eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن👇🏻 خب این یکی از بهترین میان وعده های رژیمی و سالمه ک میترکونه انقد ک خوشمزه و لاکچری بهت لذت میده🤤 ترکیبات خفن 💖 سیس رایس ۵ عدد کره بادوم زمینی ۲ ۳ قاشق غذا خوری شیره انگور یا خرما ۲ ق .غ شکلات تلخ ب میزان دلخواه کمی نمک پودر کاکائو ۱ ق. چ سیس رایس هارو طبق ویدیو خورد کنین و با کره بادوم زمینی و شیره دلخواهتون ب همراه یک قاشق چایی خوری پودر کاکائو ترکیب کنین برای تاپینگ روش هم از شکلات تلخ بن ماری شده استفاده کنین و اگ دوس داشتین یکم نمک دریایی روش بریزین💫😌 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانه کیک،شیرینی،دسر
بیسکویت #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بیسکویت شیر عسلی @_.ideamarket._ -,✎مواد لازم: - ۳۰۰ گرم آرد - ۱۰۰ گرم کره هم دمای محیط - ۱۵۰ گرم شیرعسلی - نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر - یک پنس نمک -,✎طرزتهیه: 1. آرد، بیکینگ پودر و نمکُ در ظرف بریز و مخلوط کن. 2. کره هم دمای محیط و شیرعسلی رو اضافه کرده و سریعاً با هم مخلوط کن، مهم اینه که زیاد ورز ندی، فقط یکدست بشه کافیه. 3. خمیرُ در سلفون بپیچ و حداقل نیم ساعت در یخچال بذار. 4. بعد از استراحت، خمیرُ روی سطح آردپاشی شده بذار و با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر باز کن. 5. با یه کاتر دالبر شکل‌ موردنظرتو به خمیر بده. 6. خمیرها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و مانند فیلم بهشون شکل بده، سوده خانم با نقطه‌های کوچیکی که دورتادور خمیر ایجاد کردن بهش شکل دادن، شما می‌تونی شکل دلخواه خودتُ بهش بدی. 7. در فر 160 درجه از قبل گرم شده (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) بپز. -,✎برای تهیه شیرعسلی: - ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر - ۲۰۰ گرم شکر - ۵۰ گرم کره -,✎طرزتهیه: 1. شیر، کره و شکرُ در یک قابلمه یا تابه نسوز بریز و روی حرارت متوسط قرار بده. 2. نکته مهم در این مرحله اینه که قبل از به جوش امدن شیر باید موادُ هم بزنی تا شکر بطور کامل حل بشه و گوله گوله نشه. 3. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کنه، سریعا حرارتُ تا حد ممکن کم کن و هر چند دقیقه یک بار موادُ هم بزن تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر برسه (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه). 4. هنگامی که حجممواد کم شد و رنگش تیره‌تر شد، آمادست، یه کم که بمونه غلیظ‌ترم میشه. 5. حالا اجازه بده شیرعسلی در دمای محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای بریز. (میتونی از شیرعسلی آماده استفاده کنی😉) ❗نکته: *برای تهیه شیرعسلی بسیار مهمه که حرارتُ کم نگه داری و مدام هم بزنی، در غیر این صورت ممکنه ته شیر بسوزه و بو و طعم سوخته بگیره. *برای بیسکوئیت کاکائویی همین میزان مواد تکرار بشه فقط از آرد ۲قاشق غ بردار و بجاش پودرکاکائو بریز. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
‌ یه پسر دایی ۱۸ ساله دارم نکبت انگار خبر داشت از ۱۶ هزار دلار میاد رو ۷۰ هزار دلار جوری درامد زد که الان یه دنا پلاس توربو خریده بیشور 😑😂 بهم نمیگفت چجوری و از کجا میدونست. خفتش کردم دیدم از این کانال یاد گرفته 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3302162797Caa778d4939
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🕯 🔮 بگو هستی تا بگم از چه راهی میتونی به عالی برسی ؟ فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند 👆 برا منو دقیقا درست گفت 😐✌️
‌ 🤫رازهای خیاطی که هیچ‌جا بت نمیگن همونطور که میدونی خیاطی بیشترش فوت و فنه ...🧶🪡 نمیتونی لباس مورد علاقتو بدوزی؟😑 میخوای با خیاطی کسب درامد کنی؟👀 🧕من ۱۷ سال تجربه خیاطی و ۵سال تجربه تولیدی دارم که قراره تمام راه رو در اختیارت قراربدم😌👇 https://eitaa.com/joinchat/989528369C60fde85416
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
✂️کانال یکی از بهترین کانال آموزشی هست و کلی آموزش رایگان هم دارن .... ریتم آموزشیشون متفاوته 👌 یعنی خیلی سریع یاد میگیری 👗خواهرم تو آموزش هاشون شرکت کرده یک ماه نشده چنتا لباس دوخته که هرکی میبینه میگه از کجا خریدی😳 👇 https://eitaa.com/joinchat/989528369C60fde85416
نگو که هنوزم با مایه خمیر پیراشکی درست میکنی 😅 بیا من یه پیراشکی راحت و اسون بهت اموزش بدم😋😋 @biita.mosavi @biita.mosavi ❌️قلقلش فقط حرارت کم وقت سرخ کردن هست همین ❌️ پیراشکی فوری ❤️مواد لازم❤️ شکر ۱۰۰ گرم نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل شکری ۱ ق مربا خوری سرخالی ارد سفید قنادی۱۷۰ گرم یک لیوان و یک سوم لیوان بکینگ پودر ۳ ق م ماست ۲۱۰ گرم یک لیوان ✅️تخم مرغ و شکر و وانیل ۸ دقیقه با همزن دستی یا ۳ دقیقه باهمزن برقی هم بزنید همینکه کمی غلیظ شد کافیه نیاز نیست دونه های شکر کامل حل بشه بکینگ پودر به ماست اضافه کنید ۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید تا فعال بشه و حباب بزنه ✅️بعد سریع به تخم مرغ اضافه کنید درحد ۵ ثانیه هم بزنید ارد رو هم الک کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید ✅️روغن با حرارت کم بذارید خوب داغ بشه ۲ ق غذاخوری یا یک اسکوپ بستنی از مواد داخل روغم بریزید و روش با قاشق روغن بریزید کمی که رنگ گرفت زیر و رو کنید حدود ۷ دقیقه طول میکشه کاملا سرخ بشه ✅️پیراشکی ها رو از روغن بکشید بذارید سرد بشن اضافی هاش و جدا کنید و بدلخواه با شکلات و ترافل تزیینشون کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
واقعآ از رنگ و بوی فرار میکنید ؟! اگه بدونید چطور مثلِ معجزه میتونه رو از سردی و گرمی دراره و کنه ، میگرنی رو خاموش ، رو محکم و ، رو پوچ و رو برفی کنه و ... صد درمانِ دیگه که هر کسی براتون لو نمیده 👌 طرز استفادش برای هر مشکل رو اینجا گذاشتم بفرمایید👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
✅ ۳خوراکی که از نظر طب سنتی باعث ابتلا به میشود و اکثرا اطلاع ندارن ومصرف میکنن 👈⛔️لطفا ازخوردن آنهاخودداری کنید 🤒بخوانید و منتشر کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
پشمکی مخصوص شب عید 👇