تزیین کیک با ایزومالت، شاید در نگاه اول کمی چالشبرانگیز به نظر بیاد.اما با کمی تمرین و صبر، میشه به راحتی از این ماده شگفتانگیز برای خلق کیکهای زیبا و منحصر به فرد استفاده کنیم😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
⭕️مواد لازم ایزومالت:
شکر ۱ پیمانه
گلوکز بی رنگ ۱۱۰ گرم
آب معمولی یک دوم پیمانه
اسانس کمی به دلخواه
رنگ خوراکی به دلخواه
دماسنج مخصوص مایعات
⭕️طرز تهیه:
شکر، گلوکز و آب را در یک قابلمه یا سس پن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا زمانیکه موادتان بجوشد آن را با لیسک بهم بزنید اما همینکه شروع به جوشیدن کرد دیگر نباید آن را بهم بزنید فقط هر از گاهی با فرچه ی سیلیکونی خیس شده با آب داغ به دیواره های قابلمه بکشید تا شکرک نزند.
با دماسنج مخصوص مایعات دائما دمای مواد را چک کنید.
مواد باید انقدر بجوشد تا به دمای ۱۴۰ الی ۱۴۵ درجه سانتیگراد برسد.
به محض رسیدن به این دما شعله را خاموش کنید رنگ و اسانس را میتوانید همینجا اضافه کنید و سریع مخلوط کنید بهتر است بلافاصله ته ظرف را یک لحظه در کاسه ی آب یخ بگذارید تا از شکرک زدن جلوگیری شود.
رنگ را به دلخواه اضافه کنید و با لیسک سریع مخلوط کنید.و روی پد سلیکونی بریزید تا خودشو بگیره😊
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از مرکز هنری رسانه ای نهضت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😐 خیلی تمیز همه رو زابه را کرد!
📺 سریال «پشت پرده» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما
🔗 تماشای قسمت های سریال در لینک زیر:
🔗 https://telewebion.com/program/0xd036a54
@NehzatMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
من مشتریایی دارم که عاشق کپوهای خوزستان هستن😍
بعضیاشونم وقتی کارهای اصفهان رو میذارم کانال حسابی ذوق میکنن😃
از خاتم و مینا تا سینی ها وجعبه های طرح سنتی🥰
ولی خودم عاشق گلیم هستم❤️
توی این دنیای مدرن گاهی صنایع دستی فراموش میشه😢
ولی رضایت مشتریام خیلی بهم امید و انگیزه میده😌❤️
شاید ندونی ولی جات اینجا خالیه😉
چون اینجا جای افراد خوش سلیقه و خاصه😌😉
بگو ببینم صنایع دستی کجا رو بیشتر دوست داری؟! 😃🤩
https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac
اینجا معدن صنایع دستی ایتاست🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی:
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم.
لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم.
بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم.
برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم.
سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم.
✅سایر جزئیات کیک:
⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده.
⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده.
⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده.
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه اول👇👇
💥پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
💥آب 300میلی لیتر
💥شکر 60گرم
لایه دوم و سوم 👇👇
💥پودر ژله آلوئه ورا نصف بسته
💥شیر 400میلی لیتر
💥شکر40گرم
💥رنگ خوراکی سبز چند قطره
نکته ها 👇👇
🍁🍁برای لایه اول پودر ژله رو به همراه آب و شکر بذارید روی حرارت وقتی یکدست شد بریزید توی قالب سیلیکونی مخصوص دونات. بذارید یخچال تا ببنده.
🍁🍁برای لایه دوم و سوم ژله آلوئه ورا رو به همراه شیر و شکر بذارید روی حرارت تا کامل حل بشه بعد به دوقسمت تقسیم کنید.
🍁🍁لایه دوم رو سفید نگه دارید و کمی خنک شد روی ژله ی اول بریزید و بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
🍁🍁باقی مانده ژله رو کمی رنگ خوراکی سبز بزنید و وقتی لایه دوم بست روی ژله استفاده کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🍁🍁مواد ژله نباید زیاد داغ باشه وقتی از دما افتاد روی لایه ها بریزید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه کیک،شیرینی،دسر
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه
💝
⭕️پایه چیزکیک:
۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو
۸۰ گرم :کره
⭕️مخلوط شکلات تلخ:
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️مخلوط شکلات سفید:
۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر دانه دار
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️تزئین:
۷۵گرم:خامه
۷۵ گرم:شکلات تلخ
⭕️مراحل:
✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید.
✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید.
✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید.
✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید.
✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید.
✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
⭕️⭕️نکات:
💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید.
💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید.
💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون قند بدون چربی
کاملا موقویی
جوپرک ۱۵پیمانه
دانه چیا ۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره بادام زمینی ۱ق پر
پروتین ویی👈 ۲پیمانه پر WHEY
بکینگ پودر ثر ق م خ
کشمش ب اندازه
کل مواد میکس کنید قشنگ مخلوط شه
بعد بریزید داخل قالب هاتون
داخل فر ۱۷الی ۱۸ مدت زمان ۱۰/ ۱۵ دقیقه
به دلخواهی خودتون تائزیین کنید
نوش جانتون
❌نکات این کیک ❌
✅شیر حتما باید کم چرب استفاده کنید
✅بکینگ پودر ثر قاشق مربا خوری
✅شما میتونید. برای شیرین کردن این کیک از عسل استفاده کرد
✅تایم فر شما باید امتحان کنید یه دونه تستی بعد بندازید داخل فر
اینم صفر تا صد کیک رژیمی خوشت اومد سیوش کن بفرست برایی دوستات
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌺مژده به بانوان عزیز🌺
شهرمانتو عبای اینجاس🤩
مانتوهای مجلسی-ساده😍
مانتو تو بی واسطه ازتولیدکننده بخر 🛍
✅ فروش حضوری
✅ فروش اینترنتی
کف قیمت اینجاست👇👇👇
•┈••••✾•🌱🌺🌱✾•••┈۰
https://eitaa.com/joinchat/3846570138C61a819e3be
•┈••••✾•🌱🌺🌱✾•••┈۰
دومین اموزش رایگاان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝
✅مواد لازم:
⭕️کیک پایه:
۱۲۵ گرم:کره
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ
۱۰۰ گرم:شکر
۷۵ گرم:شکر قهوهای تیره
۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته)
کمی:نمک
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:آرد (آرد گندم)
۱۰ گرم:پودر کاکائو
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۲۵ گرم:شکر
۴۵ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️لایه میانی:
شکلات کیندر
⭕️گاناش:
۵۰ میلیلیتر:خامه
۱۰۰ گرم:شکلات سفید
⭕️تزئین:
توت فرنگی
فندق شکلات کیندر
✅دستورالعمل:
⭕️کیک پایه:
کره بدون نمک و شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
شکر دانهدار، شکر قهوهای تیره، شکر وانیلی و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. تا جایی که کاملا مخلوط شود، fold کنید.
⭕️پخت کیک پایه:
خمیر را به طور مساوی در قالب بریزید.
براونی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
پنیر خامهای و شکر را در یک کاسه عمیق قرار دهید.
به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و تا کنید.
⭕️لایهها: شکلات کیندر را روی براونی و سپس مخلوط چیزکیک بریزید.
⭕️پخت چیزکیک: 55-65 دقیقه در 125 درجه بپزید.
گاناش: شکلات سفید را ذوب و روی چیزکیک بریزید.
⭕️خنک کردن: 1 شب در یخچال.
⭕️برش و تزئین: به دلخواه برش و تزئین کنید.
✅نکات:
شکر براونی را به دلخواه تنظیم کنید.
چیزکیک را میتوانید یک روز قبل آماده کنید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁