فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه کرمفیل شکلاتی مقاوم به حرارت 😋
برای انواع 👇
(کیک) ( شیرینی ) ( تارت ) (پیراشکی) ( دسر ) استفاده میشه 🙌
@omid_shirinii
@omid_shirinii
رسپی
۲۰۰ گرم آرد
۸۰۰ گرم شیر
۴۰۰ گرم شکر
۳۰ گرم شکلات
وانیل نصف قاشق چ
هل یک قاشق چ
✅️ رسپی خانگی
۵۰ گرم آرد
۲۰۰ گرم شیر
۱۰۰ گرم شکر
۱۵ گرم شکلات
وانیل نک قاشق چ
هل نصف قاشق چ
نکته 1️⃣ وقتی میپزید زیر اجاقگاز خیلی کم باشه مثل برنج
نکته 2️⃣ عجله نکنید تا ۱۵ دقیقه بپزید
نکته 3️⃣ نزارید شیر و شکر بجوشه یا به نقطه جوش برسه همین که گرم شد کافیه
نکته ️4️⃣ وقتی آرد اضافه شد به همزدن مدام ادامه بدین 🙌
نکته 5️⃣ اگه احساس کردین خیلی سفت شده کمی آب جوش اضافه کنید
#کرمفیل_شکلاتی #شکلات #شکلاتی #کیک_شکلاتی #امید_شیرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چیزکیک پیشنهاد خوب برای کافی شاپ ها 😋🤌
@omid_shirinii
@omid_shirinii
این رسپی مناسب قالب سایز ۲۰ هست🙌🌱
رسپی
۶۲۵ گرم پنیر خامه ای
۲۵۰ گرم شکر
۴ عدد تخم مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
۳۲۵ گرم خامه صبحانه
۳۰ گرم آرد
۱۰ گرم نشاسته ذرت
۱ قاشق نمک غ
طرزتهیه
داخل ظرف شیشه ای پنیر خامه ای ریختم کمی با همزن دستی هم زدم صاف شد تو ۳ مرحله شکر اضافه کردم شکر مجاز شد دونه دونه تخم مرغ اضافه کردم و آروم آروم هم زدم بعدش زرده تخم مرغ اضافه کردم
داخل یه ظرف جدا
خامه صبحانه نشاسته نمک و وانیل ریختم کمی هم زدم بعدش باهم میکس کردم کمی هم زدم و همین جوری که داخل ویدئو دیدین موقع ریختن داخل قالب کمربندی از صافی رد کردم 🙌🌱
با درجه ۲۲۰ به مدت ۳۵ آلی ۴۵ داخل داخل فر قرار بدین
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته
تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳
@omid_shirinii
رسپی سس فرانسوی
۷۵ گرم آب
۱۵۰ گرم گلوکز
۱۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات
۵۰ گرم مس ژلاتین
۱۲۵ گرم خامه صبحانه
🔴 مس ژلاتین
۸۰ گرم آب ولرم
۲۰ گرم ژلاتین
طرزتهیه
آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود
و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست
🔴 طرزتهیه پوس ماری
۱۰۰ گرم گلوکز
رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید
میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر
من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو
آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم
راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه
نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک
نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین
نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه
نکته سوس نباید داغ باشه وقتی میریزی رو کیک
نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
کیک انار ( ضد جاذبه ) #کیک_انار_بلقیس#کیک_بلقیس
#کیک_ضد_جاذبه_بلقیس
یک ایده برای شب یلدا
تمام نکات را میگم لطفاً توجه کنید . سوالاتی که جوابشون در دستور هست در دایرکت و کامنت پاسخگو نیستم ( با عرض پوزش ) اکثرا سوالاتی میپرسن که در دستور جوابش قید شده . یک کیک ساده درست کنید هر کیکی میتونه باشه .انواع کیکها تو پیچ هست بزنید رو هشتگ #کیک_بلقیس
پودر کیک آماده یا کیک شکلاتی یا ....... هر کیکی میشه . من کیک وانیلی تو قالب 18 سانت درست کردم .
کیک را پختم گذاشتم کاملا سرد سرد شد .
50 گرم شکلات را بن ماری کردم و شکلات را گذاشتم کمی خنک بشه که زیاد شُل نباشه . دقت کنید اصلا نباید بهش روغن اضافه کنید اصلا حتی یک قطره . اگر اضافه کردید شکلاتتان روی کار نمیبنده .
حالا یک چنگال را کمی کج کنید من برای محکم کاری چندتا سیخ چوبی پشت چنگال گذاشتم و با فویل بستم .
حالا کمی شکلات مذاب روی کیک ریخته و چنگال را شکلاتی کنید تا ته کیک فروکنید(مواظب باشین ته کیک سوراخ نشه).
نکته:بعد از فرو کردن چنگال در کیک که محل اتصالش با کیک هست رو شکلات مذاب سرد شده بریزین.تا چنگال تو جاش محکم بشه و لق نزنه یکی دو قاشق شکلات بریزید ده دقیقه دریخچال گذاشته تا شکلات سفت بشه و چنگال محکم باشه یا نیم ساعت بیرون باشه تا شکلات ببنده( به جای چنگال از هر چیزی میتوانید استفاده کنید ولی محکم باشه )
وقتی چنگال سفت شد کم کم روی چنگال شکلات زدم و انارها را با حوصله چیدم ( شکلات اینجا حکم چسب را دارد ) بازم میگم شکلات خیلی روان نباشد چون کار طول میکشه و دیر میچسبه . وقتی انارها را به چنگال چسباندید الان روی کیک را گاناش نسبتاً سفت بریزیم برای دیدن فیلم گاناش بزنید روی این نوشته ی آبی #گاناش_بلقیس
من برای گاناش 100 گرم خامه صبحانه را گرم کردم و 150 گرم شکلات ریختم وقتی آب شد هم زدم تا کمی سفت بشه بعد ریختم روی کیک و بقیه ی انارها را روی گاناش ریختم .
تعدادی مارشملو برای تزیین اطراف کیک چیدم .
حالا یک انار را برش بزنید ولی دو نیم نشه با پشت قاشق انارها را بتکانید تا انارها بریزد حالا این پوست انار را که باید حتما سبک باشد بالای چنگال قرار دهید .
دو سه ساعت در یخچال گذاشته تا گاناش هم کمی سفت شود بعد نوش جان کنید .
#آشپزی_بلقیس
خدا حفظ کنه خانم پرتواعلم رو ،واقعا با نکته های جادویی که میگن زندگی ها رو بهشت میکنن😍منم اشپزخونه رو حسابی گرم کردم اینقد شوهرم جلد خونه شده ،زودتر از همیشه میاد خونه ،با یک ذوقی میپرسه امروز چه خوشمزه ای میخوای بپزی خانوم هنرمندم که دلم میخواد همه دستوراتو بلد بودم براش اماده کنم😍🤦♀
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a