eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.9هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
زعفرانی نشاسته 4 ق غ سر پر آب سرد 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر یک لیوان خلال پسته و بادام زعفران دم کرده به مقدار لازم آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد. بعد گلاب و زعفران و خلال پسته و بادام رو اضافه میکنیم بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم میتونید به جای آب از شیر استفاده کنید ولی دیگه ظاهر شفافی نخواهید داشت ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از گسترده آرتا
این خانم برای بانوان ایرانی نذر و !! 🇮🇷 بیش از ۸۰٪ تخفیف خدمات زیبایی و فقط برای بانوان ایتا که عضو کانال این خانم دکتر باشن👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa 🛑 نذر و ارزان زیبایی به سبک ایرانی فقط تغییرات رو ببین خودت باورت میشه ؟!؟! 👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa ما میگیم اینجا ؛ زیبایی طبیعی به سبک ایرانی ! 🇮🇷 نه به سبک اونها ! جذابیت ایرانی ! 🇮🇷 پزشک منصف ایرانی ! 🇮🇷
هدایت شده از تبلیغات همسران
🙄👌😱 تضمینی ۳ برابر زیبایی بیشتر ! فقط ببین چهره هایی که تغییر میده شاید باورت نشه اما واقعیت داره 👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa
تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست نوش جان ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پارت اول ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پارت دوم ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از تبلیغات همسران
پای سیب ارد شیرینی پزی ۲ لیوان ماست شیرین یک سوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ هم دمای محیط ۴ عدد بکین پودر ۱ق غ وانیل نصف ق م مواد میانی سیب پوست کنده و خورد شده ۳ عدد دارچین ۱ق غ شکر ۲ق غ کره ۲۰ گرم گردو نصف لیوان تخم مرغ و شکر و وانیل و ۱۰ دقیقه با دور تند همزن میزنم تا سفید و کشدار بشه بعد روغن و ماست و اضافه کردم در حد مخلوط شدن همزدم بعد ارد و بکین پادر که ۳بار الک کردم در ۳ مرحله اضافه کردم وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم زدم حالا مواد میانی سیب و دارچین و شکر و کره رو با هم مخلوط کردم و ۳دقیقه تفت دادم بعد گردو رو اضافه کردم حالا فر رو که باید ۱۵دقیقه قبل روشن کنیم بعد قالب و که کفسول روغنی انداختم از مواد کیک به اندازه ۱ق ریختم بعد کمی از مواد میانی که سیب ریختم بعد یک سوم کفسولهارو با مواد کیک پر کردم در فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه قرار دادم تا کاملا بپزه بعد پخت که کاملا سرد شدن روشون پودر قند و دارچین الک کردم من موادم و دوبرابر کرده بودم که ۴۰عدد پای سیب داشتم طعم عطر و بافت عالی داره این کیک حتما درست کنید ولذت ببرید ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم👇👇👇 ارد برنج 100 گرم ارد نخود چی 100 گرم ارد سفید 180 گرم روغن جامد طعم دار 210 گرم عسل 50 گرم زعفران و هل به میزان دلخواه پودر شکر 50 گرم ابتدا روغن را با پودر شکر به مدت 5 دقیقه میزنیم تا مثل بقیه شیرینی ها مواد پوکی بدست بیاد.زعفران کمی هل عسل کمی گرم شده را هم به این مواد اضافه میکنید تمام اردها را الک کرده روی این مواد تا یه خمیر یکدستی بدست بیاید.در یخچال نصف روز استراحت دهید.خمیر را در روی سطح کار باز کنید به قطر نیم الی 1 سانت کاتر بزنید در روی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید.روی هر شیرینی را با زرده و زعفران دوبار رومال کنید و با چنگال خط بیاندازید.کمی کنجد هم برای تزیین استفاده کنید. در فررم شده 170 به مدت تقریبی 12 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود. فاصله بین شیرینی ها را حتما رعایت کنید. عسل در تمام شیرینی ها و کیکها برای تیره تر شدن شکل ظاهر کاربرد دارد ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪