eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
پودینگ هندونه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood این دستور رو یه خانم کره ای درست کردن منم ترجمه کردم براتون 😉 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥نان تست 2عدد 💥شیر650میلی لیتر 💥شکر 50گرم 💥شکلات سفید 80گرم 💥پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری نکته ها👇👇👇 🍁🍁نان تست رو خورد کنید کمی از شیر رو بهش اضافه کنید بریزید داخل غذا ساز خوب میکس کنید. 🍁🍁بعد بریزید داخل قابلمه مابقي شیر رو بهش اضافه کنید شکر هم بریزید بعد پودر ژلاتین هم اضافه کنید به همراه شکلات سفید. خوب هم بزنید تا همه ی مواد یکدست بشن. 🍁🍁به سه قسمت تقسیم کنید و رنگ خوراکی سبز و قرمز اضافه کنید. 🍁🍁250میلی لیتر از مواد را سبز کنید.... 150میلی لیتر مایع سفید.. و بقیه قرمز بزنید. 🍁🍁بذارید داخل یخچال تا کامل ببنده. 🍁🍁قالب سایز کوچک استفاده کنید. اگه قالب بزرگ باشه باید مقدار مواد رو بیشتر کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از گسترده | برند🎖
🔴 و باورنکردنی جهان 🔴 ♨️ انسانهایی با قدرت ماورایی و فوق تصور😳 ⭕️ عجیب ترین آدم های کره زمین😐🤯 👁 شگفت انگیز ترین پدیده های آخرالزمانی جهان😱 🦅 مستندهای زیبایی از حیات وحش🐅 🌠 و شگفت انگیزترین مکان‌های دنیا😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4195352666C2f65709ab2 جوین شو زود پاک میشه❌👆
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
❓ 💡اون چیه که میتونیم تو دست راست خودمون بگیریم اما تو دست چپ هرگز !😳 💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪 💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪 🤹‍♂ فکر میکنی باهوشی یه سری به ما بزن😎👌
چیز کیک پسته 👇
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ⭕️پایه چیزکیک: ۱۲۵ گرم:بیسکویت ۵۰ گرم:پسته بدون نمک ۱۳۰ گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم:شکر دانه ۸ گرم:وانیلی (۱ بسته) ۲۰۰ گرم:کرم پسته ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۵۰ گرم:کرم پسته پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری) ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پسته‌های بدون نمک را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویت‌ها را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به خرده‌های ریز آسیاب کنید.خرده‌های ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید. آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامه‌ای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید. چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب. ⭕️رویه پسته: کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید. ✅نکات: مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید. چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید. قالب۲۲-۲۳ ‏@ayda_cake_bsk @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
وضعیت اقتصادیت رو اینجا تغییر بده🎉 💎 برای یادگیری اقتصاد خرد و کلان 👈 اینجا کلیک کن 👉 💰اگر سرمایه داری و نمیدونی چیکار کنی 👈 اینجا کلیک کن 👉 🏆 برای شروع کسب و کار از صفر 👈 اینجا کلیک کن 👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک قهوه لاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood چیز کیک قهوه لاته ☕☕ مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 120گرم 💥کره ذوب شده 150گرم 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥شکر 50گرم 💥شیر30گرم 💥ژلاتین 10گرم 💥خامه فرم نگرفته 130گرم قهوه 50گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁بیسکویت رو با کره مخلوط کنید بعدش بریزید توی قالب روشو صاف کنید بذارید داخل یخچال. 🍁🍁پنیر خامه ای رو با شکر مخلوط کنید. 🍁🍁ژلاتین هم با شیر مخلوط کنید بعدش بنماری کنیدو به پنیر اضافه کنید. 🍁🍁خامه رو در حدی که حالت ماست بخودش بگیره بزنید بعدش به مواد پنیری اضافه کنید مخلوط کنید. 🍁🍁مواد پنیری رو دو قسمت کنید یک قسمت رو بریزید روی دسر بذارید یخچال ببنده. به بقیه مواد پنیری قهوه رو اضافه کنید. وقتی لایه دوم بست لایه سوم هم اضافه کنید. مجدد بره یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
چیز کیک گیلاس 👇
ششمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅چیز کیک گیلاس ⭕️پایه چیزکیک: ۱۵۰ گرم:شکر قهوه‌ای کمی:نمک ۸ گرم:وانیل (۱ بسته) ۱۲۵ گرم:کره (نرم شده) ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۱۰۰ گرم:ماست ۱۵۰ گرم:آرد ۳۵ گرم پودر:کاکائو ۷ گرم:بکینگ پودر ⭕️مخلوط چیزکیک: ۳۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۷۰ گرم:شکر ۸ گرم:وانیل ۲۵ گرم:نشاسته ذرت ۱ عدد:تخم مرغ (متوسط) ✅دستورالعمل: _شکر قهوه‌ای،نمک،وانیل، شکر و کره نرم شده را در یک کاسه عمیق قرار دهید.مخلوط کنید تا ترکیب شوند.تخم مرغ‌ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف شود. _پنیر خامه‌ای را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. همزن را کنار بگذارید و تخم مرغ را اضافه کنید. _به آرامی آن را درون مخلوط چیزکیک تا کنید. _قالب کمربندی/قالب کیک را به خوبی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر شکلات را اضافه کرده و به طور مساوی پخش کنید. مخلوط چیزکیک را به صورت تکه‌ای روی آن بریزید. _کیک شکلات و چیزکیک را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی وارد شده در کیک خشک بیرون بیاید، بپزید. مراقب زمان پخت باشید، زیرا هر فری متفاوت است. اجازه دهید کیک خنک شود. _گیلاس‌های پوره شده را به طور مساوی روی چیزکیک شکلاتی پخش کنید. ✅نکات: برای اینکه طعم کیک بهتر جا بیفتد، یک روز قبل آن را درست کنید. اینجا از یک قالب کمربندی ۲۲ سانتی‌متری استفاده شده. زمان پخت: ۶۰ دقیقه @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
چیز کیک لیمو 👇
هفتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅مواد لازم: ⭕️پایه کراست: 200گرم:کره 140گرم:بیسکویت کره‌ای ⭕️مخلوط چیزکیک: 750گرم:پنیر خامه‌ای (در دمای اتاق) 200گرم:کرم فِرش(جاگزین خامه ترش-ماست چکیده پرچرب با کمی ابلیمو) 3گرم:رنده پوست لیمو 20میلی‌لیتر:آبلیمو 125گرم:شکر 35گرم:نشاسته ذرت 3عدد:تخم مرغ ⭕️لایه میانی: 125گرم:کرم لیمو ⭕️رویه: 100:گرم:شکلات سفید 40میلی‌لیتر:خامه صبحانه ✅طرز تهیه کرم لیمو: ⭕️مواد لازم: 1پیمانه:شیر 1/2پیمانه:شکر 1/4پیمانه:آبلیمو 2 ق.غ:پوست:لیمو 1 ق.چ:وانیل 2 ق.غ:نشاسته ذرت ⭕️مراحل: همه مواد را در قابلمه مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود (5-10 دقیقه). از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید ✅دستورالعمل: کراست: کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بیسکویت‌های کره‌ای را در غذاساز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کف قالب کمربندی 24 سانتی‌متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط بیسکویت را به طور یکنواخت در کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را فشار دهید. قالب را برای مدتی کوتاه در یخچال قرار دهید. مخلوط چیزکیک: پنیر خامه‌ای، کرم فِرش، رنده پوست لیمو، آبلیمو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. همزن را کنار بگذارید و از قاشق استفاده کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا فقط جذب شوند. نصف مخلوط چیزکیک را روی خمیر بیسکویت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. روی آن یک لایه کرم لیمو بریزید. بقیه مخلوط چیزکیک را روی کرم لیمو بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. چیزکیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 125 درجه سانتی‌گراد به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شده و وسط آن کمی لرزان باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا از افت ناگهانی دما و ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود. خامه صبحانه را تقریباً به جوش برسانید. قطعات شکلات سفید را اضافه کنید و 1 دقیقه صبر کنید. سپس هم بزنید تا یکدست و صاف شود. گاناش شکلات سفید را به طور مساوی روی چیزکیک پخش کنید. با استفاده از لیسک یا قیف، مقداری کرم لیمو روی آن بریزید و طرح دلخواه خود را ایجاد کنید. @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک به حفظ حیات نوزادی با قلب سوراخ! 🏮این نوزاد با بیماری قلبی (قلب سوراخ) متولد شده و تحت جراحی قرار گرفته؛ خانواده‌ ناتوان از تامین هزینه های درمانی و تامین شیر خشک و اقلام بهداشتی 🍃برای تامین هزینه درمانی این نوزاد معصوم، سهیم باشید؛شماره کارت‌ به‌ نام مجموعه جهادی و شبا خادم گروه ●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹
IR870700001000113923804003
🌐 به بپيونديد🔽 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
چیز کیک لوتوس 👇
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅چیز کیک لوتوس بیسکوف خمیر کراست: ۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس ۹۰گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰گرم:پنیر خامه‌ای ۲۵۰گرم:ماسکارپونه ۱۴۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۳۵گرم:نشاسته ذرت ۳عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس خامه فرم گرفته برای تزیین بیسکویت لوتوس برای تزیین کرم لوتوس برای تزیین ✅دستورالعمل: ⭕️خمیر راست: بیسکویت‌های لوتوس را در غذاساز بریزید.آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویت‌های لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، پنیر خامه‌ای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آن‌ها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید. چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می‌کند. @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁