eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لباسشویی تاشو 😳 نوبره والا😉 ♾♾♾♾♾♾♾♾♾ 💥کوچکترین لباسشویی دنیا💥 ❇️ مخصوص ، ❇️ عالی واسه ❇️ کیفیت محشرررررره👌 ♾♾♾♾♾♾♾♾♾ 🛒سبد خرید 🧮فروش اقساطی https://eitaa.com/joinchat/1337983235C2392fc559d 🧨هر شب داخل کانال تخفیفی دارن
هدایت شده از 
اینجا چخبره😳😳😳😳 حراجیاش کل ایتارو ترکونده😳😳 امروز و فردا بزرگترین حراجی ایتارو داره بدو که جا نمونی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1337983235C2392fc559d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک آسون تر از همیشه😉فقط کافیه خلال دندان داشته باشید تا این ترفند جالب رو اجرا کنید😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳 @omid_shirinii رسپی سس فرانسوی ۷۵ گرم آب ۱۵۰ گرم گلوکز ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات ۵۰‌ گرم مس ژلاتین ۱۲۵ گرم خامه صبحانه 🔴 مس ژلاتین ۸۰ گرم آب ولرم ۲۰ گرم ژلاتین طرزتهیه آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست 🔴 طرزتهیه پوس ماری ۱۰۰ گرم گلوکز رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه نکته سوس نباید داغ باشه وقتی می‌ریزی رو کیک نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین اجتماع دختران انقلاب ساعت۱۶:۳۰ در ورزشگاه صـد هزار نفره آزادی ❤️همراه با اهدای روسـری متبرک به حرم اباعبدالله الحسین(ع) 🏴 و همراه با پذیرایی موکب های اربعینی ❌جهت اطلاعات بیشتر وارد کانال زیر شوید👇 https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
هدایت شده از 
😍دلت میخواد روسری متبرک به حرم امام حسین (ع) بگیری؟؟؟؟حتما ساعت۱۶:۳۰ بیـا ورزشگـاه صــدهـزار نفره آزادی اجتماع خانوادگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی دو رنگ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 by:@sukrankaymak💐 محلبی دو رنگ(پودینگ دو رنگ) ✅مواد لازم برای پودینگ سفید : شیر 4 و نیم لیوان آرد 1 لیوان پودر قند 2 سوم لیوان وانیل 5 گرم کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری ✅مواد لازم برای پودینگ شکلاتی : شیر 2 و نیم لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری سر پُر نشاسته 1 قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان وانیل 5 گرم پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شکلات 50 گرم ✅طرز تهیه : شیر ، آرد ، و پودر قند را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید بعد از اینکه به جوش آمد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. لیوانها را داخل قالب کیک یزدی به صورت کج بگذارید و از محلبی داخل لیوانها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.(محلبی شکلاتی هم به همین صورت درست کنید) وقتی محلبی به صورت کج خودشو گرفت از محلبی شکلاتی داخل لیوانها بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل خودشو بگیرد بعد از خنک شدن از یخچال بیرون بیارید و تزیین کنید. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
📣میدونستی دوباره معلم جذب میشه؟ ✅ اگــــــــه لیــســانـس داری ✅ یا حـــوزوی سطــح ۲ ای ✅ و زیر۴۰ سال سن داری حتما روی لینک زیر بزن تا شرایط معلم شدن رو بدونی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/585826589Cd0a274a826 معلم شدن رو قبولی های نهایی امسال «معلم شو» تضمین کردند 💯🔥☝️ این دفــعه جــا نمــونید ⚠️ .
هدایت شده از 
🟢 شروع برنامه مطالعاتی با منبع قبولی برای معلم شدن در مهر ۱۴۰۴ 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/585826589Cd0a274a826 ✓کارنامه های قبولی نهایی امسال ✓ آیا رشته شما جذب میشه؟ ✓ با ۴۰ سال سن میشه شرکت کرد؟ همه رو تو کانال معلم شو ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/585826589Cd0a274a826 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇 @cakeyousef 🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد @cakeyousef مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی 🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇 تخم مرغ 1 عدد آرد 32 گرم شکر 30 گرم نشاسته ذرت 5 گرم پودر کاکائو 3 گرم آب یا شیر 5 گرم روغن مایع 15 گرم بکینگ پودر 1 گرم ==================== 🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰ تخم مرغ ۶ عدد آرد ۱۹۲ گرم شکر ۱۸۰ گرم نشاسته ذرت ۳۰ گرم پودر کاکائو ۱۸ گرم آب یا شیر ۳۰ گرم روغن مایع ۹۰ گرم بکینگ پودر ۶ گرم دمای پخت ۱۸۰ درجه تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇 @cakeyousef یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹 شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم. دستورالعمل شوکوآرت ژلاتین ۵۰ گرم آب ۲۰۰ گرم گلوکز ۴۰ گرم گلیسیرین ۳۰ گرم شکلات ۲۵۰ گرم رنگ ژله ای به میزان نیاز 🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم. 🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم. 🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده می‌کنیم. 🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم. 🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده می‌ریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم. 🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا مواد کاملا سفت شود. 🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم. 🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم. 🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از مسجد حضرت قائم(عج)
🎴 کمک به خانواده‌ای که ۳ عضو آن دچار بیماری خاص M.s شدن...! 🏮 پدر و دو پسر خانواده مبتلا به ام اس هستند، تا قبل از بیماری شرایط خوبی داشتند اما الان شرایط براشون خیلی سخته و متاسفانه بدلیل نبود امکانات بهداشتی و لوازم مورد نیاز دچار زخم بستر شدند. برای تهیه‌ی تشک و لوازم بهداشتی مورد نیاز با هر مبلغی که توان دارید شریک باشید؛ حساب و خیریه‌ی مسجد حضرت قائم(عج) 👇👇 ●
5041721113100847
مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می‌شود 🏮اطلاعات بیشتر👈 @mehr_baraan
هدایت شده از 
سلام؛ عزاداری ها قبول باشه؛ به نیت فرج امام زمان(عج)، آمرزش اموات و رفع گرفتاری‌ها کمک حال این خانواده باشیم. همیشه فرصت کافی نداریم و هیچکدوممون از فردای خودمون خبر نداریم! پس همین الان اقدام کن و بخشی از این کار خیر ...💔 گزارش خیریه رو در کانال زیر ببینید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2846883849Cbf3af7a7e9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آتشی منبع پیج @cakeyousef فایر کیک یا کیک آتشی این روزها خیلی ترند شده و طرفدارهای خیلی زیادی پیدا کرده با همین تکنیک ساده میتونید فروش خودتون رو بالا ببرید. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسوره کاری کیک کپشن مهم👇 تزئین کیک با ماسوره همیشه طرفدارهای خاص خودش رو داشته در این نمونه کار از باتر کریم برای ماسوره کاری استفاده شده. منبع پیج @cakeyousef یکی از بهترین باترکریم هایی که میتونید براق این کار استفاده کنید باترکریم آمریکایی هسن شما طرفدار تزئین ماسوره هستید؟ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از 
. من فکر می کردم لاک نمازی اگه آب بهش بخوره پاک میشه، چون یدونه قبلا خریده بودم که حتی با عرق دست پاک می شد. ولی این حتی با ظرف شستن هم پاک نشد و هر وقت خودم خواستم به راحتی کنده شد👌 https://eitaa.com/joinchat/225509378Cab674456b1 🔴با این لاک نمازیا برا همسری دلبری کن😍👆 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇 @cakeyousef یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹 شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم. دستورالعمل شوکوآرت ژلاتین ۵۰ گرم آب ۲۰۰ گرم گلوکز ۴۰ گرم گلیسیرین ۳۰ گرم شکلات ۲۵۰ گرم رنگ ژله ای به میزان نیاز 🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم. 🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم. 🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده می‌کنیم. 🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم. 🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده می‌ریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم. 🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا مواد کاملا سفت شود. 🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم. 🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم. 🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از 
برای حال خوبت هزینه کن و هر روز صبح را با این کانال شروع کن . 🌻🌻 . کانال محمد بصیری در ایتا افتتاح شد . 🌻🌻 🔅پادکست های انگیزشی استاد 🔆تکنیک های رایگان موفقیت 🔅برنامه ریزی پیشرفت 🔆کوچینگ و توسعه فردی ارزش آموزش ها بیش از ۱۰۰ میلیون و بصورت رایگان برای شما عزیزان👇 https://eitaa.com/joinchat/3489858376C7218be6f40 رایگان برای شما👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودی توسط این خانم باصفا😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کاتر و مهر شیرینی پزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند راز برای کوکی ها کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی پنجره ای 👇
سلام خوبين همه ❤️ این شیرینی رو یادمه قبلااانا عید خیلیا درست میکردن وخیلی دوستش داشتم هنوزم دارم ومنم اولین بار تو مدرسه راهنمایی که بودم با معلم حرفه درست کردیم وهمیشه خوشم میومده ازش @fereshtenazemii5 @fereshtenazemii5 اي خوشمزه و راحت مواد لازم: نشاسته گل ١/٢ پ ارد ٢/٣ پ گلاب ٢/٣ پ تخم مرغ ٣ عدد طرز تهيه: ابتدا نشاسته و گلاب رو مخلوط مي كنيم و فرصت ميديم تا نشاسته كاملا درگلاب حل بشه. حالا تخم مرغ رو مي زنيم و بعد مخلوط وگلاب و نشاسته و در نهايت ارد رو اضافه مي كنيم . حالا از ظرفي گود استفاده ميكنيم روغن رو در حد شناور بودن شيريني ميريزيم . حالا قالب رو ميگذاريم تا داغ بشه و بعد به اندازه ٢/٣ قالب، قالب رو داخل مواد مي كنيم و در روغن قرار مي دهيم تا شيريني از قالب جدا شود. فقط اينكه حتما مرتب مواد رو هم بزنيد چون نشاسته اش ته نشين ميشه. ميشه به مواد كاكائو، زعفران و يا رنگ خوراكي اضافه كرد که من کمی زعفرون برای خوش رنگ شدنش زدم نوش جان❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🍰کیک شکلاتی