eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.6هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر حرفه ای کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. @cakeyousef_com . . ❌نکات مهم کیک کاستلا👇 . میزام مواد  استفاده شده در فیلم دو برابر دستورالعمل ارائه شده میباشد و مناسب قالب 25×25 است . . کیک کاستلا به خاطر بافت خاص و بسیار لطیفی که دارد بعد از خارج شدن از فر کمی پف آن کم شده و کیک جمع میشود این مسئله عادی در پخت کیک کاستلا هست . . پخت این کیک در دو مرحله صورت میگیرد ابتدا به مدت 60 تا 70 دقیقه با فر روشن و سپس 30 دقیقه با فر خاموش انجام میگیرد . هنگام خارج کردن از قالب دقت کنید چون کیک بسیار لطیف بوده و احتمال خرد شدن کیک وجود دارد . . بعد از اینکه خمیر کیک داخل قالب ریخته شد حتما به کمک سیخ چوبی گلوله های باقی مانده در خمیر را حل کنید . . این کیک بسیار خوشمزه و لطیف، بر پایه کیک های کافه ای میباشد . ❌دستورالعمل کیک کاستلا 👇 مناسب قالب مربع 15×15 مناسب قالب گرد 20تا23 . کره                   100 گرم شیر                  100گرم زرده تخم مرغ        6 عدد سفیده تخم مرغ   100 گرم آرد                    100 گرم شکر                  100 گرم وانیلین              نصف قاشق چای خوری آب جوش          1 قاشق غذا خوری نسکافه گلد        2 قاشق غذا خوری حرارت فر   150 درجه تایم پخت با فر روشن   : 60 دقیقه تایم پخت با فر خاموش: 30 دقیقه استراحت بعد خارج شدن از فر نیم ساعت تا  1 ساعت داخل قالب @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
این پست متنی رو حتما ذخیره کنید چون به دردتون میخوره.😊 . ‌‌‌‌‌‌@cakeyousef_com . احتمالا شما هم دوست داشتید طعم های متفاوتی در خامه تست کنید تو این پست قراره با روش های رایج برای طعم دار کردن خامه آشنا بشیم که شناخت بهتری به مواد های ترکیبی با خامه داشته باشید. . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات کپشن رو بخونید 😍👇 . @cakeyousef_com . 🙏🌹 . برای شکلاتی کردن خامه از ترکیب روغن مایع و پودر کاکائو استفاده شده. برای رنگ آمیزی توپ های فوندانت از رنگ اکلیل طلایی استفاده شده. . حتما کیک بعد خامه کشی 1 ساعت فریز شود . برای پایه گذاری بهتر توپ ها روی بدنه میتونید در چند قسمت خلال چوبی پایه گذاری کنید. . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁