9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
@cakeyousef_com
.
.
❌نکات مهم کیک کاستلا👇
.
میزام مواد استفاده شده در فیلم دو برابر دستورالعمل ارائه شده میباشد و مناسب قالب 25×25 است .
.
کیک کاستلا به خاطر بافت خاص و بسیار لطیفی که دارد بعد از خارج شدن از فر کمی پف آن کم شده و کیک جمع میشود این مسئله عادی در پخت کیک کاستلا هست .
.
پخت این کیک در دو مرحله صورت میگیرد ابتدا به مدت 60 تا 70 دقیقه با فر روشن و سپس 30 دقیقه با فر خاموش انجام میگیرد
.
هنگام خارج کردن از قالب دقت کنید چون کیک بسیار لطیف بوده و احتمال خرد شدن کیک وجود دارد .
.
بعد از اینکه خمیر کیک داخل قالب ریخته شد حتما به کمک سیخ چوبی گلوله های باقی مانده در خمیر را حل کنید .
.
این کیک بسیار خوشمزه و لطیف، بر پایه کیک های کافه ای میباشد
.
❌دستورالعمل کیک کاستلا 👇
مناسب قالب مربع 15×15
مناسب قالب گرد 20تا23
.
کره 100 گرم
شیر 100گرم
زرده تخم مرغ 6 عدد
سفیده تخم مرغ 100 گرم
آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
وانیلین نصف قاشق چای خوری
آب جوش 1 قاشق غذا خوری
نسکافه گلد 2 قاشق غذا خوری
حرارت فر 150 درجه
تایم پخت با فر روشن : 60 دقیقه
تایم پخت با فر خاموش: 30 دقیقه
استراحت بعد خارج شدن از فر نیم ساعت تا 1 ساعت داخل قالب
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
این پست متنی رو حتما ذخیره کنید چون به دردتون میخوره.😊
.
@cakeyousef_com
.
احتمالا شما هم دوست داشتید طعم های متفاوتی در خامه تست کنید
تو این پست قراره با روش های رایج برای طعم دار کردن خامه آشنا بشیم که شناخت بهتری به مواد های ترکیبی با خامه داشته باشید.
.
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات کپشن رو بخونید 😍👇
.
@cakeyousef_com
.
🙏🌹
.
برای شکلاتی کردن خامه از ترکیب روغن مایع و پودر کاکائو استفاده شده.
برای رنگ آمیزی توپ های فوندانت از رنگ اکلیل طلایی استفاده شده.
.
حتما کیک بعد خامه کشی 1 ساعت فریز شود
.
برای پایه گذاری بهتر توپ ها روی بدنه میتونید در چند قسمت خلال چوبی پایه گذاری کنید.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁