eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.9هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁 😋 🔸سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🍥مناسب برای تولد کودکان رسپی کلی : کیک خورد شده رو با کمی خامه صبحانه پودر پسته یا گردو خرد شده مخلوط کرده تا به حالت خمیری دربیاد . بعد با دست به اندازه دلخواه برداشته گرد کرده به اندازه گردو ، بعد چوبهارو داخل شکلات ذوب شده کرده وفرو کرده داخل پاپ کیکها ، بعد ۲ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود . بعد از یخچال خارج کرده بزنید داخل شکلات ذوب شده بعد ترافل رنگی دوباره بگذارید یخچال 🍡نکته : من از خرده کیکهام همیشه استفاده میکنم . یا یکی دوتیکه اخر که دیگه خورده نمیشه . با این ترفند با چای خیلیی میچسبه به جای خامه از نوتلا یا سس شکلاتی هم میشه استفاده کرد ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه بچه مدرسه ای داری حتما تا آخر ببین بچه ها عاااشقش میشین از کیک و کلوچه های بیرونی هم خیلی بهتره 500 میلی لیتر شیر گرم 3 عدد تخم مرغ 4-5 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 500 میلی لیتر آب جوشیده 0.5 قاشق چایخوری نمک 320 گرم آرد 15-18 پنکیک بدست می آید. وقتی پنکیک ها آماده شد، می توانید دو طرف آن ها را با کره بپوشانید. بنابراین، پنکیک خوشمزه تر و نرم تر خواهد شد ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک شکلاتی بدون فر و فقط با ترکیب سه ماده یه کیک بسیار خوشمزه و فوق العاده راحت خب برای تهیه کردن این کیک به دو بسته کوکی یا بیسکویت کرمدار شکلاتی نیاز داریم ما از بیسکوئیت اورئو استفاده کردیم اول کرم وسط بیسکویت ها رو جدا کنید و اونارو پودر کنید** اونارو تو یه کاسه بریزید و یک قاشق بکینگ پودربهش اضافه کنید و باهم مخلوط کنید** ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : 3 عدد تخم مرغ سه چهارم فنجان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم فنجان روغن نصف لیوان شیر 3 قاشق کاکائو یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر کیک را با دمای 180 بپزید مواد کاستارد: یک فنجان شکر یک لیتر شیر آرد نصف پیمانه نشاسته 3 قاشق یک قاشق چایخوری وانیل (دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید) یک قاشق کره سس کرم کارامل: یک و نیم لیوان آب داغ دو بسته کرم کارامل ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 و بدون فر ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
ڪیڪ ڪدو حلــوایی دستور پخت پست بعدی👇👇 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
کدو حلوایی اجرا و رسپی از عضو خوب گروهمون مواد: ✔آرد سه صفر(آرد همه منظوره که میتونید از لوازم قنادی و سوپر مارکت تهیه کنید) 2 پیمانه ✔بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد ✔جوش شیرین 1 قاشق چایخوری استاندارد (برای رسیدن به بهترین بافت در کیکهای میوه ای همیشه از جوش شیرین استفاده میشه ولی میتونید به جای جوش شیرین از دو برابرش بکینگ پودر استفاده کنید...در اینصورت نیازبه 3 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر هست) ✔نمک 1 پنس ✔کدوحلوایی پخته و پوره شده و کاملا بدون آب 1 پیمانه (حدود 450 گرم کدو حلوایی رو پوست بکنید و تکه تکه کنید با کمی آب در قابلمه بریزید و بپزید و صبر کنید تا آب اون کاملا تبخیر شده و همونطور داغ داغ له و پوره کنید.) ✔تخم مرغ 4 عدد ✔وانیل 1/4 قاشق چایخوری (میتونید 1 قاشق مرباخوری دارچین یا هل رو جایگزین کنید ) ✔شکر 1 پیمانه ✔روغن مایع 1 پیمانه ✔گردو نگینی 1 پیمانه سرخالی(به دلخواه) . ابتدا فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. همه مواد از قبل باید به دمای محیط رسیده باشند. آرد را 3 مرتبه الک کنید. آرد+بیکینگ پودر+نمک+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن شود. سپس روغن را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. پوره کدوحلوایی کاملا بدون آب را اضافه و مخلوط کنید. در انتها مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید. با سومین قسمت مواد خشک ، گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید. قالب گرد (میان تهی)به قطر 25 تا 26 سانت را چرب و آردپاشی کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود بپزید. .⬅️⬅️یه نکته ی مهمی هست اینکه برای کیک های میوه ای بهتره از قالب های میان تهی استفاده بشه (خیلی به خمیر نشدن کیک کمک میکنه) ◀لطفا چیزی رو به دلخواه از دستور حذف و جایگزین نکنید ◀پوره کدوحلوایی پخته شده حتما باید کاملا بدون آب باشه وگرنه کیک خمیر میشه . 😍بافت این کیک مثل پنبه س و طعم بی نظیری داره حتما امتحانش کنید 😋 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪