eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑جاریم در قندونمو باز کرد ماتش برد 😁❌ با دهن باز گفت اینا قنده 😳 گفتم نه مقوا رو اینطوری بریدم گذاشتم تو قندون واسه قشنگی 🤣 مادرشوهرم کلی ازم تعریف کرد جاریم داشت از حسادت میترکید😁 خواهر شوهرم با خنده گفت زن داداش اینا رو از کجا یاد میگیری انقد کدبانو هستی 😍 گفتم بیا جون دلم از اینجا کلی ایده و ترفند سفره آرایی و آشپزی یاد میگیرم که واسه هر خانومی لازمه😉 اطلاعات کامل اینجاست😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3171876877C5f7b2ee3f5 تهشم لینکشو به جاریم ندادم بزار از حسادت بترکه بدجنسی یادش بره 🤣
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💖خانومای کدبانو کجای مجلسین؟!☺️ اگه دلت میخواد "خونواده شوهر" میاد خونه تون انگشت بدهن بمونه از سلیقه و جلال و جبروت خونه داریت!😎 معدن کلللل ترفندای سفره‌آرایی و آشپزی برات پیدا کردم عضوشو تا پاک نشده😳😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3171876877C5f7b2ee3f5
. 🥮کیک سه سوته با بافت بی نهایت نرم و پنبه ای ادم دلش نمیاد بخورتش🤩😋 رفت تو لیست که در اولین فرصت درستش کنم Follow:@heavenly_tasty20 🍰غذا زبان مشترک تمام ملل است ترجمه باعشق 🥮کیک اوگورا بخار پز🥮 کیک اوگورا از مالزی می آید. کیک بسیار مرطوب و پفکی است. این روش کاملاً شبیه کیک شیفون است، با این تفاوت که یک تخم مرغ اضافی در خمیر زرده دارد و نیازی به وارونه شدن آن در هنگام خنک شدن نیست. بافت Ogura بین JCC (کیک پنیری ژاپنی) و کیک شیفون قرار دارد. آنقدر مرطوب و نرم است که به تنهایی قابل خوردن است. 🥮~کیک اوگورا~ خمیر زرده 5 زرده 1 عدد تخم مرغ شیر 70 گرم روغن 45 گرم 100 گرم آرد کم پروتئین (آرد کیک) مرنگ 5 تا سفید شکر 75 گرم 6 گرم آب لیمو ➡️ روغن و شیر را با هم مخلوط کنید تا جایی که نوار روغن دیده نشود ➡️ آرد کیک الک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ➡️ 5 زرده و 1 تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ➡️سفیده تخم مرغ را با آبلیمو با سرعت زیاد بزنید وقتی حباب های بزرگ دیده شد 1/3 شکر اضافه کنید ➡️ هم زدن را ادامه دهید و وقتی مرنگ حباب های ریزتری پیدا کرد 1/3 شکر اضافه کنید ➡️ وقتی مرنگ در حین هم زدن کمی خط پیدا کرد، 1/3 آخرین شکر را اضافه کنید ➡️ مرنگ را به حد سفت/متوسط بزنید ➡️ 1/3 مرنگ را روی خمیر زرده بریزید ➡️ خمیر را روی مرنگ متعادل بریزید و خوب تا بزنید ➡️ در قالب مربعی 18*18 سانتی متری بریزید (ته آن را خط بکشید و کناره آن را کمی چرب کنید) ➡️ پخت در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه با حمام آب (بن ماری) ➡️ کیک را از فر خارج کرده و فورا قالب بزنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک برنجی بخار پز 👇
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بهار پز برنجی . 🍚🎂🍰رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون در یک کلمه، این کیک بخار پز بی نهایت خوشمزه است و بافت بی نظیری دارد Follow:@heavenly_tasty20 🍩غذا زبان مشترک تمام ملل است 🥮این چندمین بار است که این کیک اسفنجی را درست می کنم، زیرا بسیار خوشمزه است اگر از قبل از لذیذ بودن کیک برنجی چسبناک سیاه خبر دارید، خوب این کیک دو برابر خوشمزه تر است، بیایید آن را امتحان کنیم. برای فروش هم مناسبه 🥚مواد: 5 عدد تخم مرغ شکر گرانول 170 گرم 1/2 قاشق چایخوری SP 1/2 قاشق چایخوری نمک 🥧مواد اضافی برای خمیر کیک اسفنجی پاندان: 125 گرم آرد پروتئین متوسط 1/2 قاشق چایخوری BPDA 80 میلی لیتر شیر نارگیل 50 میلی لیتر روغن پخت و پز برای طعم خمیر پاندان 🎂مواد اضافی برای خمیر کیک برنجی چسبناک سیاه: 100 گرم آرد برنج سیاه چسبنده 25 گرم آرد پروتئین متوسط 80 میلی لیتر شیر نارگیل 50 میلی لیتر روغن پخت و پز 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل ظرف پخت به قطر 24 سانتی متر مدت زمان بخار پز 25 دقیقه، در ظرف بخارپز با آب جوش، روی بخارپز را بپوشانید، در صورت تمایل می توانید آن را با دستمال بپوشانید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁