eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم باتر کریم ایتالیایی👇 @cakeyousef (این دستور یکی از خوشمزه ترین کرم کره های ایتالیایی هست) شکر دانه ریز                80 گرم آب جوش                    60 گرم پودر سفیده تخم مرغ   20 گرم پودر قند                    225 گرم کره حیوانی نرم          200 گرم در یک ظرفی شکر را داخل آبجوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خنک شود. شربت خنک شده را داخل کاسه همزن ریخته و پودر مرنگ را اضافه کنید، با دور تند همزن ۳ دقیقه هم بزنید (در صورت نیاز ظرف همزن را دورگیری کنید) پودر قند  الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و اجازه دهید  کاملا ترکیب شود. (در صورت نیاز ظرف همزن را دورگیری کنید) و در نهایت کره به دمای محیط رسیده که بافت نرمی دارد را در چند مرحله اضافه کرده، ابتدا با دور متوسط سری بالونی هم بزنید  با مواد دیگر ترکیب شود و  سپس سری پارویی و دور کند ۲ دقیقه  اجازه دهید کاملا صاف شود نکات مهم 👇 🔴زمانی که پودر قند رااضافه کردید میتوانید یک قاشق انواع اسانس را استفاده کنید استفاده از یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذا خوری گلاب طعم بسیار عالی به این کرم کره می‌دهد 🔴بعد آماده سازی کرم کره میتوانید مجدد انواع طعم دهنده ها و یا کره بادام زمینی ، شکلات نوتلا و... مقدار کمی به مواد اضافه کنید 🔴این کرم بافتی نرم دارد ولی  فیلینگ ، کاور و حتی ماسوره زنی مورد استفاده قرار می‌گیرد 🔴 ماندگاری داخل یخچال و ظرف در بسته به مدت ۱۰ تا ۱۵ روز @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ۳ روش برای کیک ترند ۱۴۰۳ 👇😍 @cakeyousef ورق بزنید هر اسلاید یک روش توضیح داده شده برای این تکنیک میتونید از انواع تاپر یا چاپ تصویر در تم های مختلف استفاده کنید ما به خاطر اینکه سال جدید نماد اژدها هست از تاپر و تصویر اژدها استفاده کردیم بدنه کیک میتونه به سلیقه خودتون روکش خامه یا فوندانت باشه ابتدا ازتفاع دهانه تصویر یا تاپر رو روی بدنه مشخص کره و بعد لوله مورد نظر جایگذاری کنید و خامه کشی بشه @cakeyousef @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دسر شیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های بین المللی به اشتراک میذارم. @maryamgolifood 🍁🍁مارک بیسکویت فرق نداره.مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 300گرم 💥شیر 150میلی لیتر 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 250گرم 💥شکر65گرم 💥وانیل نوک قاشق چایخوری 💥خامه فرم گرفته 400میلی لیتر 💥مارمالاد یا کارامل میوه به میزان لازم برای روی دسر👇👇 💥خامه فرم گرفته 75میلی لیتر 💥شکلات سفید 125گرم نکته ها 👇👇 🍁🍁پنیر خامه ای رو با پنیر ماسکارپونه میتونید جایگزین کنید 🍁🍁قالب 28در18هست. 🍁🍁برای بنماری کردن شکلات روی دسر اول خامه رو روی حرارت ملایم قرار بدید بعد شکلات رو اضافه کنید آب که شد روی دسر بریزید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @kookmutsjes @maryamgolifood 🍁🍁بجای مارمالاد از مربا هم میتونید استفاده کنید. 🍁🍁بعد از اینکه لایه آخر آماده شد دوساعت بذارید یخچال. 🍁🍁شکلات تخته ای هر رنگی دوست دارید استفاده کنید. 🍁از انواع کرم ها میتونید استفاده کنید (لوتوس. پسته. فندق. کنجد) 🍁مواد پنیری رو خوب هم بزنید تا مخلوط بشن بعدش روی بیسکویت ها بریزید. نوش جان 😍😍سوالی بود کامنت بذارید. ممنون 😉 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊کمک فوری برای کودک بیمار مبتلا به سرطان خون‌ در حال شیمی درمانی 🌺این کودک مبتلا به سرطان خون هست و در حال شیمی درمانی است و پدرشون هم در تصادف فوت کرده و مادر شون هم توانایی تامین هزینه های درمانی فرزندشون را ندارند و واقعا نیاز به کمک دارند. 🔹 حساب رسمی گروه جهادی ثامن‌الحجج علیه‌السلام 💳
5892107046588607
💳
5892107046799915
💳
5892107046799923
💳
5892107046799931
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های بین المللی به اشتراک میذارم. @maryamgolifood 🍁🍁مارک بیسکویت فرق نداره.مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 300گرم 💥شیر 150میلی لیتر 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 250گرم 💥شکر65گرم 💥وانیل نوک قاشق چایخوری 💥خامه فرم گرفته 400میلی لیتر 💥مارمالاد یا کارامل میوه به میزان لازم برای روی دسر👇👇 💥خامه فرم گرفته 75میلی لیتر 💥شکلات سفید 125گرم نکته ها 👇👇 🍁🍁پنیر خامه ای رو با پنیر ماسکارپونه میتونید جایگزین کنید 🍁🍁قالب 28در18هست. 🍁🍁برای بنماری کردن شکلات روی دسر اول خامه رو روی حرارت ملایم قرار بدید بعد شکلات رو اضافه کنید آب که شد روی دسر بریزید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @kookmutsjes @maryamgolifood 🍁🍁بجای مارمالاد از مربا هم میتونید استفاده کنید. 🍁🍁بعد از اینکه لایه آخر آماده شد دوساعت بذارید یخچال. 🍁🍁شکلات تخته ای هر رنگی دوست دارید استفاده کنید. 🍁از انواع کرم ها میتونید استفاده کنید (لوتوس. پسته. فندق. کنجد) 🍁مواد پنیری رو خوب هم بزنید تا مخلوط بشن بعدش روی بیسکویت ها بریزید. نوش جان 😍😍سوالی بود کامنت بذارید. ممنون 😉 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍خیلی اشتباه میکنی اگه........... موقع آب کردن شکلات ‼️به حال خودش رها کنی بری‼️ مخصوصا اگه شکلاتت سفید باشه چون شکلات سفید حساس تره و سریع میسوزه و بافتش آسیب میبینه حالا توی این روش که یه قلق خیلیی ساده داره حتی اگه ولش کنی خودش آب شه هم باز خوب میشه خوب نه عالی وصاااف🤌 ❌فقط اینطوری عمل کنین❌ شکلات رو که روی بخار آب گذاشتین همون لحظه حرارت رو خاموش کنین اگرم شکلاتت سفیده یه بشقاب یا کاسه بین ظرف شکلات و ظرفی که آب جوش داره قرار بدین.ترجیحا ظرف تخت باشه اگر میخواین شکلات رو برای کاور کیک استفاده کنین به ازای هر ۱۰۰گرم شکلات آب شده یک قاشق غذاخوری روغن مایع بهش اضافه کنین🤌 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کیک فنجونی لیوان هارو با روغن مایع کامل چرب کنید یه دیگ انتخاب کنید و قالب هارو توش بچینید و بزارید روی شعله سرش هم بزارید تا موقعی که مواد آماده میشه توش گرم بشه از هر دستور کیکی میتونید استفاده کنید من دو عدد تخم مرغ رو با دو سوم‌پیمانه شکر و یک چهارم ق چ وانیل با همزن زدم‌تا خوب کشدار شد بعد نصف پیمانه شیر (یا اب ) + یک سوم پیمانه روغن مایع اضافه کردم مخلوط که شد یک پیمانه ارد + یک ق م بکینگ پودر + دو ق غ پر پودر کاکائو رو الک کردم باهم و بهش اضافه کردم و ریختم توی لیوان ها بعد هر لیوان روی یه قالب سرش رو گذاشتم و بعد نیم ساعت با خلال چک کردم که آماده بود بعد خیلی راحت دورش رو بت چاقو آزاد کردم و دراومد @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁