فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون یا نان مسله درکدام است؟😄😁
زحمت این نون با حاج خانوم مادرشوهرم بودش که برامون درست کردن
بچها این نون با خمیر نوانوایی تو قابلمه روی گاز درست شده حتما ذخیرش کن لازمت میشه
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
همون به زبون محلی لَوِه نون بهش میگیم
یعنی نان تابه ایی یا قابلمه آیی😄
مواد لازم
خمیر نانوایی خمیر نان بربری یا قلاچ 😄
من ۶عدد خریدم
شما کمتر بگیرید
برای دوتا خمیر
یک دونه تخم مرغ
دوقاشق ماست شیرین
شکر دلخواهی درحد یک قاشق
روغن مایع به میزان لازم
بقیه مواد خود خمیر داره ولی به پیشنهاد من از نانوایی های آزاد پز که با آرد سفید درست میکنن بخرید
مواد روباهمورز میدید تا بخورد هم برن سیاه دونه وکنجد دلبخواهی هستش درحین کار با روغن دستتونم چرب کنید ورز میدید
حدودا۴۵دقیقه استراحت میدیداون تابه یا قابلمه روچرب کنید خمیر توهمون ظرف استراحت بدید با همون ظرف روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید
وقتی دیدید پف کرد بلافاصله برش نگردونید باید صبرکنید کامل مغز پخت بشه روی خمیر سفت میشه ودورش قرمز میشه مشخص میکنه اگه سریع بعد پف برگردانید داخلش خمیر میمونه
سعی کنید شعله پخش کن بزارید حتما تا با شعله فاصله داشته باشه یساعت حدودا زمان میبره تا خوب مغز پخت بشه بعد پخت برش گردونید تا طرف دیگشم قرمز بشه
این نون معرکست تغذیه عالی برای مدرسه بچها هممیشه
بچها گفتم خیلی دیر فهمیدم یعنی دیر یاد گرفتم .حاج خانوم خداروشکر درسلامت ودرقید حیات هستن🤭
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل ضد سرماخوردگی و تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن 😋🍋🍊🍯🍡
بفرستش برای اونی که بچه مدرسه ای داره 👈🏻📤
الان که فصل پاییز شروع شده و سرماخوردگی و ویروس جدید وگلو درد و… دوباره زیاد میشه بهتون پیشنهاد میدم حتما این پاستیلو درست کنید بزارید یخچال و روزی دوسه تاشو میل کنید 🤌🏻👌🏻😋
@mamane.ahoora
پودر ژلاتینی هم که داخلش استفاده شده برای پوست صورت و استخونامون هم خیلی مفیده 😌🤌🏻
برای درست کردنش به چی احتیاج داریم :👩🏻🍳
سه ق غ پودر ژلاتین بدون افزودنی 🥄
نصف لیوان اب 🍶
اب مرکبات ( پرتقال ، لیمو ترش ، نارنگی ، گریپ فروت )🍋🍊
عسل یا گلوکز مایع 🍯
اگر دوس دارید عین پاستیل قوام زیادی داشته باشه دو ق گلوکز مایع رو روی بخار کتری بزارید و وقتی روون شد توی اب مرکباتتون بریزید هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد داخل قالب بریزید 😋
اینطوری بچه ها توی مدرسه هم همراه خودشون میتونن ببرن 👌🏻😋
مراحل درست کردنشو کامل توی ویدئو توضیح دادم 😇
تا یک هفته میتونید داخل یخچال نگه دارید 🧊
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات سیب😋
<<<<<<<<<>>>>>>>
@amirr_paz
@amirr_paz
رفقا این یه دونات خیلی راحت که خمیرش هم اصلا نیازی به استراحت نداره و خیلی طعم خوبی داره
مزه این دونات با ترکیب سیب و دارچین انقدر خوبه که حالتون رو جا میاره.
اینارو میخوایم
تخم مرغ یک عدد
آرد نصف پیمانه
دارچین ۱ ق.چ
بکینگ پودر ۱ ق.چ
وانیل ۱ ق.چ
شکر ۱ ق.غ
شیر یک لیوان
نکته موادتون نه انقدر باید شل باشه نه خیلی سفت و خمیری.
بعدش بزنید تو شکر و با نوتلا سرو کنید و حالشو ببرید❤️
<<<<<<<<<>>>>>>>>
@amirr_paz
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بادام زمینی شکلات😍
سلام سلام
اینم از یه کوکی خفن و خوشمزه که بعید میدونم کسی باشه ازش خوشش نیاد😋
توجه توجه ❌
من توی ویدئو مواد رو دو برابر درست کردم
چیزایی که لازم داری:
کره ۱۱۵ گرم
شکر قهوه ای ۹۰گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۷۵ گرم
پودر کاکائو ۴۰گرم
نشاسته ذرت ۱ ق غ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
نمک یک پنس
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
بادام زمینی۵۰ گرم
کره بادام زمینی برای وسط خمیر
اول کره و شکر هارو باهم،اونقد بزنید که کرم رنگ بشه.
وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.
آرد،پودر کاکائو،نشاسته ذرت،جوش شیرین و نمک رو الک کنید و به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر هم شکلات و بادام زمینی خرد شده رو به موادتون اضافه کنید.
خمیرتون رو با در بسته نیم ساعت به بالا توی یخچال بذارید و بعد گوله های از ۴۰ گرمی تا ۷۰ گرمی بگیرید و وسطشون کره بادام زمینی بزنید دوباره گوله کنید و بذارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زردنون شمالی ها یانون برنجی یا بنجی نون؟
هرچی که هست فوق العادست🥰 اون قدیما برای مراسماشون درستش میکردن
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
حتما ذخیرش کن راحت و خوشمزه هستش
دولیوان برنج
یک کیلو شیر
یک لیوان شکر
یک قاشق چایخوری زردچوبه
گلاب به دلخواه نصف پیمانه
یا یک قاشق چایخوری هل هم عالیست میکنه
برنج رواز قبل بخیسونید بعدبهش شیر وشکر و زردچوبه وگلاب رو اضافه کنید بزارید بپزن تا آبش خشک بشه و باید برنج دم بکشه بعد دم کشیدن که خنک شد به اندازه آیی که میخواید از برنج برمیداری تو دست بهش شکل میدید
اگه به دستتون میچسبید به دستتون وکمی به به برنج آرد بزنید دیگه نمیچسبه
بعد تو روغن داغن دوطرفش روسرخش کنید
اگه احساس کردید شیرینیش کمه خودتون کمی پودر قند یا شکر بعد سرخ شدن وخنک شدن اضافه کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت چای کیسه ای😁
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب تغذیه مدرسه هم هست🥰
هممناسب عصرونه بزرگترها
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
@cake_happy_gorgan
چیز خاصی هم نداره مواد لازمش
آرد رو مادرشوهرم با پیاله آبگوشتی پیمانه میکنن
ولی شما میتونید اندازه هارو کمتر کنید
اندازه پیاله تو فیلم هست
برای دو پیاله ارد که تو فیلم هست
یک دونه تخم مرغ
یک قاشق چایخوری خمیر مایه
سه قاشق ماست
دوقاشق شکر
برای مواد میانی
پودر کنجد وپودر گردو وهل ودارچین روباهم مخلوط میکنیم
آب ولرم وروغن مایع کنار دستتون باشه
آرد ولرم روکمکم اضافهمیکنید تا آردش ازبین بره زمانی که ورز میدید روغن هم کمکم به دستتون میزنید وخمیر روورز میدید
دوساعت بهخمیرراستراحت میدید بعد دوساعت زرد چوبه وروغن روباهم مخلوط میکنی دستت روچرب میکنی حاجخانوم از روغن کرمانشاهی استفاده کردن چونه های که میخوای برمیداری خمیر روباز میکنید واز مغزیجاتی کهگفتم داخل خمیر قرار میدید وسرش روجمع میکنید ویک ربع دیگه استراحت میدید برای رومال هم از تخممرغ وزردچوبه وکنجد استفاده میکنیم بعد میره تو فر از شعله پایین استفاده کنید.درخین پخت روی نان هم قرمز میشه اگه خواستید وقتی نان پخت برای اینکه روش قرمز تربشه از شعله بالااستفاده کنید وروشنش کنید برای چند دقیقه باشه تا روش قرمز تر بشه🥰
استوری هارو حتما ببین یسری توضیحات اونجاست
منم بودم پشت صحنه بشور بساوا ها بامن بود😉🤭
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯