eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
5.7هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💛❤️یوسف کیکی ها💛❤️ دستورالعمل و نکات مهم کپشن. 😍👇 @cakeyousef_com . توری مرجانی یکی از تکنیک های جذاب و به نسبت جدید که امروزه خیلی از دکوراتوها از این تکنیک برای تزئین کیک استفاده میکنند. . برای اجرای این توری نیاز به ورق خوراکی (ویفر پیپر) داریم که میتونید خرده های این کاغذ رو هم استفاده کنید تا صرفه جویی در مصرف ویفر پیپر هم کرده باشید . میزان مواد : 👇 . کاغذ ویفر پیپر 6 گرم (یک عدد) آب 90 گرم رنگ پودری به دلخواه . 🔴نکات مهم :👇 . کیفیت ظرف تفلون استفاده شده خیلی خیلی در پخت صحیح توری مهمه و باید از ظرف نچسب استفاده کنید و هیچ گونه چربی نداشته باشه. . ظرف قبل ریختن مواد روی شعله کاملا گرم بشه و بعد ریخته شدن مواد مقداری زیر شعله کم بشه تا نسوزه. . بعد خنک شدن توری ترکیب آب و الکل خیلی کم روی توری اسپره بشه تا باعث خمیر شدن توری نشه . حتما حتما از رنگ پودری استفاده کنید چون رنگ ژله ای دارای روغن هست و روغن باعث چسبندگی توری به ظرف میشه . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی نون خامه ای خانگی منبع پیج https://t.me/omidkohii ۲۵۰ گرم آب ۲۵ گرم روغن مایع ۱۳۰ گرم آرد ۳ عدد تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری شربت بار وانیل نک قاشق غ برای قارچی شدن ۷۰ گرم خمیر خشک ۳۰ گرم مارسبان رسپی کارگاهی ۲ کیلو آب ۴۰۰ گرم روغن مایع ۱ کیلو آرد ۲۷ عدد تخم مرغ ۱ ملاقه شربت بار وانیل طرزتهیه آب و روغن مایع رو بزارید رو اجاق‌گاز اگه از ظرف مسی استفاده کنید خیلی بهتره خودمم نمیدونم دلیلش چیه ولی استاکارم میگفت خوبه و اصلا دلیلش رو نمیگفت بهم😁😉 بعدش که به جوش اومد آرد رو اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا عدی که کاملا خمیر بپزه نباید خمیر بوی خام بودن بده بزارید سرد سرد باشه و شروع کنید به مجاز کردن اول شربت بار اضافه کنید بعدش هم بزنید و دونه دونه تخم مرغ بریزید البته کارگاهی ها دوتا دوتا اضافه کنن اینجا خیلی مهمه باید خوب خمیر رو مجاز کنید نه خیلی شل نه خیلی سفت مثل داخل ویدئو عالیه بعدش بریزید داخل قیف و شروع کنید به قیف زدن اماده فر شد ندازین داخل فر چون میخوام بهت که تا اینجا بامن همراه هستی نکته بگم قبل فر ۱۰ آلی ۱۵ دقیقه خمیری که قیف زدی بزار داخل یخچال بعد بزار داخل فر نتیجشو خودت میبینی😉😍 و همیشه برای نون خامه ای درجه فر ۲۳۰ یا ۲۰۰ نون خامه ای اومد بالا و رنگ گرفت یکم مشهل فرت رو خاموش کن این جوری کاملا داخل نون خامه ای تون میپزه و اصلا بعد فر نمیخوابه ارادتمند شما امید شیرینی https://t.me/omidkohii کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر حرفه ای کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. @cakeyousef_com . . ❌نکات مهم کیک کاستلا👇 . میزام مواد  استفاده شده در فیلم دو برابر دستورالعمل ارائه شده میباشد و مناسب قالب 25×25 است . . کیک کاستلا به خاطر بافت خاص و بسیار لطیفی که دارد بعد از خارج شدن از فر کمی پف آن کم شده و کیک جمع میشود این مسئله عادی در پخت کیک کاستلا هست . . پخت این کیک در دو مرحله صورت میگیرد ابتدا به مدت 60 تا 70 دقیقه با فر روشن و سپس 30 دقیقه با فر خاموش انجام میگیرد . هنگام خارج کردن از قالب دقت کنید چون کیک بسیار لطیف بوده و احتمال خرد شدن کیک وجود دارد . . بعد از اینکه خمیر کیک داخل قالب ریخته شد حتما به کمک سیخ چوبی گلوله های باقی مانده در خمیر را حل کنید . . این کیک بسیار خوشمزه و لطیف، بر پایه کیک های کافه ای میباشد . ❌دستورالعمل کیک کاستلا 👇 مناسب قالب مربع 15×15 مناسب قالب گرد 20تا23 . کره                   100 گرم شیر                  100گرم زرده تخم مرغ        6 عدد سفیده تخم مرغ   100 گرم آرد                    100 گرم شکر                  100 گرم وانیلین              نصف قاشق چای خوری آب جوش          1 قاشق غذا خوری نسکافه گلد        2 قاشق غذا خوری حرارت فر   150 درجه تایم پخت با فر روشن   : 60 دقیقه تایم پخت با فر خاموش: 30 دقیقه استراحت بعد خارج شدن از فر نیم ساعت تا  1 ساعت داخل قالب @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
این پست متنی رو حتما ذخیره کنید چون به دردتون میخوره.😊 . ‌‌‌‌‌‌@cakeyousef_com . احتمالا شما هم دوست داشتید طعم های متفاوتی در خامه تست کنید تو این پست قراره با روش های رایج برای طعم دار کردن خامه آشنا بشیم که شناخت بهتری به مواد های ترکیبی با خامه داشته باشید. . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁