شکلاتی😋❤ 😍🙏🙏❤🌷 لازم (سینی 20/30) 👇 10 عدد تخم مرغ 400گرم پودر شکر 350 گرم شیر به دما محیط 200گرم روغن مایع 450گرم آرد 80گرم پودر کاکائو 1قاشق چایی خوری وانیل نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دما فر170 ابتدا تخم مرغ و پودر شکر رو 12دقیقه با دور تند هم میزنیم هم میزنیم تا قشنگ سفید و کرم رنگ بشه و حجم بگیره شیر و روغن مایع رو میریزیم داخلش آرد، پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر که از قبل الک کردیم کم کم بهش اضاف میکنیم منظم هم میزنیم تا صاف بشه سعی کنید کم هم بزنید مواد رو داخل سینی 20/30 که از قبل چرب کردیم میریزیم روش رو صاف میکنیم و دما 170درجه میندازیم فر وقتی از فر در اومد کاغذش بر میداریم و به دلخواه برش میدیم ومیریم سراغ اماده کردن سس شکلاتی شکلاتی🌹👇 300گرم شیر 100گرم روغن مایع 100گرم شکر 30گرم پودر کاکائو یک قاشق نوتلا👇👇 همه مواد سس رو میزاریم رو اجاق و هم میزنیم تا جوش بیاد وقتی جوش اومد 5دقیقه رو گاز بجوشه و هم بزنید سس داغ رو میریزیم رو کیک  و نوش جان میکنیم😋امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید 🙏❤🌷 #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک خرگوش پیج منبع @behroz.soleymani @behroz.soleymani سلام عزیزای دل،حالتون چطوره؟؟ امیدوارم خوب و‌عالی باشین🌹 آموزش کیک خرگوشی با بیس خامه توضیح: برای درست کردن این کیک از نون اسفنجی و خامه گلرود استفاده کردم برای گوش خرگوش از یه مقوای بهداشتی کار کردم،شما از فوندانت هم میتونین تستفاده بکنین و برای چشم از فوندانت استفاده کردم﮼ @behroz.soleymani @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
تو نیم ساعت این الماس های فوق العاده خوشمزه رو درست کنید😍 @behh_food @behh_food بخدا عاشقش میشین فقط کافیه یکبار امتحانش کنید👌😋 شیرینی الماسی پرتقالی🍊🍊🍊 مواد لازم برای 50 عدد شیرینی سفیده ی 1 عدد تخم مرغ 120 گرم شکر دانه ریز 300 گرم آرد بادام 50 م ل آب پرتقال طبیعی زست 1 عدد پرتقال (فقط قسمت نارنجی) 1 ق چ بکینگ پودر پودرقند برای غلتاندن شیرینی مربا یا مارمالاد برای پر کردن 👈داخل کاسه ای تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و با نوک انگشتان خمیر رو جمع کرده و ازش به اندازه ی یه گردوی کوچیک برداشته و داخل دست گرد می کنیم. شیرینی ها رو حسااااااابی😅 داخل پودرقند غلتونده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، با فاصله چیده و وسط اونا رو با هر چیزی که داریم گود می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه گذاشته. بعد از پخت و خنک شدن داخل حفره ها رو با مارمالاد یا مربا پر می کنیم. نوش جان 🥰 @behh_food @behh_food . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁