این پست متنی رو حتما ذخیره کنید چون به دردتون میخوره.😊
.
@cakeyousef_com
.
احتمالا شما هم دوست داشتید طعم های متفاوتی در خامه تست کنید
تو این پست قراره با روش های رایج برای طعم دار کردن خامه آشنا بشیم که شناخت بهتری به مواد های ترکیبی با خامه داشته باشید.
.
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات کپشن رو بخونید 😍👇
.
@cakeyousef_com
.
🙏🌹
.
برای شکلاتی کردن خامه از ترکیب روغن مایع و پودر کاکائو استفاده شده.
برای رنگ آمیزی توپ های فوندانت از رنگ اکلیل طلایی استفاده شده.
.
حتما کیک بعد خامه کشی 1 ساعت فریز شود
.
برای پایه گذاری بهتر توپ ها روی بدنه میتونید در چند قسمت خلال چوبی پایه گذاری کنید.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از مسجد حضرت قائم(عج)
🏮 کمک #فوری به درمان مادر بیمار
پدر خانواده کارگر روز مزد هستن و مادر خانواده بهدلیل فعالیت های زیاد دچار آسیب شدید از ناحیه ستون فقرات شدند و باید اورژانسی عمل جراحی انجام بدن اما بهعلت نداشتن بیمه و هزینهی درمان روز به روز حال ایشان روبه وخامت هست.
برای کمک به درمان مادر بزرگوار با هر مبلغی که #توان دارید سهیم باشید؛ شماره کارت #رسمی بهنام خیریهی مسجد حضرت قائم(عج)👇
●
5041721113100847مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر میشود 🏮اطلاعات بیشتر👈 @mehr_baraan
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🎴 فرصت #ویژه برای کمک به اربعین
برای ساخت زائرسرای اربعینی امام زمان(عج) در مسیر مرزهای خسروی و مهران به کمک شما نیاز داریم! این مجموعه کاملا مردمی بوده و در ایام غیر اربعین برای امور فرهنگی و تربیتی مناطق محروم استفاده خواهد شد.
شماره کارت های #رسمی و #قانونی به نام مسجد حضرت قائم(عج) 👇
● 6037991899988582
IR040170000000206596699008
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کپشن رو حتما بخون👇
کیک یوسفی ها حالتون چطوره؟ 😍
@cakeyousef
مواد لازم گلیز براق:
شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ)
نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ)
آب 300 گرم (1.5 لیوان)
گلوکز 130 گرم
چند نکته در مورد این سس بهتون بگم
برای براق بودن و جلوگیری از لخته شدن حتما باید از گوشتکوب استفاده کنید.
ما در این آموزش از یک رنگ ژله ای به تنهایی استفاده کردیم ولی برای پوشش دهی بیشتر ابتدا میتوانید با رنگ ژله ای سفید سس رو به رنگ سفید در آورده و بعد از اون رنگ دلخواه رو به سس اضافه کنید.
کیک خامه کشی شده را یک ساعت داخل فریزر استراحت داده و سپس با سس کاور کنید.
دمای استفاده از سس 35 الی 40 درجه سانتی گراد هست.
باقی مونده سس رو میتونید مجدد بن ماری کرده و به روش گفته شده استفاده کنید.
ماندگاری سس داخل یخچال و ظرف در بسته تا دو ماه هست.
این گلیز راحت و کم هزینه رو میتونید به رنگ دلخواه خودتون در بیارید و برای کاور کیک ازش استفاده کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁